Donanim Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Forum kuralları | Reklam ver
Cevap : FM 2010 ÇIKTI !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
A.SAYGILI

10 Kasım 2009; 8:42:21  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar oyunu indirdiğimizde, kurması bayağı zor diyorlar.
Ne kadar doğru acaba?

Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir.
Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Catharacta Skua

10 Kasım 2009; 12:06:04  

quote:

Orijinalden alıntı: Legend33

Ne kadar doğru acaba?

hic bir zorlugu yok sadece daemon tools indirip kurucaksin ekstra olarak. Buda cok kolay bir islem

POPİTO
A.SAYGILI

10 Kasım 2009; 17:07:15  

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikome*

quote:

Orijinalden alıntı: Legend33

Ne kadar doğru acaba?

hic bir zorlugu yok sadece daemon tools indirip kurucaksin ekstra olarak. Buda cok kolay bir islem

Bu daemon tools proğramı
Powerıso proğramı gibi birşeymi ?

Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir.
Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
sazan84

10 Kasım 2009; 17:19:22  

evet aynen öyle Legend33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nicholai Hel

12 Kasım 2009; 14:54:03  

Pato'yu beleşe alabilen var mı? En son 2007'de mi 2008'de mi ne almıştım. Bunda da alsam bomba olur. Vela için de pustum, bekliyorum.

Edit ya hû: Vela'yı alamadık da şunu ekleyeyim dedim;

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 12 Kasım 2009; 23:25:50 >

Eski kullanıcı adı: Dave Mustaine
Hayatım ve hayatıma olan sevgim adına yemin ederim ki, hiçbir zaman bir başkası için yaşamayacağım ve başkasından da benim için yaşamasını istemeyeceğim.
Tolqan

13 Kasım 2009; 2:44:11  

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikome*

ya su oyunculari bir mutlu edemedim gitti.Oyunculara sans tanimiyormusum

aynı sorunu bende yaşamıştım.sezer'i ilk aldıgımda 3 maç oynatmadım hemen küsmüş neyse ki şimdi aramız iyi

Galatasaray TÜRKİYE'DİR!
manyaqmısın

13 Kasım 2009; 12:58:04  

Oh be cumaya geldik yazılı trafiğinden kurtulduk.Yeni kariyer açıp oynuyacam.

''Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.''

Mustafa Kemal Atatürk
KaDaVRa_

13 Kasım 2009; 19:20:08  

Arkadaşlar öncelikle ben menejerlik oyunlarında yeniyim.Yardımcı olursanız sevinirim. Benim problemim antrenmanda.

Antrenman için yapmam gerekenleri söylermisiniz?
Kaç tane coach,physio,fitness coach, young coach 1st team coach olmalı?
Her antrenmana 1 tanemi coach verilmeli.Mesela ben de attacking, defending, set pieces, ve diğerlerinde 4 veya 4.5 yıldızlı birer tane coach var.
Antrenmanların hepsi light(hafif) mi olmalı?
Antrenmanlarda intensive veya medium mu olmalı?Hangisi daha iyi?
Son soru olarakta sezon başlamadan önce bütün oyuncuların antrenmanlaro fiziksel ve aerobic mi olacak
? Bu otomatik mi oluyor?

Biliyorum çok soru sordum ama yardım ederseniz sevinirim. Yabancı sitelerden araştırdım ama pek bişey bulamadım.Şimdiden saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 13 Kasım 2009; 19:33:48 >

KEŞANLI
manyaqmısın

21 Kasım 2009; 9:35:09  

the save game could not be loaded hatası alıyorum gitti o kadar emek.

Mustafa Kemal Atatürk
linkin_park20

21 Kasım 2009; 11:57:20  

küçük takımlarla başarılı olabilen var mı? ben bursa ile ilk sezon 10., 2. sezon 6. oldum. bir türlü taktigi oturtamadım. 3. sezona çok kötü başladım.

nolamaz

21 Kasım 2009; 12:00:53  

quote:

Orijinalden alıntı: manyaqmısın

Geçmiş olsun. Aynı hatayı serinin eski oyunlarında bende alıyordum ve çare aradım. Tek çare bikaç maça bi kayıtlı dosyanızın yedeğini almak. Mesela oyunu açtınız 3-4 saat oynadınız kaydedip çıkınca belgelerimde ki kayıtlı dosyayı bi yere yedekleyin ve bu hatayı alınca o yedeklediğiniz kayıt ile oyuna devam edin...

manyaqmısın

21 Kasım 2009; 12:02:37  

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Geçmiş olsun. Aynı hatayı serinin eski oyunlarında bende alıyordum ve çare aradım. Tek çare bikaç maça bi kayıtlı dosyanızın yedeğini almak. Mesela oyunu açtınız 3-4 saat oynadınız kaydedip çıkınca belgelerimde ki kayıtlı dosyayı bi yere yedekleyin ve bu hatayı alınca o yedeklediğiniz kayıt ile oyuna devam edin...

Bidaha öyle yapcam.O kadar emek boşa gitti mecbur yeni kariyer açıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaqmısın -- 21 Kasım 2009; 12:03:42 >

Mustafa Kemal Atatürk
nolamaz

21 Kasım 2009; 12:03:29  

Çok kötü oluyor harbiden bende yaşadım bikaç sefer de şimdi iki - üç güne bi yedeklerim

manyaqmısın

21 Kasım 2009; 12:04:50  

quote:

Çok kötü oluyor harbiden bende yaşadım bikaç sefer de şimdi iki - üç güne bi yedeklerim

Oyunu kaydetip oyundan çıktım 10 sn sonra pc nin fişini çektim ondan oldu galiba.

Mustafa Kemal Atatürk
linkin_park20

21 Kasım 2009; 21:17:35  

quote:

quote:

Oyunu kaydetip oyundan çıktım 10 sn sonra pc nin fişini çektim ondan oldu galiba.

hemen çekmeyeceksiniz fişi. oradaki bar dolduktan sonra da ayar yapılıyor. dikkat ettiyseniz kaydettikten sonra kapatırken 20-30 sn bekliyor.

Nicholai Hel

22 Kasım 2009; 23:22:27  

Beyler üç senedir söylüyorum çift save ile gidin diye. Scout save'inizi açmaz, ileride bir tarihte Crash Dump hatası alırsınız oyun kapanır, elektrikler gider bir şey olur, sütçü gelir hangi saatte geleceği belli olmaz. Birkaç ay önceden başlarsınız. Birkaç ayda maksimum ne yapmış olabilirsiniz ki zaten. Transfer döneminde save aldıysanız biraz sakat olur aynı teklifleri almak/aynı teklifleri kabul ettirmek. Ama en azından en baştan başlamaktan iyidir.

Ha bu arada, ben save aldıysam zort diye oyunu görev yöneticisinden kapatıyorum. Ama bende problem vermedi bu zamana kadar. Save alıyor, save barı doluyor, oyuna geçiyor ya; herhangi bir butona tıklıyorum ve oyunun devam ettiğini görünce görev yöneticisinden kapatıyorum. Hızlı oluyor.

Hayatım ve hayatıma olan sevgim adına yemin ederim ki, hiçbir zaman bir başkası için yaşamayacağım ve başkasından da benim için yaşamasını istemeyeceğim.
linkin_park20

23 Kasım 2009; 0:02:26  

hiç unutmama(mehmet emin palamut girişi, 3 senedir tvs'yi geçememenin zararları) fm 2009'da inegölspor ile kariyer yapıyordum. nasıl olduysa ilk senemde bank asya 1. lige çıkmayı başardım. kadroya pek takviye yapamadım. yine de ilk 7'ye girerek play of oynama hakkı kazandım. final maçında kaybettim. bank asya 1. ligdeki ikinci sezonumda takımı süper lige çıkarmayı başardım.

zaten küçük takımlarla oynamayı sevdiğimden bu noktaya kadar inanılmaz haz aldım oyundan. 8 yabancı hakkımı bütün ucuz, gelecek vadeden oyuncuları takıma doldurarak kullandım. gerek uyum sorunu, gerek genç oyuncuların tecrübesizliği ve yeteri kadar gelişmemesi nedeniyle 12. olarak bitirdim ilk sezonu. önümüzdeki sezon inanın şampiyonluga oynamayı düşünüyordum. sezon sonuna dogru galibiyet serisi yakalamış, taktiği oturtmuştum. daha sonra oyunu kaydettim, bar dolduktan 5 saniye sonra bilgisayarı direkt fişi çekerek kapadım. ve işte o hata, save dosyası açılmıyor. load diyorum, bar dolmuyor. dosyaya bakıyorum, sorunsuz görünüyor. bu bana yapılır mıydı diyorum, cevab veremiyor.

hala içimde uktedir bu inegölspor kariyerim. abartısız en iyi regenlerden 4'ünü almıştım takıma. rock-metal müzikten başka müzik dinlemeyen ben, o gün arabesk müzik dinler olmuştum. bir günlüğüne bayraklar yarıya inmişti benim için. o gün içimde bir şeyler ölmüştü.

uzun lafın kısası, yapmayın abiler, yapmayın ablalar,kaydettiniz mi hemen kapamayın oyunu. bırakınız 30 saniye geç kapansın oyun. insan hayatında ne önemi olabilir ki otuz saniyenin. gözlerim doldu daha fazla yazamayacağım. ühü.

Nicholai Hel

23 Kasım 2009; 3:15:28  

uzun lafın kısası, ul diyip bıraksaydın acaip komik olurdu.

isaac clarke

23 Kasım 2009; 10:15:27  

üçlü veya beşli kayıt alın.. birinde hata olursa öncekinden başlarsınız..

Eski kullanıcı adı: csedant
BRS64

27 Kasım 2009; 19:10:17  

quote:

Orijinalden alıntı: Proevo.Legend

Ortasaha ve Forvet Terimlerinin Türkçe Anlamları

quote:

Deep lyıng Midfielder

Definition: A playmaker from the middle third of the pitch who controls play and starts attacking moves.
Example(s): Cesc Fabregas

TAM ANLAMIYLA BİR OYUN KURUCU MANASINA GELİYOR. OYUNU KONTROL EDEN TEMPOYU AYARLIYAAN VE ATAKLARI BAŞLATAN..

(Note: in a DM position, the deep lying midfielder would be more an Alonso or a Pirlo, who sits deeper between defence and midfield.)

Ball-winning Midfielder

Definition: A midfielder who tries to 'hunt' the opposition down and win the ball.
Example(s): Javier Mascherano, Wilson Palacios, Momo Sissoko

BU MÜCADELECİ TOP KAPAN KARŞI TAKIMIN OYUNUNU BOZAN ORTASAHA OYUNCUSU.
Box-to-box Midfielder

Definition: Somebody who gets up and down the field to either box, helping out the defence and contributing going forward - your "all action" type player.
Example(s): Michael Essien, Steven Gerrard

BU POZİSYON İSE 2 YÖNLÜ ORTA SAHA OYUNCUSU ANLAMINA GELİO.. BURDAKİ BOX TO BOX Bİ CEZA SAHASI ÇİZGİSİNDEN DİĞER CEZA SAHASI ÇİZGİSİNE ANLAMINDADIR. BU POZİSYON İÇİN ÖRNEK İÇİNDDE GERRARD TAN İYİSİ YOKTUR. YADA AURELIO GİBİ Bİ OYUNCU DÜŞÜNEBİLRSİNİZ.

Advanced Playmaker

Definition: A playmaker towards the opposition's third, who looks to play between the oppositions defence and midfield and cause havoc from there.
Example(s): Kaka

OYUNU 3. BÖLGEDE(PAKİP CEZA SAHASI CİVARI) OYNAYAN ORTA SAHA OYUNCUSUDR. AMC POZİSYONUNDA OYNAR.KENDİ ORTASAHA OYUNCULARINIZLA KARŞI TAKIMIN DEFANSI ARASINDA OYNAR..KARŞI TAKIMIN DEFANSI İÇİN EN TEHLİKELİ VE BAŞA BELA OYUNCUDUR.. ORDA YAZAN HAVOC TA HASAR VEREN TAHRİBAT YARATAN MANASINDADIR.

DEEP LYING FORWARDS

Definition: A FORWARD who drops off the front line and links the midfield with the attack. Often has the intention to supply those around him, including a higher positioned strike partner.
Example(s): Wayne Rooney

ORTA SAHAYLA İLİŞKİYİ ARTIRAN FORVET OYUNCUSUDUR.AMA BUNU PİVOT SANTFOR ÖZELLİKLERİYLE DEĞİL DAHA ÇOK TEKNİK VE DRİBLİNG ÖZELLİĞİYLR GÖSTERİR. BAPTİSTA,NECATİ ATEŞ,ROBİNHO BNCE BU POZİSYON İÇİN ŞU AN AKLIMA GELEN OYUNCULAR..

Advanced forward

Definition: The 'spearhead' of a sides attack who generally looks to play off the last defender.
Example(s): Fernando Torres

RAKİP KALEYE EN YAKIN OFSAYTA DÜŞMEDEN OYNAYAN FORVET TİPİDİR. OYUN KURMAKLA PEK İLGİLENMEZ.TAM BİR ÖNCÜ FORVETTİR. BAROS, ETOO ,TORRES BU TİP FORVETLERE ÇOK İYİ ÖRNEKLERDİR..TEMPOSU HIZI YÜSKSEK OYUNCULARDIR.

Target Man

Definition: Somebody to hold up the ball or flick it on to others, they are often there to make space and chances for team-mates using their physical size.
Example(s): Zlatan Ibrahimovic, John Carew

ASLINDA BU POZİSYONU AÇIKLMAYA GEREK YOK HERHALDE AMA YİNEDE YAZALIIM.. TOP TUTAN ARKADAŞLARINA İLERDE TOP TUTAARAK POZİSYON YARATAN..TOP İNDİREN FİZİKSEL OLARAK ÇOK GÜÇLÜ FORVETLERDİR..MEHMET YILDIZ, OSCAR CARDOZO VS VS..

Poacher

Definition: Focuses purely on scoring goals and is not a 'team' player, contributing little other than looking to find space for goalscoring opportunities.
Example(s): Pipo Inzaghi, Michael Owen, Ruud Van Nistelrooy

TAM KARŞILIĞI TÜRKÇEDE ÇOK SEVDİĞİMİZ Bİ KELİME OLAN '' FIRSATÇI GOLCÜ'' DEMEKTİR.. HER GOL POZİSYONUNUN İÇİNDE OLAN KARAMBOLLERİ SEVEN HER TOPA AYAĞINI SOKAAN..HER GOL POSİZYONUNUN İÇİNDE OLAAN.. OYUNDA HİÇ GÖRMESENİZDE Bİ ANDA Bİ SÜRÜ GOL BULAN FORVET TİPİDİR.. INZAGHİ JARDEL BNCE BU TİP FORVETLER İÇİİN İYİ ÖERNEKLER...

Complete forward

Definition: Somebody who combines a broad range of attributes, who can lead the line, drop off and link up, create for others, shoot from range, run with the ball at defences and so forth.
Example(s): Thierry Henry

TAM BİR FORVET UZAKTAN ŞUT ATAN,,ARKADAŞLARINA POZİSYON YARATAN,, DRİBLİNGİ YÜKSEK,,ÇEŞİTLİ BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ OLAAN FORVET MANASINDADIR.. BİLENLER BİLİR FM 2009 DAKİ MARQUINHOS BNCE BU FORVET TİPİDİR.TABİKİ EFSANE HENRY DE !!
Defensive forwards

Definition: Usually someone with a lot of stamina who can close down and work hard, trying to force errors and win possession in attack.
Example(s): Dirk Kuyt

ÇOK ARAYAN ÇOK KKOŞAN SÜREKLİ PRESS YAPAN ..RAKİP DEFANSI HATAYA ZORLAYAN FORVET TİPİ... GUIZA ZAMAN ZAMAN ETOO GBİ FORVETLER...

Trequartista

Definition: A classic #10, someone who has looks to drop into the hole and make things happen. Has no real defensive responsibility.
Example(s): Francesco Totti

TAM KARŞILIĞII TAM ANLAMYILA 10 NUMAARAA ANLAMINA GELİR..TREQUARTİSTA İTALYANCA 2 FORVETİN ARKASINDA OYNAYAN OYUNCU DEMEKTİR..AMA İNGİLTEREDE KULLANIMII TAM 10 NUMARA DMEKTİR..GOL ATAR ASİST YAPAR YARATICI YÖNÜ ÇOK FAZLADIR..DEFANSİF OYUNDA DA HİÇ SORUMLULUK ALMAZ...MARADONA, FB Lİ ALEX BUNA BNCE EN İYİ ÖRNEKTİRR..

arkadaş bu senin orjinal yayınınmı

linkin_park20

29 Kasım 2009; 19:32:58  

yıl oldu 2017. avrupanın bütün büyük kulupleri kapıma dayandı haydi gel bizimle ol diye. yok arkadaş, bursayı şampiyon yapmadan gitmiyorum.

son 2 sezondur fenerbahçe inanılmaz performans gösteriyor. 80 80 bitirdik ligi. 2'li averajdan fenerbahçe şampiyon oldu. bir önceki sezon da 79-82 bitirmiştik. son maçta gs'ye güvendim ama fenere 4-0 yenildi.

fenerbahçe böyle hayvani bir performans göstermese son 2 sezon garanti şampiyon olurdum. bu sezon değişiklik yapıp iyi teklifler gelse dahi oyuncularımı bırakmayacagım. son 4 sezondur her sene ortalama 60 milyon dolarlık futbolcu satıyorum. alışlar 10 m doları geçmiyor.

yönetim sagolsun stad kapasitesini 29000'e çıkardı. 25000 ortalama ile oynuyoruz. bu sene under heating de yapılıyor 3.3 m dolara. her şey oyuncularımız için.

defansa çok iyi bir oyuncu düşünüyorum. oyuna top sokan, markaj, kafa ve top kapma özellikleri en az 17 bir oyuncu lazım. önümüzdeki sezona bakıcaz.

Nicholai Hel

4 Aralık 2009; 13:31:41  

Oyuna top sokma özelliğine nereden bakılıyordu? İngilizcesi nedir? Ben Türkçe oynamıyorum da.

linkin_park20

4 Aralık 2009; 15:02:35  

quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

Oyuna top sokma özelliğine nereden bakılıyordu? İngilizcesi nedir? Ben Türkçe oynamıyorum da.

oyuna top sokan defansı seçtiğinde pasları direkt olarak oynuyor. bu yüzden pas, yaratıcılık ve kararlar özelliğinin yüksek olması gerekir. oyuncu rollerini belirlerken seçebiliyorsun.

Nicholai Hel

4 Aralık 2009; 15:16:55  

Topu oyuna sokan ne oluyor? direkleri pas olarak mı oynuyor?

Yapma bunu, celebrity adayısın sen. Üzerine çok gelir, yıpratırlar seni.

linkin_park20

4 Aralık 2009; 17:28:43  

türkçe çeviri yapan arkadaşlar oyunda bu şekilde çevirmiş. ben de aynen çevirdikleri gibi söyledim. yoksa ilkokul çocuklarının maçına birden girip fantastik haraketler yapmaya çalışırken topu bir süreliğine gasp eden mahallenin delikanlı genci gibi bir şey değil. bu sefer de güldürmedi.

mśtfzfr

5 Aralık 2009; 12:01:12  

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

hiç unutmama(mehmet emin palamut girişi, 3 senedir tvs'yi geçememenin zararları) fm 2009'da inegölspor ile kariyer yapıyordum. nasıl olduysa ilk senemde bank asya 1. lige çıkmayı başardım. kadroya pek takviye yapamadım. yine de ilk 7'ye girerek play of oynama hakkı kazandım. final maçında kaybettim. bank asya 1. ligdeki ikinci sezonumda takımı süper lige çıkarmayı başardım.

zaten küçük takımlarla oynamayı sevdiğimden bu noktaya kadar inanılmaz haz aldım oyundan. 8 yabancı hakkımı bütün ucuz, gelecek vadeden oyuncuları takıma doldurarak kullandım. gerek uyum sorunu, gerek genç oyuncuların tecrübesizliği ve yeteri kadar gelişmemesi nedeniyle 12. olarak bitirdim ilk sezonu. önümüzdeki sezon inanın şampiyonluga oynamayı düşünüyordum. sezon sonuna dogru galibiyet serisi yakalamış, taktiği oturtmuştum. daha sonra oyunu kaydettim, bar dolduktan 5 saniye sonra bilgisayarı direkt fişi çekerek kapadım. ve işte o hata, save dosyası açılmıyor. load diyorum, bar dolmuyor. dosyaya bakıyorum, sorunsuz görünüyor. bu bana yapılır mıydı diyorum, cevab veremiyor.

hala içimde uktedir bu inegölspor kariyerim. abartısız en iyi regenlerden 4'ünü almıştım takıma. rock-metal müzikten başka müzik dinlemeyen ben, o gün arabesk müzik dinler olmuştum. bir günlüğüne bayraklar yarıya inmişti benim için. o gün içimde bir şeyler ölmüştü.

uzun lafın kısası, yapmayın abiler, yapmayın ablalar,kaydettiniz mi hemen kapamayın oyunu. bırakınız 30 saniye geç kapansın oyun. insan hayatında ne önemi olabilir ki otuz saniyenin. gözlerim doldu daha fazla yazamayacağım. ühü.

Pяiŋce Ợf Peяﮏia Crysis FM 2010 PES 2010
DH HT Team VI.452 Tekirdağ Gücü
Samsung B3410
DH 2008
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H // AMD Phenom II X4 3.2 Ghz // Sapphire HD5770 DDR5 1024 Mb Dx11 //
A-DATA 2x2 GB DDR3 1033 Mhz // Seagate 7200 500 GB //C.MASTER CENTURION 550 W
heyymike

5 Aralık 2009; 13:19:14  

banada dün gece oynarken oldu..bayagı bı oynadım sonrada cıkayımda dedim fmden exite bastım nedense pc res attı..tekrar fmye bi bakayım dedim..kariyerime basıp start dediğimde xml..... diye bi hata verdi bi daha da save game açılmadı allahtan laptopumda savesi vardıda şimdi ondan devam ediyom..6 aylık bi kaybım var ama olsun en azından kariyeri kurtardım

Kénan

6 Aralık 2009; 11:18:19  

FM bu sene geçtiğimiz sezonlara göre beni sarmadı Herhalde büyük değişimin etkisi olacak.

The Backbone of Our Defence !
Chuck | Dexter | House M.D | Supernatural
Spartacus: Blood and Sand | V |
Nicholai Hel

6 Aralık 2009; 11:36:01  

Oyunu tükettim gibi. 3 takımla oyundan alabileceğim zevki bitirdim. FM 2009'da açıkcası 2010 çıktığında bile eğleniyordum. Size tavsiyem abartmadan oynayın ki FM 2011'e kadar eğlenesiniz.

gyükseltürk

7 Aralık 2009; 17:53:22  

Benide nedense sarmadı bu seneki oyun.

Tek Aşk KARŞIYAKA
doddle

7 Aralık 2009; 20:36:08  

şu öss derdi bitsede başlasak yeniden...

geniu.s

7 Aralık 2009; 23:32:26  

arkadaşlar oyunun bilgisayarımda çalışıp çalışmayacağından emin olmadığım için cd almadan
önce demoyu yüklemek istedim
vanilla sürümünü indirdim ama bilinmeyen dosya türü şeklinde çıktı karşıma bi türlü açılmadı
fm nin kendi sitesinde java nın son sürümünü kurun falan demişler ama o da işe yaramadı
bilen varsa bi yardım

Nicholai Hel

8 Aralık 2009; 15:10:05  

Full versiyonda yok zaten böyle şeyler. Benim de kaleciyi Barcelona aldı ama yedek kaleci alımında oyuncu kontrolündeki takıma ya da oyuncunun kontrol ettiği takımın bağlı olduğu lige torpil çekme olayı sadece Türkiye liginde var. Napoli'yi aldığınızda Barcelona takımınızın ikinci kalecisini yedek olarak almak istemiyor.

Türkiye ligi kusurludur. Böyle bilin de bunu, oynayacaksınız da ona göre oynayın.

Fata1ty

9 Aralık 2009; 20:25:33  

http://hugedatabase.blogspot.com/

FM ile ilgili blogumuz.Zaman zaman futbolla ilgili de yazıyoruz.Göz gezdirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

linkin_park20

11 Aralık 2009; 3:32:00  

quote:

Orijinalden alıntı: doddle

öss derdi bitince şu an oyundan aldıgın hazzın yarısını dahi alamazsın benden söylemesi.

ne zaman sınavlarım başlasa içimde bi oyun oynama istediğidir akıp gidiyor. fakat sınavlar bitince oyun istegim kalmıyor. herkeste böyle mi bilmiyorum, yoksa sadece ben mi sorunluyum

Thunde®

14 Aralık 2009; 14:07:23  

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orijinalden alıntı: doddle

öss derdi bitince şu an oyundan aldıgın hazzın yarısını dahi alamazsın benden söylemesi.

ne zaman sınavlarım başlasa içimde bi oyun oynama istediğidir akıp gidiyor. fakat sınavlar bitince oyun istegim kalmıyor. herkeste böyle mi bilmiyorum, yoksa sadece ben mi sorunluyum

Aynen sınavlar varken oyun beni çağırıyor ama sınavlar bitince resmen git git diyor bana

● Welcome To Hell ●
sucvceza

15 Aralık 2009; 10:30:41  

Arkadaşlar arkadaşım kendi oyununa girişte şifre koymuş. Her defasında şifre ile girmekten sıkıldık. Bu şifreyi nereden nasıl kaldıracağımı bilen var mı?

Eski kullanıcı adı: nuMETALxx
.:::UNREAL TEŞKİLATI:::.
linkin_park20

15 Aralık 2009; 17:58:56  

şimdiye kadarki en iyi sezonum. dikkat ederseniz yıl 2021. 2020'ye kadar şampiyon olamadım. bu 2. şampiyonlugum. ayrıca şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim man. city'e 0-5 ve 2-2 lik skorlarla.

sonunda türkiye liginde başarı geldi ancak şamp. ligi gerçekten çok zor. bu sezon takımımdan 4 tane önemli oyuncu ile de yolları ayırdım. 8 yıldır takımımda oynayan, türk statüsüne geçmiş, bir kez milli olmuş brezilyalı forvetim allan milan'dan gelen teklifi reddetmemden dolayı mutsuz olunca bir sonraki 56. m dolarlık teklifi kabul ettim. ayrıca orta saha ve defanstan da önemli 2 oyuncumu 30m dolara sattım. defans için altyapımda çok sağlam bir oyuncu yetişiyor, şu an 16 yaşında. kartalspora kiraya verdim, pekte iyi oynamadı ama yine de risk alıp onu oynatacagım. orta saha için de gençleri dönüşümlü oynatacagım. sol bek ismail köybaşı da yaşlanınca yolları ayırdım. şu an için sadece sol beke çok sağlam bir oyuncu transfer etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Aralık 2009; 17:59:26 >

UGuER

24 Aralık 2009; 20:45:27  

Oyunu indirebileceğim bir link veya torrent adresi varmı acaba ? Malüm öğrenciyiz para veremiyoruz böyle şeylere :/

bianconera

25 Aralık 2009; 20:49:06  

quote:

Orijinalden alıntı: UGuER

Oyunu indirebileceğim bir link veya torrent adresi varmı acaba ? Malüm öğrenciyiz para veremiyoruz böyle şeylere :/

D.H Mercedes-Benz Yıldız Kulübü

RockEvi

7 Ocak 2010; 2:35:17  

http://Www.BaRocKa.Com

| Acer P243W 24'' | İ7 920 3,6 ghz (oc) (D0) | Gigabyte x58 ud4p | HİS 4870x2 | Gskill trident cl8 6gb 2000mhz |Wd cavair black 500x2(Raid0) + 1tb samsung 103UJ| Sliver Stone 800w | ColorMaster cosmos RC-1000 | 120 extreme 1366 |
profiteer

13 Ocak 2010; 2:06:57  

yeni patch çıktı update 3

EDİT: Arkadaşlar çıkan birşey yok.. fifa manager içinmiş gece gece gözler birşey görmüyor uykusuzluktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 13 Ocak 2010; 2:15:32 >

Sony PlayStation3 80GB PAL - LG W2261VP-PF - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr
Games: Battlefield: Bad Company 2 | Heavy Rain
Pc Games: Football Manager 2010 | Borderlands | Modern Warfare 2 | Manhunt 2 | PES 2010
Blu-Ray | 720p & 1080p | Episodes/TV : Blue Mountain State | The Big Bang Theory

Cryp2nyte

13 Ocak 2010; 18:52:47  

Arkadaşlar oyunun tr patch i ve güncel patch i nereden bulabilirim bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim

sp4rky

21 Ocak 2010; 18:48:40  

Fm nasıl güncellenir :((( indirdim 10.2 patchini ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edebilecek biri yok mu ?

KDV Beyannamesi

30 Ocak 2010; 20:59:54  

elinde defansif taktik olan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.

Gölgen gibi adım adım|Her nefeste senin adın
FB190762
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.
  1 Şubat 2010; 20:00:25  

ya arkadaşlar ben oyunu torrent ile indirdim ama acınca setup olmuyor neroda acıyor nedeni bilen varmı
burakyilmaz

1 Şubat 2010; 23:03:47  

iso dosyasıdır o.Onu ya CD/DVD'ye yazmanız yada Daemon Tools vb. bir program kullanarak sanal sürücü olarak göstermeniz lazım.

Mavi Korsan

2 Şubat 2010; 12:10:01  

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Evet bende oynadım o şekilde, ilk gördüm şaştım kaldım

Win7 uyumlu scout çıktı,

http://rapidshare.com/files/302811187/Mini_Scout_2.2.1_Win7_.rar

Scout nedir acaba?

Onur__

3 Şubat 2010; 21:53:27  

Merhaba arkadaslar,

10.2 icin FMRTE kurdum,

Oyuncularin takimlarini nasil degistirecegim bunu bir turlu yapamadim (swap haric)

Eskiden oluyordu ama suanda bulamadim.

Yardimci olabilirseniz sevinirim.

###Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucu Incelemem###
|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 160 GB 7200 RPM || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi + Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win7 Pro x64 ||
|| Zalman ZM-NC1000 Cooler ||
LeFransız

4 Şubat 2010; 17:01:53  

Arkadaslar heves ettim oyunu indirdim, oynamayi düsünüyorum fakat oyunu ilk oynayisim olacak. O yüzden oyuna baslamadan önce oyunu sürekli oynuyan kisiler tarafindan bir kaç tüyo alsam iyi olur diye düsündüm. Oyuna baslamadan önce yararli buldugunuz bilgileri söylerseniz çok sevinirim.

• Eski nickim: FB_Scream_FB
LeFransız

4 Şubat 2010; 19:30:11  

quote:

Orijinalden alıntı: LeFransız

Arkadaslar heves ettim oyunu indirdim, oynamayi düsünüyorum fakat oyunu ilk oynayisim olacak. O yüzden oyuna baslamadan önce oyunu sürekli oynuyan kisiler tarafindan bir kaç tüyo alsam iyi olur diye düsündüm. Oyuna baslamadan önce yararli buldugunuz bilgileri söylerseniz çok sevinirim.

• Eski nickim: FB_Scream_FB
sertacgny

12 Şubat 2010; 22:54:34  

Yeni uptade 1.0.3 ne zaman çıkacak bir bilgisi olan varmı? Kariyer açacağım baştan beklemedeyim hala.

GalataSaray
m3kd

13 Şubat 2010; 15:15:57  

3. patch data güncellemesi ile birlikte şubat ayının sonunda yada mart ayının başında cıkacak sigames forumundaki acıklamaya göre.

sertacgny

13 Şubat 2010; 15:30:20  

Sağolasın hocam

GalataSaray
egzersayz

1 Mart 2010; 17:20:28  

arkadaşLar ben oyunu yükLedim ama sorunum var.3D oyunu izLerken adamLar Langırtta gibi çubuk gibi ve çapraz koşuyorLar.Sistemim imzamda var gayet yeterLi acaba neden kaynakLanıyor ¿

INTEL I7 860 2.80GHZ ,GIGABYTE P55M-UD2 v1.0 ,TEAM EXTREM 2x2GB 1600MHZ ,GIGABYTE GTX275 UD ,SEAGATE 1.5TB 32MB 7200RPM NCQ+SAMSUNG 1 TB 32MB 7200RPM ,PHILIPS DVD+RW, COOLER MASTER RC-690 KASA ,OCZ PC POWER&COOLING SILENCER QUAD 750W ,CREATIVE 2+1 A300 ,SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5MS DVI

egzersayz

3 Mart 2010; 12:01:16  

quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

arkadaşLar ben oyunu yükLedim ama sorunum var.3D oyunu izLerken adamLar Langırtta gibi çubuk gibi ve çapraz koşuyorLar.Sistemim imzamda var gayet yeterLi acaba neden kaynakLanıyor ¿

arkadaşLar 10.3 yamasını yükLeyince sorun ortadan kaLktı.Sanırım türkçe yama iLe iLgiLi bir sorundu.

INTEL I7 860 2.80GHZ ,GIGABYTE P55M-UD2 v1.0 ,TEAM EXTREM 2x2GB 1600MHZ ,GIGABYTE GTX275 UD ,SEAGATE 1.5TB 32MB 7200RPM NCQ+SAMSUNG 1 TB 32MB 7200RPM ,PHILIPS DVD+RW, COOLER MASTER RC-690 KASA ,OCZ PC POWER&COOLING SILENCER QUAD 750W ,CREATIVE 2+1 A300 ,SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5MS DVI

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Tropico 3
Tarihe tanıklık eden liderleri seçebildiğimiz Tropico serisinin yeni oyunu karşımızda.
Gigabyte HD 5770 1GB Crossfire
Orta segmentteki ilk DX11 destekli ekran kartı Crossfire modunda test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız