Donanim Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Forum kuralları | Reklam ver
Cevap : FM 2010 ÇIKTI !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uAslAnkara

1 Kasım 2009; 23:36:20  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: senbeno

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

bende oyun çok kasıyor yav 1024 ram var aynı sorunu yaşayan varmı? italya 2 lig , ispanya 2 lig , ingiltere 2 lig , türkiye 2 lig , brezilya 3 lig açık 2009 da olsa böyle bir sorun olmuyordu. öngörülen hız da 2 yıldız ama çok takılıyor ya

bende de kasıyor ya sinir oldum
gerçi benim makine pek iyi değil

hangi ligleri açıyor kasmayanlar bir cevap verirmisiniz. hem bana hem de arkadasa yardımcı olmuş olursunuz

● Sabri Sarıoğlu ●
Hayk-er

2 Kasım 2009; 0:05:38  

quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Oyunda penaltılar hep gol oluyor . O yönü biraz kötü olmuş , daha penaltı atılmadan seviniyorum veya üzülüyorum

Bu da bir örnek

Resimde hile var gibi shop olabilirmi ? çünkü belli oyuncular hep tekrardan atmaya başlamış sırayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayk-er -- 2 Kasım 2009; 0:07:48 >

Nirvana

Kénan

2 Kasım 2009; 0:34:00  

quote:

Orijinalden alıntı: Hayk-er

quote:

Oyunda penaltılar hep gol oluyor . O yönü biraz kötü olmuş , daha penaltı atılmadan seviniyorum veya üzülüyorum

Bu da bir örnek

Resimde hile var gibi shop olabilirmi ? çünkü belli oyuncular hep tekrardan atmaya başlamış sırayla

Penaltı sırasına göre. Dikkatini çektiyse sırası gelen atmış.

FM 10'a daha başlamadım. Türkçe yama gelir gelmez anında başlayacağım. Sanırım hafta içi çıkacakmış

The Backbone of Our Defence !
Chuck | Dexter | House M.D | Supernatural
Spartacus: Blood and Sand | V |
tahta_bacak

2 Kasım 2009; 11:26:57  

Arkadaşlar bu cd isteme olayı nedir?

Biz iki arkadaş zavvi den satın aldık oyunu, geçen seneki gibi 5 yükleme hakkı veriyor diye. Şimdi oyunumuzu bekliyoruz ancak, oyun orijinal cd istiyorsa nasıl yapacağız? Bununla karşılaşan kimse oldu mu?

dorhug

2 Kasım 2009; 16:05:47  

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: Hayk-er

quote:

Bu da bir örnek

Penaltı sırasına göre. Dikkatini çektiyse sırası gelen atmış.

FM 10'a daha başlamadım. Türkçe yama gelir gelmez anında başlayacağım. Sanırım hafta içi çıkacakmış

Evet , kaleci de penaltıyı çektikten sonra başa dönüyor . Başka nasıl olabilirdi ki

● Galatasaray SK ●
● Elano Blumer ● Kader Keita ●
● Arda Turan ● Milan Baros ● Harry Kewell ●
● Joao Alves ● Lucas Neill ● Dos Santos ●
Death Note

2 Kasım 2009; 17:08:42  

Bence oyunun tek eksiği;
-Çok direk oluyor
-Direk yada kaleciye yada arkadaki reklamlara çarpınca top çok fazla ilerliyor.Adam şut çekiyor reklam panolarına çarpıp şut çektiği yere kadar geliyor

ama hala süper oyun

:Fatih:

2 Kasım 2009; 17:21:50  

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Bence oyunun tek eksiği;
-Çok direk oluyor
-Direk yada kaleciye yada arkadaki reklamlara çarpınca top çok fazla ilerliyor.Adam şut çekiyor reklam panolarına çarpıp şut çektiği yere kadar geliyor

ama hala süper oyun

hadi gel kapıştıralım takımları

bir oyuncu sakat oldumu 2-3 ay sürüyor, diğer patchlerde biraz düşürürler umarım.

Gel ey aşkın güzel perisi gel
Gel tükenmeden bahar bitmeden yaz
Kış gelmeden karlar yağmadan evvel
Death Note

2 Kasım 2009; 17:25:21  

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Bence oyunun tek eksiği;
-Çok direk oluyor

ama hala süper oyun

hadi gel kapıştıralım takımları

bir oyuncu sakat oldumu 2-3 ay sürüyor, diğer patchlerde biraz düşürürler umarım.

10.1 patchi var bende 4-5 defa sakatlandı oyuncularım onlarda 2-3 haftaydı

Cane®

3 Kasım 2009; 0:32:08  

Merhaba,

Anakart : AWRDACPI

İşlemci : AMD Sempron(tm) Processor 3000+ MMX 3DNow 1.8GHz

Ekran Kartı : Ge Force Fx 5500

Ram : 512MB RAM

Bu sistem oyunu kaldırır mı?

FM 09 rahat oynuyordum.

fakirola

3 Kasım 2009; 1:26:47  

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Merhaba,

FM 09 rahat oynuyordum.

rahat oynarsın

skoko

3 Kasım 2009; 11:00:21  

orjinal aldım kafam rahat uğraşmıom krek mrek

manyaqmısın

3 Kasım 2009; 14:51:50  

Bende puan tabloları gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaqmısın -- 3 Kasım 2009; 14:54:08 >

''Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.''

Mustafa Kemal Atatürk
diciotto

3 Kasım 2009; 15:35:26  

Dün gece inanılmaz birşeyi başardım şampiyonlar liginde 3 olup elendikten sonra beşiktaş ile uefayu kupayı aldım hem de güncel kadroya sadece bir takviye ile, 4-5-1 taktiği ile özellikle deplasmanlardan süpriz sonuçlar aldım. Fİnal maçında ise son dakikaya kadar üstün olan ajaxı 3-2 yendim 2 golde son dakikada geldi Ve tam tamına 15 milyon kazandım Bütçe oldu 35 milyon gökhan inler ve riquelmeyi kadroma kattım bakalım neler olacak.

Nicholai Hel

3 Kasım 2009; 18:47:52  

Her zaman en azından emeğe saygı olması adına orijinali destekleyen biriyim. Parası olmayanlar, açlıktan nefes kokusu üç kilometreyi etkisi altına alanlar gidip orijinal mi alsın diyenlere sözüm; böyle saçma salak sebeplerle orijinal olmayana yönelimi legalize etmek olmaz. Verebilecek paran varsa orijinal alırsın, yoksa orijinal olmayana yönelirsin amenna, senin inisiyatifine kalmış. Bizim ülkemizde oyun fiyatları yüksek, ama kazanılan para az çünkü. Bir İngiltere'de yaşa idik şayet, buna da anlayışlı yaklaşamazdım. Bu alışmamış oturma organında dondurma lafını aklıma getirdi bana. Almaya gücüm yok ama illegal takılmayı ve bunun yasal suç olduğunu bilmeme rağmen takılanlara da destek vermeyi sürdüreceğim düşüncesi kraldan çok kralcı olmaktır. Batının teknolojisini alıp kültürünü bırakırsan böyle oluyor işte. Niye böyle oluyor? Çünkü güzel insanlarımız beğendiği nayk, adiclas (Benim bu marka çorabım vardı, giyince sahte olduğunu anladım) ürünlere para bulabilirken belki bu aldıkları ürünlerden daha fazla kullanacakları bir başka ürüne para vermeyi kerizlik, enayilik, ya da en iyi ihtimal ile gereksiz buluyor.

Ama bu eğlence sektöründe olaylar farklı işliyor, haliyle verilen örnekler hiç yerini tutmuyor. BMW, Mercedes örneği gibi fakir insanların durumlarını düzeltmek için çalışmak yerine onlara hiçbir şey katmayacak olan bilgisayar oyunlarını oynaması için "paraları yok, illegal oynasınlar madem." demek de saçmalıktan öteye gitmiyor.

Ben zamanında orijinali çok destekledim. Durumu olmayanı da anlıyorum, kimsenin düşüncesini değiştirmeye çalışmıyorum. Oyunu alsa biraz zorlanacak, ama ölmeyecek arkadaşlar oyunu yasal olmayan şekilde elde eder, ve oyunun değerini hak ettiğine ikna olduğunda gider orijinalini alır. Durumu olanlar, gider oyunu alırlar. Saçma salak şeylere para bulabilirken iş telif hakları olan beğendiğin bir eğlengeçe gelince yan çizenlerin karakterinde problem vardır diye düşünürüm. Bu oyunu bir kere oynayıp kenara atmıyorsun sonuçta, oyunu nereden elde edersen et bir yıla yakın bir süre başında vakit geçiriyorsun.

Durumu olmayan da, önceliklerine bile bütçe ayıramayan arkadaşlara da orijinal almayacaksanız oynamayın diyemeyiz. Oynamak istiyorsa "Neden orijinalini almadın ha? Ne dedin sen ne dedin sen?" diyip Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokatın benzerini atacak değiliz. Oyunlar keyif işidir, kimsenin keyfinin kâhyası değiliz. Ama durumu olmasına rağmen orijinal olmayanı kullanan ve zerre rahatsızlık hissetmeyen arkadaşları da hiç anlamıyorum ve onlara saygı duymuyorum.

Edit medit: Elindeki imkânlara göre yaşamayacaksan fakir ya da zengin olmanın bir anlamı var mı? "Bu arkadaş fakir, 80 liraya 5-12 ay taksitle oyun alacak durumu yok. Laf söyleme be hacı, o da oynasın oyunu." demek mantıklı mı? Bu oyun orijinal olmayanını alındıktan sonra dvd'sine bakılarak oynanmıyor ki. Bilgisayar lazım, gerekli donanım lazım. Ha bu satırları okuyabilen internet bağlantısına sahip fakirlere ise zaten diyecek bir söz bulamıyorum. Hayat standartlarını yükseltmek böyle olmaz. Bir alanda lüks yaşarken (Oyun oynayabilmek lükstür, böyle düşünmeyenler niye lüks gördüğümü ileride anlayacaktır.) üzerine giymeye bir şeyi olmayan, akşam ne yiyeceğini bilmeyen insanın da aklına tüküreyim ben. Fakirler de fakirliğini yaşasın.

Teşekkür Editi: türbülans mahlaslı abimize teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 4 Kasım 2009; 0:56:11 >

Eski kullanıcı adı: Dave Mustaine
Hayatım ve hayatıma olan sevgim adına yemin ederim ki, hiçbir zaman bir başkası için yaşamayacağım ve başkasından da benim için yaşamasını istemeyeceğim.
Nicholai Hel

3 Kasım 2009; 19:37:37  

Yahu bakın hâlâ parası olmayanı haklı gösterme hatasına düşüyorsunuz. Bırakın bu güçsüzlere acımayı, yaptıklarını legalize göstermeyi. Korsan alan adam zaten hırsızlık yapıyordur. Şimdi size illâ ki hak hukuk mu göstermem gerekiyor? Yasak kardeşim yasak, bilişim suçu işte.

Gurur zedeleyici bulman hukuka göre zerre önemli değil. Sen bir kenara bırak bu süper kahramanlık görevini üstlenmeyi. Burada ya da başka yerde, arkadaşlarından kim korsan kullanıyorsa onlar emek hırsızlığı yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 4 Kasım 2009; 1:03:54 >

Hayatım ve hayatıma olan sevgim adına yemin ederim ki, hiçbir zaman bir başkası için yaşamayacağım ve başkasından da benim için yaşamasını istemeyeceğim.
erakcora

3 Kasım 2009; 20:11:54  

quote:

Orijinalden alıntı: Proevo.Legend

Ortasaha ve Forvet Terimlerinin Türkçe Anlamları

quote:

Deep lyıng Midfielder

Definition: A playmaker from the middle third of the pitch who controls play and starts attacking moves.
Example(s): Cesc Fabregas

TAM ANLAMIYLA BİR OYUN KURUCU MANASINA GELİYOR. OYUNU KONTROL EDEN TEMPOYU AYARLIYAAN VE ATAKLARI BAŞLATAN..

(Note: in a DM position, the deep lying midfielder would be more an Alonso or a Pirlo, who sits deeper between defence and midfield.)

Ball-winning Midfielder

Definition: A midfielder who tries to 'hunt' the opposition down and win the ball.
Example(s): Javier Mascherano, Wilson Palacios, Momo Sissoko

BU MÜCADELECİ TOP KAPAN KARŞI TAKIMIN OYUNUNU BOZAN ORTASAHA OYUNCUSU.
Box-to-box Midfielder

Definition: Somebody who gets up and down the field to either box, helping out the defence and contributing going forward - your "all action" type player.
Example(s): Michael Essien, Steven Gerrard

BU POZİSYON İSE 2 YÖNLÜ ORTA SAHA OYUNCUSU ANLAMINA GELİO.. BURDAKİ BOX TO BOX Bİ CEZA SAHASI ÇİZGİSİNDEN DİĞER CEZA SAHASI ÇİZGİSİNE ANLAMINDADIR. BU POZİSYON İÇİN ÖRNEK İÇİNDDE GERRARD TAN İYİSİ YOKTUR. YADA AURELIO GİBİ Bİ OYUNCU DÜŞÜNEBİLRSİNİZ.

Advanced Playmaker

Definition: A playmaker towards the opposition's third, who looks to play between the oppositions defence and midfield and cause havoc from there.
Example(s): Kaka

OYUNU 3. BÖLGEDE(PAKİP CEZA SAHASI CİVARI) OYNAYAN ORTA SAHA OYUNCUSUDR. AMC POZİSYONUNDA OYNAR.KENDİ ORTASAHA OYUNCULARINIZLA KARŞI TAKIMIN DEFANSI ARASINDA OYNAR..KARŞI TAKIMIN DEFANSI İÇİN EN TEHLİKELİ VE BAŞA BELA OYUNCUDUR.. ORDA YAZAN HAVOC TA HASAR VEREN TAHRİBAT YARATAN MANASINDADIR.

DEEP LYING FORWARDS

Definition: A FORWARD who drops off the front line and links the midfield with the attack. Often has the intention to supply those around him, including a higher positioned strike partner.
Example(s): Wayne Rooney

ORTA SAHAYLA İLİŞKİYİ ARTIRAN FORVET OYUNCUSUDUR.AMA BUNU PİVOT SANTFOR ÖZELLİKLERİYLE DEĞİL DAHA ÇOK TEKNİK VE DRİBLİNG ÖZELLİĞİYLR GÖSTERİR. BAPTİSTA,NECATİ ATEŞ,ROBİNHO BNCE BU POZİSYON İÇİN ŞU AN AKLIMA GELEN OYUNCULAR..

Advanced forward

Definition: The 'spearhead' of a sides attack who generally looks to play off the last defender.
Example(s): Fernando Torres

RAKİP KALEYE EN YAKIN OFSAYTA DÜŞMEDEN OYNAYAN FORVET TİPİDİR. OYUN KURMAKLA PEK İLGİLENMEZ.TAM BİR ÖNCÜ FORVETTİR. BAROS, ETOO ,TORRES BU TİP FORVETLERE ÇOK İYİ ÖRNEKLERDİR..TEMPOSU HIZI YÜSKSEK OYUNCULARDIR.

Target Man

Definition: Somebody to hold up the ball or flick it on to others, they are often there to make space and chances for team-mates using their physical size.
Example(s): Zlatan Ibrahimovic, John Carew

ASLINDA BU POZİSYONU AÇIKLMAYA GEREK YOK HERHALDE AMA YİNEDE YAZALIIM.. TOP TUTAN ARKADAŞLARINA İLERDE TOP TUTAARAK POZİSYON YARATAN..TOP İNDİREN FİZİKSEL OLARAK ÇOK GÜÇLÜ FORVETLERDİR..MEHMET YILDIZ, OSCAR CARDOZO VS VS..

Poacher

Definition: Focuses purely on scoring goals and is not a 'team' player, contributing little other than looking to find space for goalscoring opportunities.
Example(s): Pipo Inzaghi, Michael Owen, Ruud Van Nistelrooy

TAM KARŞILIĞI TÜRKÇEDE ÇOK SEVDİĞİMİZ Bİ KELİME OLAN '' FIRSATÇI GOLCÜ'' DEMEKTİR.. HER GOL POZİSYONUNUN İÇİNDE OLAN KARAMBOLLERİ SEVEN HER TOPA AYAĞINI SOKAAN..HER GOL POSİZYONUNUN İÇİNDE OLAAN.. OYUNDA HİÇ GÖRMESENİZDE Bİ ANDA Bİ SÜRÜ GOL BULAN FORVET TİPİDİR.. INZAGHİ JARDEL BNCE BU TİP FORVETLER İÇİİN İYİ ÖERNEKLER...

Complete forward

Definition: Somebody who combines a broad range of attributes, who can lead the line, drop off and link up, create for others, shoot from range, run with the ball at defences and so forth.
Example(s): Thierry Henry

TAM BİR FORVET UZAKTAN ŞUT ATAN,,ARKADAŞLARINA POZİSYON YARATAN,, DRİBLİNGİ YÜKSEK,,ÇEŞİTLİ BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ OLAAN FORVET MANASINDADIR.. BİLENLER BİLİR FM 2009 DAKİ MARQUINHOS BNCE BU FORVET TİPİDİR.TABİKİ EFSANE HENRY DE !!
Defensive forwards

Definition: Usually someone with a lot of stamina who can close down and work hard, trying to force errors and win possession in attack.
Example(s): Dirk Kuyt

ÇOK ARAYAN ÇOK KKOŞAN SÜREKLİ PRESS YAPAN ..RAKİP DEFANSI HATAYA ZORLAYAN FORVET TİPİ... GUIZA ZAMAN ZAMAN ETOO GBİ FORVETLER...

Trequartista

Definition: A classic #10, someone who has looks to drop into the hole and make things happen. Has no real defensive responsibility.
Example(s): Francesco Totti

TAM KARŞILIĞII TAM ANLAMYILA 10 NUMAARAA ANLAMINA GELİR..TREQUARTİSTA İTALYANCA 2 FORVETİN ARKASINDA OYNAYAN OYUNCU DEMEKTİR..AMA İNGİLTEREDE KULLANIMII TAM 10 NUMARA DMEKTİR..GOL ATAR ASİST YAPAR YARATICI YÖNÜ ÇOK FAZLADIR..DEFANSİF OYUNDA DA HİÇ SORUMLULUK ALMAZ...MARADONA, FB Lİ ALEX BUNA BNCE EN İYİ ÖRNEKTİRR..

Hocam Guiza çok koşup pres yapıyorsa , rakibi hataya zorluyorsa ben anlamıyorum bu işten

Nicholai Hel

3 Kasım 2009; 20:16:48  

Ad hominem yapmayın. Burada bir savdan bahsediyoruz, bir kişiden değil. Konuşuyorsunuz ama farklı hiçbir şey anlatmıyorsunuz. Orijinal almamak hırsızlıktır, ama al(a)mayan arkadaşıma da sen hırsızlık yapıyorsun git hemen orijinal al, yoksa kullanma demiyorum; durumu olduğunda almasının doğru olan davranış olduğunu söylüyorum.. Yeri geliyor ben de orijinal kullanamıyorum. Ama yanlış olduğunu biliyorum, tasvip etmiyorum, kullanırken de rahatsız oluyorum. İlk fırsatta yapana şükranlarımı, memnuniyetimi sunmak için orijinal alıyorum. Bu kitapta da böyle, müzikte de, filmde de, oyunda da. Bir kitabı alıyorum, hakkında bir şey bilmeden. Okuyorum ve beğeniyorum. Kütüphanemde durması için durumum olduğu ilk gün gidip orijinalini alıyorum ve okumasam da arşivimde tutuyorum. Kimseye de çoluk çocuğunun rızkından, boğazından kes git oyun al demiyorum. Sigaraya günde 5 küsür lira verip bunu lüks görmeyen, ama zaten çok oynamıyorum diyip sömürdüğü ürüne hakkı olan aylık 8 liradan bile aşağı bir miktarı çok görenler var aranızda, bilirim. İşte bunlar yüzünden sevilmiyoruz/sevilmiyorsunuz.

Bir de bilgisayarı ailesinin alması durumu, yok oyun için 80 lira istemesi durumuna değinmiş bu üstteki arkadaş (Kendisinin üçbeş arkadaşını toplayıp benimle FM 2008 konusunda hakaretli tartışmaya girmişliği de vardır) ki ona da bir şey diyemiyorum. Tartışmak gereksiz demek ki. Keza ne desem ortada bir fikirde buluşamayacağız. Fikir teatisi yapmıyoruz, fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz gibi bir durum ortaya çıktı. Dediklerinizi ben zaten yazmışım, bana yanıt veriyorsunuz ama benim yazdığım yazının yalnızca bir kısmını temel alıyorsunuz. Boş laf bunlar.

Yaptığınızın, etrafınızdakilerin yaptığının, normal gördüğünüzün normal olduğunu sanmayın. Bir çiftçinin hasat zamanı ekinlerini toplamak ile bunun arasında mantık olarak hiçbir fark yok. Orada adam takır takır para ödüyor bu oyunu çıkartıcam diye. Hak hırsızlığıdır bu, emek hırsızlığıdır. Bir lüks için para veremiyorsan o lüksü alengirli yolla elde etmeye de çalışmayacaksın. Alengirli yoldan elde ettin, amenna. Ben sana ne dersem diyeyim zaten durumun olsa da almayacaksın, biliyorum. Tabi ki oyna, eğlen, eğlendir, ama yaptığının hata olduğunu bil. "Durumum yoktu, ondan ekinlerini çaldım. Kendimi tutamadım, her sene çok güzel gözüküyor, zevkle yiyorum ekinlerini. Hem 2001'den beri zaten çaldığım ekinleri uzun uzun yemedim, yani çalmamda bir sakınca olmamalı." demek mantıklı mı geliyor size? Eğer yanıtınız evet ise sevenlerinize sabır, tedavinizde başarılar diliyorum.

Daha da anlamadıysanız, fikirlerimde doğruluk payı bulamıyorsanız hiçbir şey söylemeyeceğim. Ali ata bak kıvamında cümleler kurdum, örneklerle basitleştirip yanlış anladığınızı ya da topyekûn anlamadığınızı düşündüğüm bir fikrimi birden farklı şekillerde anlatmaya çalıştım. Bundan sonra kelimeler kifâyetsiz kalacak ama rengimiz belli olsun, dursun bu yazılar bir köşede. Belki anlayacak biri çıkar umudu ile.

Not: Bu mesajlar korsanı legal ve normal bir şeymiş gibi addeden birkaç üyenin yazısına binâen yazılmıştı. Akabinde silindi de, mamafih hak ve hukukla da bir şeyler yapılabileceğini anlattığım için tekrar canlandırıldı. Yani kiminle tartışıyor bu demeyin, ya da üzerinize alınmayın. Yalnızca eksikliklerine rağmen forumun da telif haklarına saygı gösterdiğini ve bunun takdir edilmesi gereken bir karar olduğunu bilelim, yeter. Konu üzerine yorum yapmamanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 4 Kasım 2009; 1:09:34 >

diciotto

4 Kasım 2009; 1:41:27  

Gökhan inleri aldım takıma da acaba hangisine daha çok uyuyor kendisi yukarıdaki özellikleri de düşenecek olursak orta sahada oynuyor kendisi mc ve dmc

Nicholai Hel

4 Kasım 2009; 1:43:02  

MC'de daha iyi oynuyor. diciotto, bir profil resmi ekler misin?

diciotto

4 Kasım 2009; 2:00:57  

quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

MC'de daha iyi oynuyor. diciotto, bir profil resmi ekler misin?

Hocam win7 de printscreen nasıl çalışıyor çözemedim valla

leop

4 Kasım 2009; 2:21:05  

quote:

Orijinalden alıntı: texas11111

cm 2010 varken fm nin yüzüne bile bakmam

Intel Core I7 860 4000mhz 1.312v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-24 1T 1.55v -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 raid 0 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Creative X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Deathadder -|- OCZ Behemoth -|- LG BH08LS20 Blu-Ray -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
KDV Beyannamesi

4 Kasım 2009; 8:30:22  

quote:

Merhaba,

FM 09 rahat oynuyordum.

benim sistemin %80 civarı aynısı oluyor. oyunda iken programların hepsini kapatırsan çok az bir kasma ile oynarsın. bir de grafik ayarlarını low yaptığımda maç ekranındaki donmayı baya bir azalttığını gördüm, deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *metin* -- 4 Kasım 2009; 8:31:05 >

Gölgen gibi adım adım|Her nefeste senin adın
KDV Beyannamesi

4 Kasım 2009; 21:24:47  

Türk futbolcular artık Avrupa liglerinde AB statüsünde sayılıyor. oyunda durum nasıl acaba?

ertanunver

5 Kasım 2009; 0:35:28  

quote:

Orijinalden alıntı: *metin*

Türk futbolcular artık Avrupa liglerinde AB statüsünde sayılıyor. oyunda durum nasıl acaba?

oyunda da sayılıyor barça ya sercanı aldım yabancı göstermedi.

YTÜ 2008
Cane®

5 Kasım 2009; 1:33:52  

quote:

quote:

Merhaba,

FM 09 rahat oynuyordum.

benim sistemin %80 civarı aynısı oluyor. oyunda iken programların hepsini kapatırsan çok az bir kasma ile oynarsın. bir de grafik ayarlarını low yaptığımda maç ekranındaki donmayı baya bir azalttığını gördüm, deneyebilirsin.

Low yaptıktan sonra oyunun bir anlamı kalmıyorki. Arkadaş rahat oynarsın demiş. İndirsem mi?

KDV Beyannamesi

5 Kasım 2009; 8:34:31  

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

oyunda da sayılıyor barça ya sercanı aldım yabancı göstermedi.

teşekkürler. oyunda bir yenilik daha görmek güzel.

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

FM 09 rahat oynuyordum.

Low yaptıktan sonra oyunun bir anlamı kalmıyorki. Arkadaş rahat oynarsın demiş. İndirsem mi?

o senin kararın ama sende benim gibi high deki kasmayı görünce kararını değiştirebilirsin. maç ekranı dışındaki bölümlerde kasmalara pek rastlamadım.

DH.Dogpro

5 Kasım 2009; 14:21:34  

quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

FM 2010'daki ilk şampiyonluğu Hollanda liginde aldım hadi hayırlısı

Oyunda sanki saçmalık var Ajax oralarda nasıl kaldı yav, bende de Trabzon kümede kalma mücadelesi veriyordu...

It's Amazing
| #20 Ray Allen | #42 Tony Allen | #7 Marquis Daniels | #5 Kevin Garnett | #11 Glen Davis | #12 Marcus Landry | #43 Kendrick Perkins | #34 Paul Pierce |
| #4 Nate Robinson | #9 Rajon Rondo | #44 Brian Scalabrine | #30 Rasheed Wallace | #13 Shelden Williams |
_!_nevermind_!_

5 Kasım 2009; 14:28:41  

oyunu istanbul avrupa yakasında nerelerden alabilirim ve fiyatı ne kadar bilgi verebilirmisiniz... streamden almak istemiyorum

| Football Manager Kulübü |
sazan84

5 Kasım 2009; 15:34:35  

ben de pek beğenemedim fm 2010u, geçen seneki oyunun üstüne backroom staff advice ı koyup, kadroları güncelleyip oyunu piyasaya salmışlar gibi geldi. gözüme çarpan diğer eksiler;

- bjk ile bir sezon bitirdim, 88puanla şampiyon oldum, en yakın rakibim 67puanla fb idi. sezon başından beri 4-4-2 taktiğini hiç değiştirmeden, advanced tactics kısmında da sadece derbilerde değişiklik yaparak bu kadar farklı ve kolay şampiyonluk gelmemeliydi.
- tello ve serdar özkan 15'er asistle kapattı sezonu.
- aldığım 2 malubiyet gençler ve kasımpaşa deplasmanlarında 1-0lık skorlarla, o da kaç senedir bug gibi olan rakibin çektiği 1şutun gol olduğu, sizin kaleyi bulan 10şutunuzun 1inin gol olmadığı maçlardan.
- takımların reputationları düzgün ayarlanmamış, akinfeev gibi bazı yıldızlar can atıyor gözüküyor beşiktaşa gelmek için. tamam gelebilir belki de, "exremly interested in joining our club" olmaması lazımdı bence.
- hierro gibi eski yıldızlar takımında coach olmak için can atıyor gözüküyor.
- tactics ekranına gitmek için eskiden tek butona basmak yetiyordu, şimdi menüden tactics i seçip ulaşılabilmekte, yol uzatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 5 Kasım 2009; 16:59:51 >

SAMSUNG R560-AS02TR
sadikcakar

5 Kasım 2009; 18:20:00  

Karlı havada ilk kez oynuyorum gerçekden süper olmuş kırmızı top falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadikcakar -- 5 Kasım 2009; 18:20:57 >

Cpt. Price

5 Kasım 2009; 19:05:48  

Evet bende oynadım o şekilde, ilk gördüm şaştım kaldım

Win7 uyumlu scout çıktı,

http://rapidshare.com/files/302811187/Mini_Scout_2.2.1_Win7_.rar

manyaqmısın

5 Kasım 2009; 19:29:04  

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

FM 2010'daki ilk şampiyonluğu Hollanda liginde aldım hadi hayırlısı

Oyunda sanki saçmalık var Ajax oralarda nasıl kaldı yav, bende de Trabzon kümede kalma mücadelesi veriyordu...

Başka birinin kariyerdede Fb ilk sezon 7.mi ne olmuştu.
Biraz saçmalık var gibi.

''Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.''

Mustafa Kemal Atatürk
burkyyy35

5 Kasım 2009; 22:09:20  

türkçe yama çıktı

YeşilKırmızı

Geliyoruz KARŞIYAKA Semtinden
Nicholai Hel

6 Kasım 2009; 14:42:44  

Oyunu aldım, yükledim. Önceki oyunlarda olduğu gibi net üzerinden mi kayıt yapacaksın gibi bir soru gelmedi, cd key de sormadı. Oyunun imlecine tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisinde de yok, oyun açılmıyor. Patch'i yükledim 10.1.0'ı, sorunsuzca yükledi ama problem hâlâ devam ediyor. Neden olabilir?

bugsymaloone

6 Kasım 2009; 15:00:33  

Arkadaşlar bir sorum var, 3d maç modunda maç süresini kısaltamıyor muyuz? Mesela 10 dk olsa ona göre maçın dakika göstergesi daha hızlı ilerlese olmaz mı? Sadece önemli anları izlemek olmuyor full maç daha iyi ne ne değildir daha anlaşılır oluyor fakat maç çok uzun. Buna çare yok mu? Maç hızlandırmadan tabi ki.

E6750 / GIGABYTE P35C-DS3R / 2 GB DDR2 667 Mhz TWiNMOS / HD 4730 512Mb GDDR5 / X-Fi Extreme Music / LG M2794D-PZ / XBOX 360 Arcade Pal Jasper 120GB / Playstation 3 60GB NTSC / PS2 Fat / PS1 Fat / z-5500 5.1 Digital
- - - - - - - - - - - - - - - -
Nicholai Hel

6 Kasım 2009; 16:29:03  

Sorunu çözdüm. Oyunu uninstall yaptım, tüm registry kayıtlarını sildim ve C'ye yükledim. Problem kalmadı.

_!_nevermind_!_

6 Kasım 2009; 23:03:57  

oyunu istanbul avrupa yakasında nerden alabilirim kimse bilmiyormu alanlar yardım etsin lütfen

| Football Manager Kulübü |
Y!g!T

6 Kasım 2009; 23:29:28  

Benim de oyun yeni elime gecti, kurdum oyunu daha sonra 10.1 patchini kurdum simdi Galatasaray ile kariyer actim ama window moda gecemiyorum nedense. Window mode un ustune tiklanmiyor. Neden olabilir?

Bu üyelik 2 kişi tarafından kullanılmaktadır.

I find your interest interesting

E®TAŞ

7 Kasım 2009; 0:05:05  

quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR@Y

Benim de oyun yeni elime gecti, kurdum oyunu daha sonra 10.1 patchini kurdum simdi Galatasaray ile kariyer actim ama window moda gecemiyorum nedense. Window mode un ustune tiklanmiyor. Neden olabilir?

Diyorum bende Yiğit nerede kaldı , adam meğerse nick değiştirmiş , Fener maçı iddiası bile kaybetmiş.

• Arsenal FC •
Fan CluB
"Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler."
uAslAnkara

7 Kasım 2009; 0:24:24  

quote:

Bu da bir örnek

2 elano 2 barosla 4 penaltı attım elano 2 sini de kaçırdı

oyunda çok büyük saçmalıklar var. içerde aynı kadroyla werder bremene karşı muhteşem oynadı takım, arda ve kewellı yedek bıraktığım maçta giresunspor beni yenerek türkiye kupasının dışına itti

● Sabri Sarıoğlu ●
sadikcakar

7 Kasım 2009; 0:52:42  

ilk lig şampiyonlugumu aldım atılan gol sayısına bi göz atın

hiç bi şekilde scort mucrt hile programı kullanılmadan alın teriyle kazanılmıştır

Cpt. Price
_can84_

7 Kasım 2009; 1:34:26  

yaa oyun çok mu kolay yoksa maç motorumu çok absürd veya siz mi çok mutheşem oynuyosunuz da her takımı alan açık ara şampiyon yapıyo

Nicholai Hel

7 Kasım 2009; 2:30:41  

@sadikcakar, gerçekten güzel bir tablo. Tebrik ediyorum seni.

linkin_park20

7 Kasım 2009; 2:56:06  

bende bursaspor ile başladım oyuna. ömer erdoganı 1.2 m, ivankovu 5.25 m dolara gönderip diego bouanette'i aldım. ayrıca shing young rol ve erenni toplam 1.3 m dolara kayseriye kiraladım. ikisinin sözleşmesinde de sezon sonu 4.1 m dolar teklif gelirse serbest kalır maddesi var. inş. teklif eder kayseri bu ücreti

büyük takımlara karşı aşırı zorlanıyorum. defansta serdar ve zapo, beklerde ali ve mustafa keçeli, kanatlarda veli acar ve volkan şen, orta sahanın ortasında batallia(ergiç) ve hüseyin cimsir, ofansif orta saha bouanette, ileride sercan onbiriyle oynuyorum. ileride sercan tek forvet olunca genellikle sadece kontraataklardan gol bulabiliyoruz. şu an ligde gs açıkara lider ve ben 7. sıradayım.

Nicholai Hel

7 Kasım 2009; 3:59:15  

Artık sözleşme bedeli olarak 0 verip oyuncu almak yok. Bu benim gibi "Takımıyla anlaşayım da oyuncuyla anlaşmak hem kolay hem de külfetsiz olur." düşüncesiyle oyunculara salça olanlar için çok üzücü bir düzeltme. Ama gerekiyordu bu, iyi bir oyuncu sözleşme bedeli olarak 5-6 milyon euro isterken bu miktarı 0 yaptığınızda da istediği haftalık (Ya da ayarınıza göre aylık) ücreti verdiğinizde (Ya da istediği haftalık ücretin 10bin euro altını) paşa paşa teklfiinizi kabul etmesi saçmaydı. Madem 0'ı da kabul edecektin, niye baştan o kadar yüksek meblağlar talep ediyordun değil mi? Evet evet.

Oldham'ın nadide köylerinden birinde ikâmet eden güzel İngiliz arkadaşım şöyle demiş;

quote:

Only thing I've noticed on this version is you pretty much have to give them the signing on fee they want, you can't just set it to 0 and they still sign.

Lanet gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 7 Kasım 2009; 4:00:34 >

Palio Team

7 Kasım 2009; 11:57:35  

Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum maç farka gidince benim oyuncuların her pasında türübünler oleyyy diye bağırıyorlar

Not: Galatasraydayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Marley -- 7 Kasım 2009; 12:13:28 >

Frank Rijkaard
25 Leo Franco, 1 Aykut Erçetin | 76 Servet Çetin, 12 Lucas Neill, 5 Gökhan Zan, 22 Hakan Balta, 2 Emre Güngör, 55 Sabri Sarıoğlu, 3 Uğur Uçar | 11 Abdul Kader Keita, 9 Elano Blumer, 10 Arda Turan, 19 Harry Kewell, 30 Giovanni Dos Santos, 16 Mustafa Sarp, 18 Ayhan Akman, 14 Mehmet Topal, 88 Caner Erkin, 8 Barış Özbek | 15 Milan Baros, 32 Jô Alves

Bob Marley Fan Clup | Yeni Kobra Kader Keita Fan Club | Giovani Dos Santos Ramírez
burkyyy35

7 Kasım 2009; 12:08:23  

quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum maç farka gidince benim oyuncuların her birbirinde oleyyy oleyy oleyy diye bağırıyorlar galatasaraydayım

YeşilKırmızı

Geliyoruz KARŞIYAKA Semtinden
Palio Team

7 Kasım 2009; 12:13:53  

quote:

Orijinalden alıntı: burkyyy35

quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum maç farka gidince benim oyuncuların her birbirinde oleyyy oleyy oleyy diye bağırıyorlar galatasaraydayım

hocam yanlış yazmışım dalgınlıkla şimdi doğrusunu yazdım

Frank Rijkaard
25 Leo Franco, 1 Aykut Erçetin | 76 Servet Çetin, 12 Lucas Neill, 5 Gökhan Zan, 22 Hakan Balta, 2 Emre Güngör, 55 Sabri Sarıoğlu, 3 Uğur Uçar | 11 Abdul Kader Keita, 9 Elano Blumer, 10 Arda Turan, 19 Harry Kewell, 30 Giovanni Dos Santos, 16 Mustafa Sarp, 18 Ayhan Akman, 14 Mehmet Topal, 88 Caner Erkin, 8 Barış Özbek | 15 Milan Baros, 32 Jô Alves

Bob Marley Fan Clup | Yeni Kobra Kader Keita Fan Club | Giovani Dos Santos Ramírez
Nicholai Hel

7 Kasım 2009; 12:43:33  

Marco Verratti'yi kesinlikle almanızı öneririm. Sarbi'ye benzese de çok ucuza alınıp çok iyi fiyata satılabiliyor.

DH.Dogpro

7 Kasım 2009; 14:15:39  

Oyuncu satmak ne kadar zorlaşmış Alex'i bile 5mn'den satamıyorum deli olacam nerdeyse. Hele dandik oyuncuları bile 1-2k'ya satamıyorsun, umarım patch çıkartırlar kısa bir sürede

It's Amazing
| #20 Ray Allen | #42 Tony Allen | #7 Marquis Daniels | #5 Kevin Garnett | #11 Glen Davis | #12 Marcus Landry | #43 Kendrick Perkins | #34 Paul Pierce |
| #4 Nate Robinson | #9 Rajon Rondo | #44 Brian Scalabrine | #30 Rasheed Wallace | #13 Shelden Williams |
linkin_park20

7 Kasım 2009; 15:42:47  

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Oyuncu satmak ne kadar zorlaşmış Alex'i bile 5mn'den satamıyorum deli olacam nerdeyse. Hele dandik oyuncuları bile 1-2k'ya satamıyorsun, umarım patch çıkartırlar kısa bir sürede

evet bu sorundan bende muzdaripim. heleki türkiye ligi gibi popülerligi düşük bir ligde oynuyorsanız oyuncu satmak iyice zorlaşıyor.

7 Kasım 2009; 15:51:33  

Gerçekten oyuncu satmak çok zor, Güizayı halen satamadım

Dudu yu alın arkadaşlar, fm 10 nun en iyi adamlarından biri olacak kariyerlerinizde ...

thunderksk

7 Kasım 2009; 17:12:44  

beyler oyunu başlarken yanlşlıkla database small başlamşım kariyerimdede baya ilerledim bunu tekrar aynı oyun icinde nasıl large döndürürüm şimdiden teşekkürler cevaplar icin

---------------------------------------------------------
4400 AMD X2----ASUS M2AVM----250GB SEAGATE -SATA2 16MB-----2 GB KINGSTON DDR2 667 MHZ----PALİT 8600GT SONİC+----ASUS 20X DVD WRT-----ASUS T9A1 350W
GöKHaN 35

7 Kasım 2009; 17:32:15  

Biraz önce oyunu aldım şuan yükleniyor.

.:: 2010 YENİ OPEL ASTRA BLOG ::.
| GELİN'S MODA | .:: SONY NWZ-W202 MP3 ÇALAR ::.

.:: Sony PlayStation 3 80 Gb Pal ~ & ~ Thermaltake T1000 ~ & ~ Sony Nwz W202 Mp3 ~ & ~ Eyepet Sony Camera + Magic Card ::.

.:: Hp Pavilion 6296 ~ & ~ T7200 2.0 Ghz ~ & ~ GeForce Go 7400 256 Mb ~ & ~ 2 Gb Ram ~ & ~ 160 Gb Hdd ::.

.:: Fifa 09 ~ & ~ The Bourne ~ & ~ FarCry 2 ~ & ~ Gta IV ~ & ~ Midnight Club LA ~ & ~ Eyepet ~ & ~ MotorStorm Pr ~ & ~ Lıttle Bıg Planet ~ & ~ Cod Mw 2 ::.
Cane®

9 Kasım 2009; 19:12:09  

quote:

Orijinalden alıntı: fakirola

quote:

Merhaba,

FM 09 rahat oynuyordum.

rahat oynarsın

Bugün kurdum oynamadım ama hiçte rahat değil. Grafik ayarlarını düşürmeme rağmen donuyor oyun... Mario oynamaya devam....

wolkytolky

9 Kasım 2009; 19:44:11  

FM2010 v10.1.0 Pc Patch Football Manager in sitesinde çıkmış arkadaşlar.

General
=======
- Stopped youth players being created at and increased recruitment Glenn Hoddle Academy.
- Fixed hair colour issue with some rare newgens getting grey hair.
- Increased the percentage of local names for newgens from Wales and Ireland.
- Adjusted some attendances.
- Tweaked fan day feedback based on match final score.
- Fixed acceptance of international jobs not working.
- Turkish player names now shown in full instead of just first name.
- Stephen Carr no longer is retired when a new game is started.
- Fixed bug where homegrown players at a B team weren't being treated as homegrown for the A team.
- Adjusted ability calculations for older players generated at empty active clubs.
- Fixed player listed as 'Unh' no longer will have no evidence that they are unhappy on their personal section.
- Improved national team selection for minor nations.
- Improved selection of feeder clubs offered.
- Fixed a problem with the days in Britain for players who have played in England and Scotland (e.g. Mark Viduka).
- Goal awards no longer given out for basic detail matches - so you don't get news items where you can't actually view the winning goal(s).
- Fixed a data corruption in the contract offer screen that occasionally caused strange low wage requests.
- Adjusted retirement dates.
- Adjusted generation of newgens for Liechtenstein clubs playing in the Swiss leagues.
- Adjusted newgen starting attribute levels.
- Adjusted goalkeeper ability development.
- Adjusted quality of newgens produced in both active and inactive leagues.
- Fixed highest and lowest league position records not updating properly after team has moved between regional divisions.
- Turkish player of the year award will now only be given to players with Turkish first nationality.
- Fixed crash when going to squad screen after retiring

Match Engine
============
Keepers
- Made keeper hoof bobbly ball clear when dangerous to try to control it
- Made keeper first touch on backpasses a little safer
- Reduce number of unrealistic keeper fumbles and failing to hold slow moving ball
- Fumbles now recognised as mistakes
- Fixed keeper spending too long on ground after fumbling ball on the deck
- Fixed keeper who tries a save a fraction after opponent gets to ball performing illogical dive action
- Fixed keeper trying to head clear silly backpass rather than let it go out and being able to organise for corner
- Fixed keeper not using 6 seconds and hoofing ball clear while holding it under pressure
- Fixed wrong type of mistake being reported when keeper fumbles ball
- Added commentary for keeper fumbling ball
- Made keepers slightly more likely to dive when unable to save ball
- Fixed a couple of errors in keeper positioning that could leave goal exposed
- Improved chances of keepers making point blank save
- Fixed occasional instances of keepers leaving it too late to attempt a save

Other ME changes
- Encouraged passing ball around in own half a little more when tactics allow for it
- Fixed dodgy angle being passed into function causing assert and potential score divergence
- Midfielders getting ball deep a little less liable to play it long when under moderate pressure
- Try to reduce instances of players heading ball that they could run onto
- Fix to prevent 2 players going for one slow moving ball that is coming into their own area
- Made sensible passes to playmaker more attractive for his team mates
- Fixed wide play over-ride in tactics creator not being utilised properly
- Stopped all but the most blatant offsides being called before any player has "interfered" with play
- Stopped defender leaving ball to keeper if he isn’t sure when attacker will get to the ball
- Made players stick a little closer to their man especially when defending quite high and wide
- Made defenders more likely to step up to D-line when playing the offside trap
- Fixed players not getting goalside of opponent with ball in no brainer situation
- Improved behaviour of deep lying forward type players in terms of where they look for space to move into
- Reduce strikers running wide when team mate already close to that destination
- Players less likely to move onto a simple pass at unnecessary high speed, which should generally improve their first touch
- Another check against player first touch taking ball dangerously close to own goal
- Increased chance of players trying overhead kick shots
- Stop players trying ridiculously ambitious passes at free kicks unless set to all out attack
- Reduced unnecessary long backwards passes caused by v807 change
- Toned down number of pointless hopeful through balls
- Toned down directional error on clearances when ball on best foot
- Reduced number of panicky clearances especially behind for corner
- Fixed a loophole that could still see players clear towards own goal
- Slight reduction in blocked shots and crosses to improve goal count
- Fixed player display positions incorrectly set up
- Removed old code that stopped an AMC playing directly behind a lone FC by shifting one left and one right
- Implemented goalies rolling ball out underarm
- Reduced number of panicky clearances slightly
- Small tweak to basic pass choice
- Fixed overuse of pass to lurking player at corners
- Tweaked AI strategy choice slightly
- Made AI teams set full back roles to wing back in narrow formations
- Fixed incorrect variable being used to regulate speed when moving back onside
- Made midfielders in teams without wide midfielders or wingers shift across better when defending the flanks
- Slight increase in technical ability at higher levels
- Players more likely to choose safe pass ahead of risky first touch
- Further small tweak to pass choice AI
- Aimed crosses slightly further back from goal, to make harder for keeper, mainly for good crossers
- Fixed players attempting overhead kicks when facing the goal they are aiming at
- Reduced pointless long shots when run or pass on
- Boost header power for players with good heading ability
- Try to improve long shot aim variation rather than just straight at the keeper
- Fixed bug that could cause player going to meet cross, corner free kick to pull out at last minute
- Reduced fairly rare bug causing players to miscontrol ball for no obvious reason
- Reduced number of risky dribble attempts when other options available
- Made marking of nearest player slightly more lax when player tired
- Fixed bug that could cause player to fail to stop pass coming towards him, potentially causing back pass own goal
- Fixed overly zealous offside calls on players not close to interfering with play
- Made 811 change "more likely to choose safe pass ahead of risky first touch" more dependent on flair and run with ball instruction
- Encouraged players to put a few more tackles in, mainly when set to tackle hard against the relevant opponent
- Small tweak to marking of opponents in own area, to try to prioritize those closest to the goal and unmarked
- Made show onto foot AI a little more robust
- Fixed bug that could cause no keeper to be selected if current one is injured and no subs left on a depleted bench
- Fixed team selection bug that could conceivably see goalkeeper played outfield when side has 10 men
- Fixed small issue regarding defenders leaving ball for keeper before safe to do so
- Fixed issue causing players to sometimes hesitate when moving to head ball clear
- Fixed small marking issue that caused defenders to allow attacker to get goalside too easily

Interface
=========
- Added option to switch off reversing of titlebar colours.
- Added tooltips to graphics rating stars on Preferences screen.
- Latest scores, goals updates and live league table panels on the competition screen now update correctly.
- Stopped team and competition logos from showing on buttons when the user has switched logos off in the preferences.
- Under 18s match preview now doesn't tell the user about the number of players ineligible from the first team for being too old
- Unticking 'Start Unemployed' will now revert the user's selection to their favourite club if it is a valid one to manage.
- Fixed player's training panel not displaying any info if club did not have a physio.
- Fixed issue with training options not being available when right clicking on multiple players when one is on loan.
- Fixed bug during a hot seat match where more than one manager shout panel could be opened at once.
- Enabled logos on scoreboard in TV view.
- "No specific instructions" option can now be selected in the Target Opposition Player shortcut panel.
- Added Wide Play option to player list view menu on the tactics screen.
- Ensured coach reports aren't available for unattached players that have been scouted.
- Fixed captain icon being duplicated on the tactics screen when substituting your captain.
- Ensured coach reports aren't available when making an offer for a player that isn't attached to your club.
- Enabled logos on match titlebar
- Extra-time and penalty wins now indicated on team fixture panel
- Added frosty pitch to 2D Classic match view
- Match overview screen now displays kits rather than club badges
- Various small user interface fixes

Backroom Advice
===============
- Stopped staff ****ing to scout players that teams in Malaysia are not allowed to sign.
- Stopped staff contradicting themselves when suggesting removing offers for players even though they gave them a good scout report.
- Improved the second opinion advice.
- Stopped fitness coaches offering advice on tactics unless they also have a preference for a normal coaching role.
- Stopped second opinion always disagreeing with team attribute comparison pre-match advice.
- Clicking Tactics button no longer causes advice to be dismissed before being actioned.
- Using the Training button now links to the teams training section correctly.
- Advice no longer re-appears if you have dismissed the advice by going to the screen via the news item and then going by the menu link.
- Improved the recommended players’ advice AI.
- Stopped Assistant Manager disagreeing with possible opposition instructions and then suggesting them himself pre-match.
- Scouting recommendations for immediate signings only recommend players the team can currently afford.
- Backroom advice section now hidden for international matches because there was never anything to show.

Media
=====
- Fixed 'interested in job' news item not always knowing whether the job the person is interested in is currently filled or not.
- Ensure that non-relevant competition round-up news items are not sent to humans for competitions split geographically e.g. Conference League Cup.
- Toned down over-the-top news strings for winning friendly competitions.
- Stopped news item stating player "popped up again" when describing his first goal.
- Toned down exaggerated praise after qualifying from domestic cup with group stages e.g. Second Round group of Portuguese League Cup.
- Variable no longer appears in news item linking staff with vacant position.
- Players no longer complain about been unable to speak to another club when a transfer offer is negotiated rather than rejected.
- Players no longer complain about been unable to speak to another club if the buying team keeps delaying the transfer.
- Fixed %string#1 appearing in some comp news items for progression in major tournaments.
- Club variable no longer appears in stadium improvement news item.
- News item reagarding international injury tally has now learnt how to count.
- Fixed "Consortium pull plug" news item stating consortium pulled the plug when it was actually the club.
- Fixed player's bio blaming manager for club's season under-performance when manager has only just joined and is doing well.
- Fixed rare instance of player transfer speculation news being generated for news where the buying team doesn't have a manager.
- View Injury Table button in physio report news no longer occasionally taking you to the wrong page for an international manager.
- Ensured 'linked to job press statements' can only be responded to from the inbox and not from the news centre.
- Fixed news items which were incorrectly using a nation's nationality instead of its name e.g. "Venezuela in good display against Peruvian"
- Can now appeal straight red card when a player was playing for a different squad to the squad he is currently in.
- Fixed award voting news "vote" button disappearing a few days after the news item is first issued.
- Stopped media speculating about managers signing rubbish goalkeepers.
- Pitch dimensions news item only sent if there are more than one pitch size to choose from!
- Fixed occasional non player bio referring to club join date as 1. Jan. 1900.

Finances
========
- Adjusted Finnish finances.
- Adjusted non-player wages.
- Adjusted ticket pricing for smaller English cups.
- Tweaked English lower league youth wages.
- Fixed really small teams generated with big debts.
- Adjusted clubs going into administration.
- Adjusted player wage demands.
- Adjusted wage budgets for very small teams.
- Fixed players on very high wages requesting a lot less when renewing contract.
- Adjusted African ticket prices.

Transfers
=========
- Stopped occasional B Club player from being given first team wages due to being a key player in the B Club
- Prevented board from stepping in and accepting bids just over the basic value of the player on behalf of a manager when player was transfer listed.
- Disabled transfer decision deadline option of 'Today' when current game time is later on in the day and not possible for clubs to respond in time.
- Stopped the ability to sign Institute players on bosman style deals.
- Changed label for the 'Offer to Clubs Asking Price' to make it clearer that it is a percentage of the players displayed value.
- Loaned out players no longer kept in first team and demoted to reserves upon return to club.
- Removed duplicate news item when a youth player’s contract expires.
- Further fixes to ensure Australian teams keep their squad depth many years in the future.
- Altered contract decision code to prevent low league key players from getting early pay rises.
- Fixed occasional first team player being put in reserves and listed for loan in first season.
- Prevented big clubs from actively looking to replace their terrible third choice goalkeepers
- Spanish based players no longer demands really high relegation release clauses, due to already having really high mandatory minimum fee release clauses

Subscriptions
=============
- Improved selection of subscriptions by personal assistant.
- Fixed issue where certain record news items would be sent to subscriptions unnecessarily.
- Should not be allowed to subscribe to virtual/grey players.
- Fixed personal assistant recommending a national manager unsubscribe from World Cup.
- Removing a player from a shortlist should not unsubscribe him if he exists on another shortlist.
- Auto-subscribe humans to matches category for international comps e.g. World Cup to improve immersion.
- Stopped human getting two match reports for the same match if subscribed to a comp's matches.

Press Conferences
=================
- Fixed journalist asking about signing a compatriot for a new signing when other club team already contains a player of his nationality.
- Fixed press conference crediting user with multiple cup wins despite this being user's first.
- Fixed follow-up question about balancing books appearing in the wrong context in new signing conference.
- Miscellaneous text and press conference question fixes.
- Fixed press conference questioning team's form due to poor morale when team morale is actually very high.
- Improved selection of the main talking point of press conferences.
- Give precedence to team-mates of the same nationality over shared language when looking for a team-mate who can help a new signing settle in.
- Fixed wrong stadium name being shown in some new signing conference questions.

Board Takeovers
===============
- Stopped non-players who dislike a club from leading consortium's that are interested in taking them over.

Network Game
=================
- Now cannot join manager chat until you have completed adding a manager.
- Fixed blank stage in add manager wizard when "Assign Random Clubs" has been ticked.
- "Disconnect" action is now shown again on the game status screen for network clients.
- Fixed a problem where the next fixture details on the manager overview panel would not update for network clients.
- Fixed other managers watching a match being able to view the playing manager’s feedback widget.
- Fixed and improved user idle time counts.

Competitions
============
- Fixed bug where user-named friendly competition gets its name changed to Friendly Cup after saving and reloading.

Australia
---------
- Updated Australian A-League kick off times.
- Fixed discipline rules to correspond with specifications.

Belgium
-------
- Tweaked Belgian Second Division TV coverage.

Brazil
------
- Fixed issue of Brazilian national First and Second Division games being played during the World Cup.

Chile
-----
- Chilean First Division B clubs can sign/sell unlimited number of players in summer transfer window

Croatia
-------
- Fixed Croatian sides not arranging any friendlies during the winter break.

Czech Republic
--------------
- Tweaked Czech First Division TV coverage.

Denmark
-------
- Fixed period when Danish teams can start playing friendlies during the winter.
- Fixed Danish Cup draw rules.
- Danish Work Permit rules now check the wage offered to a player.
- Updated TV prize money.

England
-------
- Fixed Blue Square Premier and Blue Square North\South playoffs being shown on TV when there is no TV deal in place.

Finland
-------
- Updated Finnish Premier League to award teams with TV money beyond 2012.

France
------
- Fixed issue of French Coupe De La Ligue being set up after the first round draw.
- Updated TV revenue system for First and Second Division.
- Fixed Coupe De La Ligue kick off times and TV viewings.

Germany
-------
- Fixed issue with German Cup's first round clashing with other German leagues due to the German Cup using the 2008 first round date.
- Fixed scheduling for First, Second and Third Divisions in Germany.
- Updated German kick off times.
- Updated German Cup TV prizes.
- Updated German first division to coincide the recent move of the penultimate game to a Sunday.
- If one or both teams that have qualified for the German Cup final also take part in the relegation for the German First/Second Division then the two relegation legs should be rescheduled.
- Included international days, where matches are not played.
- Fixed issue with match times after the New Year

Greece
------
- Fixed a problem with Greek youth team full time player squad selection rule.
- Changed Greek Superleague cup schedule to finish a few weeks earlier.
- Updated Greek Superleague to give out TV prize money to teams to coincide with the recent contract.

Hong Kong (China PR)
--------------------
- Added Hong Kong League Transfer Windows.
- Stopped teams not in Hong Kong First Division participating in reserve league.

Holland
-------
- Matches are now played at 1630 every three Sundays in the Dutch Eredivisie.

Israel
------
- Fixed issue with Israel Premier and National league games playing during the play offs.
- Israeli Cup winner now takes 2nd Europa League seed after 2nd placed league team

Italy
-----
- Serie A league schedule improvements.
- Games no longer take place on Easter Sunday.
- Foggia 1 point deduction added
- Removed Gallipoli point deduction.

Norway
------
- Fixed Norwegian Cup's geographical drawing during the preliminary stage.
- Fixed issue with second division teams occasionally being drawn into the preliminary stage.
- Tweaked how Third Division teams are selected for promotion to Second Division.
- Removed the nation trial day.
- Norwegian squad selection rules changed.

Portugal
--------
- Updated League Cup TV prize money.

Romania
-------
- Fixed issue with games being played during the Romanian Second League winter break.

Russia
------
- Tweaked Russian Premier League schedule.

Scotland
--------
- Fixed issue where the final day Scottish league fixtures not being held on same day due to Scottish Cup Final.
- Updated Scottish Cup prize money.
- Fixed issue with Scottish Cup finals not taking place.
- Scottish U21 players now need to be younger than 21 on the 1st of January of the season start year.

Spain
-----
- Fixed issue with first round of the Spanish Cup being too late.

Sweden
------
- Fixed incorrect fixture rule for Swedish Super Cup.

Switzerland
-----------
- Lower League teams can now playing at home in Swiss Cup.
- Fixed Swiss sides not arranging any friendlies during the Winter Break.
- Fixed scheduling for First and Second Divisions in Switzerland.

Turkey
------
- Turkish Premier Division Schedule tweak.
- Updated Turkish Cup Prize Money.
- Added a check for foreign non-homegrown players in the youth leagues.

United States
-------------
- Toronto FC now pursue more Canadian players in the Superdraft.

Uruguay
-------
- Updated Uruguay's transfer windows to be different for First and Second division.

International
-------------
- World Cup teams are now drawn in order of highest seeds first.
- Yellow cards are no longer carried on from the qualifying rounds to the World Cup.
- U20 World Cup now takes place in 2009.

Match Experience
================
- Stockport home kit colours now match the titlebar/commentary colours for friendly matches.
- National teams in international finals now use 1-23 for virtual player squad numbers instead of 23+.
- Injury icon now no longer appears above a player in a match if the match is rewound to before the injury.
- Pitch textures are now consistent between 2D and 3D view.
- Fixed bug where playmaker and target man roles were not being setup correctly in the match.
- The first team now always uses the first kit when playing in the intra squad friendly.
- Crowds tweaks for penalty shootouts
- "Dead time" now skipped when players retrieve ball for set pieces

Editor
======
- When using specific teams in competitions, the "Could not find competition -1 in the database" message doesn't appear when testing the rules.
- The scroll buttons on the tab strip now works correctly.
- Can now add national team achievements for people in the editor.
- Hitting the window close button X now brings up confirmation dialog if changes have been made.
- Adding new clubs, competitions, etc to the database now applies the same changes to network clients as well.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytolky -- 9 Kasım 2009; 19:52:01 >

Nicholai Hel

9 Kasım 2009; 19:46:14  

Grafik ayarlarını düşürme nereden yapılıyor? Benim ilk sezondan sonra database rahatlasa da oyun yavaşlıyor. Arka plânda bir şey de açık değil, sadece Gom Player ile dizi izliyorum. Ki onu da kapattım yine yavaş. 3D zaten sevmiyorum, 2D classic ile oynuyorum. Sesler de kapalı dizi izlediğim için. Grafik ayarlarını düşürsek ne oluyor, oyuncuların özellikleri silik mi gözüküyor, net gözükmüyor mu nedir?

x700 ekran kartı (128 mb 128 bit, Oblivion'u yüksek detayda-en yükseğinin bir altı- oynayabiliyordum), 1256 mb ram ve klavye var. Acaba klavyeden mi sorun? Geçen gün ekmek kırıntısı düşmüştü içine, pek umursamamıştım.

thinkdfenes

9 Kasım 2009; 20:35:17  

Arkadaşlar turkcell süper lig takım amblemlerini içeren yama var mı? pm ile bildirirseniz sevinirim

DH XBOX 360 TOPLULUĞU
erulu

9 Kasım 2009; 23:18:21  

Rakip korner atarken ceza sahamda 3-4 oyuncum kalıyo, geri kalan hepsi orta sahaya koşuyo.. Rakip de çok kolay atıyor. Bu bug mı yoksa ben mi bi yeri ayarlayamadım???

X2 3800, 1950 pro, 2 gb, Leon tsi, Fenerbahçe, Ferrari
Catharacta Skua

10 Kasım 2009; 3:25:02  

ya su oyunculari bir mutlu edemedim gitti.Oyunculara sans tanimiyormusum

POPİTO
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS G60J: Performans ve Tasarım bir arada
ASUS'dan oyun severler için performans canavarı dizüstü G60J
Gigabyte Ürün Müdürü Thomas Chang ile röportaj
Paris'de Gigabyte Avrupa Ürün Müdürü Thomas Chang ile yeni anakart modelleri ve teknolojiler üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız