Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Arkadaşlar oyunu indirdiğimizde, kurması bayağı zor diyorlar. Ne kadar doğru acaba?
Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hasikome*
quote:
Orijinalden alıntı: Legend33
Arkadaşlar oyunu indirdiğimizde, kurması bayağı zor diyorlar. Ne kadar doğru acaba?
hic bir zorlugu yok sadece daemon tools indirip kurucaksin ekstra olarak. Buda cok kolay bir islem
Bu daemon tools proğramı Powerıso proğramı gibi birşeymi ?
Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 12 Kasım 2009; 23:25:50 >
Antrenman için yapmam gerekenleri söylermisiniz? Kaç tane coach,physio,fitness coach, young coach 1st team coach olmalı? Her antrenmana 1 tanemi coach verilmeli.Mesela ben de attacking, defending, set pieces, ve diğerlerinde 4 veya 4.5 yıldızlı birer tane coach var. Antrenmanların hepsi light(hafif) mi olmalı? Antrenmanlarda intensive veya medium mu olmalı?Hangisi daha iyi? Son soru olarakta sezon başlamadan önce bütün oyuncuların antrenmanlaro fiziksel ve aerobic mi olacak ? Bu otomatik mi oluyor?
Biliyorum çok soru sordum ama yardım ederseniz sevinirim. Yabancı sitelerden araştırdım ama pek bişey bulamadım.Şimdiden saolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 13 Kasım 2009; 19:33:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
the save game could not be loaded hatası alıyorum gitti o kadar emek.
Geçmiş olsun. Aynı hatayı serinin eski oyunlarında bende alıyordum ve çare aradım. Tek çare bikaç maça bi kayıtlı dosyanızın yedeğini almak. Mesela oyunu açtınız 3-4 saat oynadınız kaydedip çıkınca belgelerimde ki kayıtlı dosyayı bi yere yedekleyin ve bu hatayı alınca o yedeklediğiniz kayıt ile oyuna devam edin...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
the save game could not be loaded hatası alıyorum gitti o kadar emek.
Geçmiş olsun. Aynı hatayı serinin eski oyunlarında bende alıyordum ve çare aradım. Tek çare bikaç maça bi kayıtlı dosyanızın yedeğini almak. Mesela oyunu açtınız 3-4 saat oynadınız kaydedip çıkınca belgelerimde ki kayıtlı dosyayı bi yere yedekleyin ve bu hatayı alınca o yedeklediğiniz kayıt ile oyuna devam edin...
Bidaha öyle yapcam.O kadar emek boşa gitti mecbur yeni kariyer açıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaqmısın -- 21 Kasım 2009; 12:03:42 >
Beyler üç senedir söylüyorum çift save ile gidin diye. Scout save'inizi açmaz, ileride bir tarihte Crash Dump hatası alırsınız oyun kapanır, elektrikler gider bir şey olur, sütçü gelir hangi saatte geleceği belli olmaz. Birkaç ay önceden başlarsınız. Birkaç ayda maksimum ne yapmış olabilirsiniz ki zaten. Transfer döneminde save aldıysanız biraz sakat olur aynı teklifleri almak/aynı teklifleri kabul ettirmek. Ama en azından en baştan başlamaktan iyidir.
Ha bu arada, ben save aldıysam zort diye oyunu görev yöneticisinden kapatıyorum. Ama bende problem vermedi bu zamana kadar. Save alıyor, save barı doluyor, oyuna geçiyor ya; herhangi bir butona tıklıyorum ve oyunun devam ettiğini görünce görev yöneticisinden kapatıyorum. Hızlı oluyor.
hiç unutmama(mehmet emin palamut girişi, 3 senedir tvs'yi geçememenin zararları) fm 2009'da inegölspor ile kariyer yapıyordum. nasıl olduysa ilk senemde bank asya 1. lige çıkmayı başardım. kadroya pek takviye yapamadım. yine de ilk 7'ye girerek play of oynama hakkı kazandım. final maçında kaybettim. bank asya 1. ligdeki ikinci sezonumda takımı süper lige çıkarmayı başardım.
zaten küçük takımlarla oynamayı sevdiğimden bu noktaya kadar inanılmaz haz aldım oyundan. 8 yabancı hakkımı bütün ucuz, gelecek vadeden oyuncuları takıma doldurarak kullandım. gerek uyum sorunu, gerek genç oyuncuların tecrübesizliği ve yeteri kadar gelişmemesi nedeniyle 12. olarak bitirdim ilk sezonu. önümüzdeki sezon inanın şampiyonluga oynamayı düşünüyordum. sezon sonuna dogru galibiyet serisi yakalamış, taktiği oturtmuştum. daha sonra oyunu kaydettim, bar dolduktan 5 saniye sonra bilgisayarı direkt fişi çekerek kapadım. ve işte o hata, save dosyası açılmıyor. load diyorum, bar dolmuyor. dosyaya bakıyorum, sorunsuz görünüyor. bu bana yapılır mıydı diyorum, cevab veremiyor.
hala içimde uktedir bu inegölspor kariyerim. abartısız en iyi regenlerden 4'ünü almıştım takıma. rock-metal müzikten başka müzik dinlemeyen ben, o gün arabesk müzik dinler olmuştum. bir günlüğüne bayraklar yarıya inmişti benim için. o gün içimde bir şeyler ölmüştü.
uzun lafın kısası, yapmayın abiler, yapmayın ablalar,kaydettiniz mi hemen kapamayın oyunu. bırakınız 30 saniye geç kapansın oyun. insan hayatında ne önemi olabilir ki otuz saniyenin. gözlerim doldu daha fazla yazamayacağım. ühü.
uzun lafın kısası, ul diyip bıraksaydın acaip komik olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Proevo.Legend
Ortasaha ve Forvet Terimlerinin Türkçe Anlamları
quote:
Deep lyıng Midfielder
Definition: A playmaker from the middle third of the pitch who controls play and starts attacking moves. Example(s): Cesc Fabregas
TAM ANLAMIYLA BİR OYUN KURUCU MANASINA GELİYOR. OYUNU KONTROL EDEN TEMPOYU AYARLIYAAN VE ATAKLARI BAŞLATAN..
(Note: in a DM position, the deep lying midfielder would be more an Alonso or a Pirlo, who sits deeper between defence and midfield.)
Ball-winning Midfielder
Definition: A midfielder who tries to 'hunt' the opposition down and win the ball. Example(s): Javier Mascherano, Wilson Palacios, Momo Sissoko
BU MÜCADELECİ TOP KAPAN KARŞI TAKIMIN OYUNUNU BOZAN ORTASAHA OYUNCUSU. Box-to-box Midfielder
Definition: Somebody who gets up and down the field to either box, helping out the defence and contributing going forward - your "all action" type player. Example(s): Michael Essien, Steven Gerrard
BU POZİSYON İSE 2 YÖNLÜ ORTA SAHA OYUNCUSU ANLAMINA GELİO.. BURDAKİ BOX TO BOX Bİ CEZA SAHASI ÇİZGİSİNDEN DİĞER CEZA SAHASI ÇİZGİSİNE ANLAMINDADIR. BU POZİSYON İÇİN ÖRNEK İÇİNDDE GERRARD TAN İYİSİ YOKTUR. YADA AURELIO GİBİ Bİ OYUNCU DÜŞÜNEBİLRSİNİZ.
Advanced Playmaker
Definition: A playmaker towards the opposition's third, who looks to play between the oppositions defence and midfield and cause havoc from there. Example(s): Kaka
OYUNU 3. BÖLGEDE(PAKİP CEZA SAHASI CİVARI) OYNAYAN ORTA SAHA OYUNCUSUDR. AMC POZİSYONUNDA OYNAR.KENDİ ORTASAHA OYUNCULARINIZLA KARŞI TAKIMIN DEFANSI ARASINDA OYNAR..KARŞI TAKIMIN DEFANSI İÇİN EN TEHLİKELİ VE BAŞA BELA OYUNCUDUR.. ORDA YAZAN HAVOC TA HASAR VEREN TAHRİBAT YARATAN MANASINDADIR.
DEEP LYING FORWARDS
Definition: A FORWARD who drops off the front line and links the midfield with the attack. Often has the intention to supply those around him, including a higher positioned strike partner. Example(s): Wayne Rooney
ORTA SAHAYLA İLİŞKİYİ ARTIRAN FORVET OYUNCUSUDUR.AMA BUNU PİVOT SANTFOR ÖZELLİKLERİYLE DEĞİL DAHA ÇOK TEKNİK VE DRİBLİNG ÖZELLİĞİYLR GÖSTERİR. BAPTİSTA,NECATİ ATEŞ,ROBİNHO BNCE BU POZİSYON İÇİN ŞU AN AKLIMA GELEN OYUNCULAR..
Advanced forward
Definition: The 'spearhead' of a sides attack who generally looks to play off the last defender. Example(s): Fernando Torres
RAKİP KALEYE EN YAKIN OFSAYTA DÜŞMEDEN OYNAYAN FORVET TİPİDİR. OYUN KURMAKLA PEK İLGİLENMEZ.TAM BİR ÖNCÜ FORVETTİR. BAROS, ETOO ,TORRES BU TİP FORVETLERE ÇOK İYİ ÖRNEKLERDİR..TEMPOSU HIZI YÜSKSEK OYUNCULARDIR.
Target Man
Definition: Somebody to hold up the ball or flick it on to others, they are often there to make space and chances for team-mates using their physical size. Example(s): Zlatan Ibrahimovic, John Carew
ASLINDA BU POZİSYONU AÇIKLMAYA GEREK YOK HERHALDE AMA YİNEDE YAZALIIM.. TOP TUTAN ARKADAŞLARINA İLERDE TOP TUTAARAK POZİSYON YARATAN..TOP İNDİREN FİZİKSEL OLARAK ÇOK GÜÇLÜ FORVETLERDİR..MEHMET YILDIZ, OSCAR CARDOZO VS VS..
Poacher
Definition: Focuses purely on scoring goals and is not a 'team' player, contributing little other than looking to find space for goalscoring opportunities. Example(s): Pipo Inzaghi, Michael Owen, Ruud Van Nistelrooy
TAM KARŞILIĞI TÜRKÇEDE ÇOK SEVDİĞİMİZ Bİ KELİME OLAN '' FIRSATÇI GOLCÜ'' DEMEKTİR.. HER GOL POZİSYONUNUN İÇİNDE OLAN KARAMBOLLERİ SEVEN HER TOPA AYAĞINI SOKAAN..HER GOL POSİZYONUNUN İÇİNDE OLAAN.. OYUNDA HİÇ GÖRMESENİZDE Bİ ANDA Bİ SÜRÜ GOL BULAN FORVET TİPİDİR.. INZAGHİ JARDEL BNCE BU TİP FORVETLER İÇİİN İYİ ÖERNEKLER...
Complete forward
Definition: Somebody who combines a broad range of attributes, who can lead the line, drop off and link up, create for others, shoot from range, run with the ball at defences and so forth. Example(s): Thierry Henry
TAM BİR FORVET UZAKTAN ŞUT ATAN,,ARKADAŞLARINA POZİSYON YARATAN,, DRİBLİNGİ YÜKSEK,,ÇEŞİTLİ BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ OLAAN FORVET MANASINDADIR.. BİLENLER BİLİR FM 2009 DAKİ MARQUINHOS BNCE BU FORVET TİPİDİR.TABİKİ EFSANE HENRY DE !! Defensive forwards
Definition: Usually someone with a lot of stamina who can close down and work hard, trying to force errors and win possession in attack. Example(s): Dirk Kuyt
ÇOK ARAYAN ÇOK KKOŞAN SÜREKLİ PRESS YAPAN ..RAKİP DEFANSI HATAYA ZORLAYAN FORVET TİPİ... GUIZA ZAMAN ZAMAN ETOO GBİ FORVETLER...
Trequartista
Definition: A classic #10, someone who has looks to drop into the hole and make things happen. Has no real defensive responsibility. Example(s): Francesco Totti
TAM KARŞILIĞII TAM ANLAMYILA 10 NUMAARAA ANLAMINA GELİR..TREQUARTİSTA İTALYANCA 2 FORVETİN ARKASINDA OYNAYAN OYUNCU DEMEKTİR..AMA İNGİLTEREDE KULLANIMII TAM 10 NUMARA DMEKTİR..GOL ATAR ASİST YAPAR YARATICI YÖNÜ ÇOK FAZLADIR..DEFANSİF OYUNDA DA HİÇ SORUMLULUK ALMAZ...MARADONA, FB Lİ ALEX BUNA BNCE EN İYİ ÖRNEKTİRR..
yıl oldu 2017. avrupanın bütün büyük kulupleri kapıma dayandı haydi gel bizimle ol diye. yok arkadaş, bursayı şampiyon yapmadan gitmiyorum.
son 2 sezondur fenerbahçe inanılmaz performans gösteriyor. 80 80 bitirdik ligi. 2'li averajdan fenerbahçe şampiyon oldu. bir önceki sezon da 79-82 bitirmiştik. son maçta gs'ye güvendim ama fenere 4-0 yenildi.
fenerbahçe böyle hayvani bir performans göstermese son 2 sezon garanti şampiyon olurdum. bu sezon değişiklik yapıp iyi teklifler gelse dahi oyuncularımı bırakmayacagım. son 4 sezondur her sene ortalama 60 milyon dolarlık futbolcu satıyorum. alışlar 10 m doları geçmiyor.
yönetim sagolsun stad kapasitesini 29000'e çıkardı. 25000 ortalama ile oynuyoruz. bu sene under heating de yapılıyor 3.3 m dolara. her şey oyuncularımız için.
defansa çok iyi bir oyuncu düşünüyorum. oyuna top sokan, markaj, kafa ve top kapma özellikleri en az 17 bir oyuncu lazım. önümüzdeki sezona bakıcaz.
Oyuna top sokma özelliğine nereden bakılıyordu? İngilizcesi nedir? Ben Türkçe oynamıyorum da.
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
Oyuna top sokma özelliğine nereden bakılıyordu? İngilizcesi nedir? Ben Türkçe oynamıyorum da.
oyuna top sokan defansı seçtiğinde pasları direkt olarak oynuyor. bu yüzden pas, yaratıcılık ve kararlar özelliğinin yüksek olması gerekir. oyuncu rollerini belirlerken seçebiliyorsun.
Topu oyuna sokan ne oluyor? direkleri pas olarak mı oynuyor?
Yapma bunu, celebrity adayısın sen. Üzerine çok gelir, yıpratırlar seni.
türkçe çeviri yapan arkadaşlar oyunda bu şekilde çevirmiş. ben de aynen çevirdikleri gibi söyledim. yoksa ilkokul çocuklarının maçına birden girip fantastik haraketler yapmaya çalışırken topu bir süreliğine gasp eden mahallenin delikanlı genci gibi bir şey değil. bu sefer de güldürmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
hiç unutmama(mehmet emin palamut girişi, 3 senedir tvs'yi geçememenin zararları) fm 2009'da inegölspor ile kariyer yapıyordum. nasıl olduysa ilk senemde bank asya 1. lige çıkmayı başardım. kadroya pek takviye yapamadım. yine de ilk 7'ye girerek play of oynama hakkı kazandım. final maçında kaybettim. bank asya 1. ligdeki ikinci sezonumda takımı süper lige çıkarmayı başardım.
zaten küçük takımlarla oynamayı sevdiğimden bu noktaya kadar inanılmaz haz aldım oyundan. 8 yabancı hakkımı bütün ucuz, gelecek vadeden oyuncuları takıma doldurarak kullandım. gerek uyum sorunu, gerek genç oyuncuların tecrübesizliği ve yeteri kadar gelişmemesi nedeniyle 12. olarak bitirdim ilk sezonu. önümüzdeki sezon inanın şampiyonluga oynamayı düşünüyordum. sezon sonuna dogru galibiyet serisi yakalamış, taktiği oturtmuştum. daha sonra oyunu kaydettim, bar dolduktan 5 saniye sonra bilgisayarı direkt fişi çekerek kapadım. ve işte o hata, save dosyası açılmıyor. load diyorum, bar dolmuyor. dosyaya bakıyorum, sorunsuz görünüyor. bu bana yapılır mıydı diyorum, cevab veremiyor.
hala içimde uktedir bu inegölspor kariyerim. abartısız en iyi regenlerden 4'ünü almıştım takıma. rock-metal müzikten başka müzik dinlemeyen ben, o gün arabesk müzik dinler olmuştum. bir günlüğüne bayraklar yarıya inmişti benim için. o gün içimde bir şeyler ölmüştü.
uzun lafın kısası, yapmayın abiler, yapmayın ablalar,kaydettiniz mi hemen kapamayın oyunu. bırakınız 30 saniye geç kapansın oyun. insan hayatında ne önemi olabilir ki otuz saniyenin. gözlerim doldu daha fazla yazamayacağım. ühü.
Pяiŋce Ợf Peяﮏia Crysis FM 2010 PES 2010 DH HT Team VI.452 Tekirdağ Gücü Samsung B3410 DH 2008 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H // AMD Phenom II X4 3.2 Ghz // Sapphire HD5770 DDR5 1024 Mb Dx11 // A-DATA 2x2 GB DDR3 1033 Mhz // Seagate 7200 500 GB //C.MASTER CENTURION 550 W
banada dün gece oynarken oldu..bayagı bı oynadım sonrada cıkayımda dedim fmden exite bastım nedense pc res attı..tekrar fmye bi bakayım dedim..kariyerime basıp start dediğimde xml..... diye bi hata verdi bi daha da save game açılmadı allahtan laptopumda savesi vardıda şimdi ondan devam ediyom..6 aylık bi kaybım var ama olsun en azından kariyeri kurtardım
Oyunu tükettim gibi. 3 takımla oyundan alabileceğim zevki bitirdim. FM 2009'da açıkcası 2010 çıktığında bile eğleniyordum. Size tavsiyem abartmadan oynayın ki FM 2011'e kadar eğlenesiniz.
arkadaşlar oyunun bilgisayarımda çalışıp çalışmayacağından emin olmadığım için cd almadan önce demoyu yüklemek istedim vanilla sürümünü indirdim ama bilinmeyen dosya türü şeklinde çıktı karşıma bi türlü açılmadı fm nin kendi sitesinde java nın son sürümünü kurun falan demişler ama o da işe yaramadı bilen varsa bi yardım
Full versiyonda yok zaten böyle şeyler. Benim de kaleciyi Barcelona aldı ama yedek kaleci alımında oyuncu kontrolündeki takıma ya da oyuncunun kontrol ettiği takımın bağlı olduğu lige torpil çekme olayı sadece Türkiye liginde var. Napoli'yi aldığınızda Barcelona takımınızın ikinci kalecisini yedek olarak almak istemiyor.
Türkiye ligi kusurludur. Böyle bilin de bunu, oynayacaksınız da ona göre oynayın.
quote:
Orijinalden alıntı: doddle
şu öss derdi bitsede başlasak yeniden...
öss derdi bitince şu an oyundan aldıgın hazzın yarısını dahi alamazsın benden söylemesi.
ne zaman sınavlarım başlasa içimde bi oyun oynama istediğidir akıp gidiyor. fakat sınavlar bitince oyun istegim kalmıyor. herkeste böyle mi bilmiyorum, yoksa sadece ben mi sorunluyum
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
quote:
Orijinalden alıntı: doddle
şu öss derdi bitsede başlasak yeniden...
öss derdi bitince şu an oyundan aldıgın hazzın yarısını dahi alamazsın benden söylemesi.
ne zaman sınavlarım başlasa içimde bi oyun oynama istediğidir akıp gidiyor. fakat sınavlar bitince oyun istegim kalmıyor. herkeste böyle mi bilmiyorum, yoksa sadece ben mi sorunluyum
Aynen sınavlar varken oyun beni çağırıyor ama sınavlar bitince resmen git git diyor bana
Arkadaşlar arkadaşım kendi oyununa girişte şifre koymuş. Her defasında şifre ile girmekten sıkıldık. Bu şifreyi nereden nasıl kaldıracağımı bilen var mı?
şimdiye kadarki en iyi sezonum. dikkat ederseniz yıl 2021. 2020'ye kadar şampiyon olamadım. bu 2. şampiyonlugum. ayrıca şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim man. city'e 0-5 ve 2-2 lik skorlarla.
sonunda türkiye liginde başarı geldi ancak şamp. ligi gerçekten çok zor. bu sezon takımımdan 4 tane önemli oyuncu ile de yolları ayırdım. 8 yıldır takımımda oynayan, türk statüsüne geçmiş, bir kez milli olmuş brezilyalı forvetim allan milan'dan gelen teklifi reddetmemden dolayı mutsuz olunca bir sonraki 56. m dolarlık teklifi kabul ettim. ayrıca orta saha ve defanstan da önemli 2 oyuncumu 30m dolara sattım. defans için altyapımda çok sağlam bir oyuncu yetişiyor, şu an 16 yaşında. kartalspora kiraya verdim, pekte iyi oynamadı ama yine de risk alıp onu oynatacagım. orta saha için de gençleri dönüşümlü oynatacagım. sol bek ismail köybaşı da yaşlanınca yolları ayırdım. şu an için sadece sol beke çok sağlam bir oyuncu transfer etmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Aralık 2009; 17:59:26 >
yeni patch çıktı update 3
EDİT: Arkadaşlar çıkan birşey yok.. fifa manager içinmiş gece gece gözler birşey görmüyor uykusuzluktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 13 Ocak 2010; 2:15:32 >
Sony PlayStation3 80GB PAL - LG W2261VP-PF - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr Games: Battlefield: Bad Company 2 | Heavy Rain Pc Games: Football Manager 2010 | Borderlands | Modern Warfare 2 | Manhunt 2 | PES 2010 Blu-Ray | 720p & 1080p | Episodes/TV : Blue Mountain State | The Big Bang Theory
Arkadaslar heves ettim oyunu indirdim, oynamayi düsünüyorum fakat oyunu ilk oynayisim olacak. O yüzden oyuna baslamadan önce oyunu sürekli oynuyan kisiler tarafindan bir kaç tüyo alsam iyi olur diye düsündüm. Oyuna baslamadan önce yararli buldugunuz bilgileri söylerseniz çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: LeFransız
Arkadaslar heves ettim oyunu indirdim, oynamayi düsünüyorum fakat oyunu ilk oynayisim olacak. O yüzden oyuna baslamadan önce oyunu sürekli oynuyan kisiler tarafindan bir kaç tüyo alsam iyi olur diye düsündüm. Oyuna baslamadan önce yararli buldugunuz bilgileri söylerseniz çok sevinirim.
arkadaşLar ben oyunu yükLedim ama sorunum var.3D oyunu izLerken adamLar Langırtta gibi çubuk gibi ve çapraz koşuyorLar.Sistemim imzamda var gayet yeterLi acaba neden kaynakLanıyor ¿
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
arkadaşLar ben oyunu yükLedim ama sorunum var.3D oyunu izLerken adamLar Langırtta gibi çubuk gibi ve çapraz koşuyorLar.Sistemim imzamda var gayet yeterLi acaba neden kaynakLanıyor ¿
arkadaşLar 10.3 yamasını yükLeyince sorun ortadan kaLktı.Sanırım türkçe yama iLe iLgiLi bir sorundu.