Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: deluyum
Yalnız beni ciddi anlamda tırsıtan bişey var....bazı fm sitelerinin forumlarına giriyorumda, oyunun orjinalini son 1 gündür edinip siteye ss ekleyenden gördüğüm kadarıyla neredeyse herkes yenilgi dahi almadan sezonun ilk yarısına gelmiş....yönettikleri başaltı takımlarla bile büyük takımlara tarihi farklar atmış herkes...oyun kolay olmuş zannedersem...acaip canım sıkıldı... [/quot
evet ne diyosunuz gençler...sizin oyunlarda da böylemidir ?
benım oyunda boyle bısey yok hersey gercege uygun suan ıcın ayrıca turkıye lıgı gecen seneye gore daha gercekcı olmus. kendı evınde ve dısardakı maclarda taktık duzenıne dıkkat etmek gerekıyo . gecen sene bu cok onemlı degıldı ama bu sene anladım kı gayet onemlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 30 Ekim 2009; 17:04:43 >
quote:
quote:
Yalnız beni ciddi anlamda tırsıtan bişey var....bazı fm sitelerinin forumlarına giriyorumda, oyunun orjinalini son 1 gündür edinip siteye ss ekleyenden gördüğüm kadarıyla neredeyse herkes yenilgi dahi almadan sezonun ilk yarısına gelmiş....yönettikleri başaltı takımlarla bile büyük takımlara tarihi farklar atmış herkes...oyun kolay olmuş zannedersem...acaip canım sıkıldı... [/quot
evet ne diyosunuz gençler...sizin oyunlarda da böylemidir ?
Öyle değildir umarım daha antreman maçları dışına çıkmadım paso new game deyip oyunu deniyorum scout gelene kadar düzenli devam etmiycem sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
Orijinalden alıntı: unalb01370
gece kurulsam başınada sabahlasak artık ya...2-3 sezondur pek heycan vermiyordu bana fm serisi ama bu bi başka olmuş bence...
bu sene geçn yıllardaki gibi orginal oyunu 4-5 kişi paylaşabiliyormu?
hayır.
zavvi miydi neydi bi site vardı. 45 milyon falan diyorlardı şimdi girdim baktım 28 sterlin diyor buda nerden baksan 70 milyona geliyor...benmi yanlış bakıyorum fiyatmı arttı??? alasım geldi walla bu sene :d
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
gece kurulsam başınada sabahlasak artık ya...2-3 sezondur pek heycan vermiyordu bana fm serisi ama bu bi başka olmuş bence...
bu sene geçn yıllardaki gibi orginal oyunu 4-5 kişi paylaşabiliyormu?
hayır.
zavvi miydi neydi bi site vardı. 45 milyon falan diyorlardı şimdi girdim baktım 28 sterlin diyor buda nerden baksan 70 milyona geliyor...benmi yanlış bakıyorum fiyatmı arttı??? alasım geldi walla bu sene :d
malesef zam geldi ben 18 pound dan almıstım ama o fıyat fazla süre kalmadı
daha önceki versiyonlarda takım ayarlarından hazırlık maçlarının kontrolünü yardımcı antrenöre verebiliyorduk ama bunda bulamadım nerden ayarlıycaz yada hala böyle bir eçenek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ZeD02
Niye indirmekle uğraşıyorsunuz anlamadım.Aylık 7.50 lira taksitle oyunu satın alabilirsiniz.Güne vurursan 25 kuruşa geliyor.Sevdiğiniz bir oyun için günde 25 kuruş da ayıramıyorsanız söylenebilecek fazla bir şey yok.
arkadaşım küçük bir şehirde oturuyorsan başka çaren kalmıyor bulunduğum şehirde orjinral satılsaydı alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: oguz_19811981
quote:
Orijinalden alıntı: ZeD02
Niye indirmekle uğraşıyorsunuz anlamadım.Aylık 7.50 lira taksitle oyunu satın alabilirsiniz.Güne vurursan 25 kuruşa geliyor.Sevdiğiniz bir oyun için günde 25 kuruş da ayıramıyorsanız söylenebilecek fazla bir şey yok.
arkadaşım küçük bir şehirde oturuyorsan başka çaren kalmıyor bulunduğum şehirde orjinral satılsaydı alırdım.
Mazaret değil hocam.Ben bulunduğum şehirde mağaza olmasına rağmen internet üzerinden hepsiburadadan sipariş verdim.Kapına kadar getiriyorlar.
Oyunun 3d motoru cm den çok çok daha iyi!Fm de kı sıkıntı türkçe olmaması bu nedenli karmaşık gibi gözüme gözükmesi.Sonuç olarak fm de cm de beni kesmedi bu sene
valla ben sunderland kariyerine başladım şimdilik iyi gidiyor. çoğu şey eskisiyle aynı sadece yerlerini değiştirmişler kurcalayınca buluyorsun ligde ilk maçımı tottenham deplasmanında kazandım yoluma devam ediyorum
arkadaşlar sizce VELA mı ? ADRİANO mu ? ikiside cimboma gelmeye hazır ama para sadece birini almama yetiyor. vela nın özelliklerini geçen yıla oranla düşürmüşler ama yaşı genç,adriano 28 yaşında ama adriano işte hangisi ? yada 20 milyon avrom var iyi bir golcü önerirmisiniz ? bu arada bir çoğuna teklif götürdüm ama gelmiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: burak reis
arkadaşlar sizce VELA mı ? ADRİANO mu ? ikiside cimboma gelmeye hazır ama para sadece birini almama yetiyor. vela nın özelliklerini geçen yıla oranla düşürmüşler ama yaşı genç,adriano 28 yaşında ama adriano işte hangisi ? yada 20 milyon avrom var iyi bir golcü önerirmisiniz ? bu arada bir çoğuna teklif götürdüm ama gelmiyorlar.
Bence Vela'yı al 2009'da Adriano hiç verimli olmuyordu 20m euro varsa Gignac'ada bak
Orijinalden alıntı: ArdaTuran#10
quote:
Orijinalden alıntı: burak reis
Bence Vela'yı al 2009'da Adriano hiç verimli olmuyordu 20m euro varsa Gignac'ada bak
bana mı öyle geldi bilmiyorum ama oyun bariz şekilde hızlanmış. hızlanmış derken menüleri ve maça giriş hızından bahsediyorum. fm 2009'da maça başlamak için 30 saniye gibi bir süre, bir sonraki haftaya geçmek için en az 1 dakika bekliyordum. bu oyun eskisine göre çok daha hızlı. iyi olmuş tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
bana mı öyle geldi bilmiyorum ama oyun bariz şekilde hızlanmış. hızlanmış derken menüleri ve maça giriş hızından bahsediyorum. fm 2009'da maça başlamak için 30 saniye gibi bir süre, bir sonraki haftaya geçmek için en az 1 dakika bekliyordum. bu oyun eskisine göre çok daha hızlı. iyi olmuş tabi.
Yamayı yükle daha da hızlanıyor.
Fm 2009 oynarken sanki GTA 4 oynuyormuşsun gibi kasıyordu makinayı resmen saçmalıktı 2010 süper olmuş bu yönden.
yama tam oturmuş oyuna. yamanın işlediğini görmek için en basitinden status'ten versiyona bakın. 2d match ekranında match speed çubuğuda değiştirilmiş,fm 09'geri dönüş olmuş. oyun dahada hızlanmış. biçok oyuncuya soyad eklenmiş.(emre çolak,arda turan)
Yama ile mi gelmiş bu yasak?
Yahu oyunu hâlâ edinemedim ben. Online oynayan biri de değilim, bir arkadaş ile beraber alsam oyunu farklı bilgisayarlara kuramaz mıyız? Var mı öyle bir engel falan?
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
Yahu oyunu hâlâ edinemedim ben. Online oynayan biri de değilim, bir arkadaş ile beraber alsam oyunu farklı bilgisayarlara kuramaz mıyız? Var mı öyle bir engel falan?
Hayır, versiyon 10.0.0. Ayrıca orjinal oyunlarda 5 tane Key veriyor en fazla 5 bilgisayara kurulabilir yani, arkadaşınla alırsan oynayabilirsin.
It's Amazing | #20 Ray Allen | #42 Tony Allen | #7 Marquis Daniels | #5 Kevin Garnett | #11 Glen Davis | #12 Marcus Landry | #43 Kendrick Perkins | #34 Paul Pierce | | #4 Nate Robinson | #9 Rajon Rondo | #44 Brian Scalabrine | #30 Rasheed Wallace | #13 Shelden Williams |
quote:
Kurarsın tabii ki de. Orjinal alınca sadece 1 kişinin online oynamasını sağlayan bir kod veriliyor hepsi bu. Yoksa orjinal dvd ile kendi bilgisayarına yükleyebilirsin. (Orjinal almadım sadece bildiklerimi yazıyorum, yanlışım varsa düzeltin)
ben orjinal aldım dvdsiz çalışmıyor. birde bazı arkadaşlar sakatlık sorunu felan demişler bende şimdiye kadar en fazla aynı anda 2 kişi sakatlandı antreman programıda kullanıyorum ama heralde sürekli aynı oyuncuları oynatınca sakatlanıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
abi gel ortak oyuna girelim.
Kurban bayramı da yaklaştı, iki kişi daha bulup FM 2010'a girelim.
Ben birazdan hanımla buluşucam, ona aldırmayı düşünüyorum. Eğer alırsam dvd'sini paylaşırım, cd key olayı da olabilir tabi. Almak isteyen kişi sayısı 4-5 olursa orijinal almak daha mantıklı olur.
bende oyun çok kasıyor yav 1024 ram var aynı sorunu yaşayan varmı? italya 2 lig , ispanya 2 lig , ingiltere 2 lig , türkiye 2 lig , brezilya 3 lig açık 2009 da olsa böyle bir sorun olmuyordu. öngörülen hız da 2 yıldız ama çok takılıyor ya
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
bende oyun çok kasıyor yav 1024 ram var aynı sorunu yaşayan varmı? italya 2 lig , ispanya 2 lig , ingiltere 2 lig , türkiye 2 lig , brezilya 3 lig açık 2009 da olsa böyle bir sorun olmuyordu. öngörülen hız da 2 yıldız ama çok takılıyor ya
bende de kasıyor ya sinir oldum gerçi benim makine pek iyi değil