Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: texas11111
menajerlik oyununda gerçekci 3 d olmalı bütün ligleri seçtiğinde kasmaması lazım cm 10 da bütün ülkelerdeki bütün ligleri seçince kasmıyor cm 10 a türkçe olduğu için sempati duymuyorum fm yede türkçe yama çıkıyor fm de data var ama o da 3 sezon sonra bitiyor
1- fm zaten 3d - hele 2010 un 3d motoru gayet iyi 2- cm de database tırt olduğu için bütün ligleri seçebilirsin , ben cm 2007 yi oynadım en son , fenerbahçeyi aldım takımda 2 tane mehmet aurelio vardı , onu gördüğüm an sildim oyunu , oynamaya bile tenezzül etmedim 3- cm efsanesini yaratan sports interactive dir , 2004 de ayrıldılar biliyorsun. ve fm yi sports interactive yapmakta. 4- yoksa sen hala?
Bugün D&R ve birkaç yere baktım ancak oyun henüz gelmemişti.
Malum, bugün resmi tatil olduğundan dolayı dağıtım yarına kaldı muhtemelen. Dün alan almıştır oyunu Mavishop'tan filan, onun dışında dediğim gibi zincir mağazaların kendi içerisindeki lojistik olayı da resmi tatile denk geldiği için oyun muhtemelen yarın öğlene doğru ilgili mağazaların raflarında yerini almış olur.
beyler hazırlık maçı yaptım kapattım oyunu,oyun genel olarak güzel fakat ses çıkmıyo yanlız topa vurma,düdük sesi,direkden dönen sesler çıkıyo acaba hazırlık maçı olduğu içinmi yoksa bendemi bi sorun var
quote:
Orijinalden alıntı: conquête
beyler hazırlık maçı yaptım kapattım oyunu,oyun genel olarak güzel fakat ses çıkmıyo yanlız topa vurma,düdük sesi,direkden dönen sesler çıkıyo acaba hazırlık maçı olduğu içinmi yoksa bendemi bi sorun var
quote:
Orijinalden alıntı: conquête
taraftar az olduğu zaman az geliyor ses Lig maçına çık gelir.
senelerdır oynarım ses kullanmam hıc ,zaten hep aynı sesler guzel gelmıyor bana ses olunca. ki zaten 3d dahi nadir oynuyorum .
oyunu aldım bugun cok guzel gayet hızlı sıyah skin kullanıyorumgözü yormuyo . gs ıle basladık bakalım oyun her zaman ki gibi guzel hemen de alıştım arayüze
quote:
Orijinalden alıntı: _can84_
roberto carlos 6,5 milyon dolar mı alıyo yazıyo orda yoksa ben mi yanlış görüyorum.. guiza 5,emre 5....GS'ninkiler aşağı yukarı doğru...
Roberto Carlos , Guiza , Alex , Emre , Deivid , Lugano , M.Topuz , Santos , Volkan , Özer , Bilica , Baroni sırf bu 12 kişi için yıllık 43M$ ödüyor Fenerbahçe.. bu kadar olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Maçları eskiden olduğu gibi pinpon topu adamlar olarak oynama imkanı var mı? Demoda 2d bulamamıştım da
Var ama Tekkeköy Belediyespor'lu Hacı Osman ile Barcelona'lı Messi'nin aynı yuvarlak olmasını içine sindirebilir misin bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cLubTaXiM
quote:
Orijinalden alıntı: cLubTaXiM
Arkadaşlar ben oyunu torrentten indirdim ve kurdum fakat oyunu açtığımda dvd takılı değil diyor
Bu şekilde indirip kuranlar oyunu nasıl açtıklarını anlatabilirler mi?
buna cevap verebilecek birisi yok mu arkadaşlar ? oyunu oynayamadım bi türlü
oyun için daha kazmamıdır kürekmidir artık ne ise ondan çıkmadı.Daemon toolsa gelip oyunu sanal dvd'de gösterirseniz oyun açılacaktır,ben öyle yaptım...
Arkadaşlar oyunu kurdum, kurarken neti kestim kurdum..
Windows 7 kullanıyorum, açmaya çalışınca uygulama açılamadı, çözüm bul vs diyor açmıyor, bende uyumlukluktan xp sp3 ü seçerek açtırmaya çalıştım bu hatayı verdi, nedir tam anlayamadım,
eksik yüklenme diyorr gibisinden ama neyse yarın bakarım artık.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 29 Ekim 2009; 21:19:35 >
Niye indirmekle uğraşıyorsunuz anlamadım.Aylık 7.50 lira taksitle oyunu satın alabilirsiniz.Güne vurursan 25 kuruşa geliyor.Sevdiğiniz bir oyun için günde 25 kuruş da ayıramıyorsanız söylenebilecek fazla bir şey yok.
Arkadaşlar editörle baya uğraştım, lig isimleri vs.. birsürü şey değiştirdim gerçekçi olsun diye.. Fakat şimdide editörü kayıt edemiyorum.. Yani lafın kısası "Save Database" seçeneği yok editör'de.. Bunla ilgili yardımcı olabilecek varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: ZeD02
Niye indirmekle uğraşıyorsunuz anlamadım.Aylık 7.50 lira taksitle oyunu satın alabilirsiniz.Güne vurursan 25 kuruşa geliyor.Sevdiğiniz bir oyun için günde 25 kuruş da ayıramıyorsanız söylenebilecek fazla bir şey yok.
Talebe adamdan günde ne 25 kuruşlar gidiyor biliyormusun sen
Yalnız beni ciddi anlamda tırsıtan bişey var....bazı fm sitelerinin forumlarına giriyorumda, oyunun orjinalini son 1 gündür edinip siteye ss ekleyenden gördüğüm kadarıyla neredeyse herkes yenilgi dahi almadan sezonun ilk yarısına gelmiş....yönettikleri başaltı takımlarla bile büyük takımlara tarihi farklar atmış herkes...oyun kolay olmuş zannedersem...acaip canım sıkıldı...
Arkadaşlar warez sitelerinden korsan olarak indirdim oyunu lakin yabancı forumlarda rastladım oyunun cracki yokmuş doğrumu? Aranızda illegal yöntemlerle oynamayı başarabilen varmı?
Not: Crack istemiyorum yöneticiler hemen atlamasın.
yaw beyler player search den filtre yapınca doğru düzgün adamlar çıkmıyor...scoutları gövlendirip değişik değişik ülkelere gönderiyim mi sürekli ondanmı gorunmuor oyuncular...
oyun 10 numara olmuş bence buarada :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalb01370 -- 30 Ekim 2009; 11:42:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: The_Wade
unalb01370, Bi' hatan olmasın hocam ?
Hangi takımsın ayrıca ona göre bi' şey söyliyim ve son olarak database boyutun nedir ?
hocam fenerbahceyiim database large...oyuncuları isim isim aratınca çıkıyor da. player searchden filtre yapıyoruz işte tekniği 15 olsun, gücü 18 olsun falan diye ayarlıyorum ama doğru düzgün adam çıkmıyor.hatta hiç bişey ayarlamadan sadece türk forvetleri goster diyorum onda bile listede olmayan bi ton forvet oluyor...
Oyun crack istemiyor diyorsunuz ama ben oyuna girdiğimde şu hatayı alıyorum: Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive!
D&R'da ne kadarmış alan arkadaşlar var. Biri başka fiyat diyor biri başka. Birazdan dışarı çıkıcam pide falan almaya. D&R'a da uğrayıp birkaç kilo FM alayım diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
D&R'da ne kadarmış alan arkadaşlar var. Biri başka fiyat diyor biri başka. Birazdan dışarı çıkıcam pide falan almaya. D&R'a da uğrayıp birkaç kilo FM alayım diyorum.
Bir de D&R en fazla kaç taksit yapıyor bilen var mı? Fazla yapmıyorlarsa hepsiburadadan alaırım.Orada 12 taksit var.Bir kaç gün bekleriz ama olsun artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
Ankarada migros daki d&r sordum öğleden sonra gelecekmiş fiyatına 90tl dedi
Hmm pahalıymış. Her ligden yüzer gram alma şansımız olsaydı.. Neyse haftaya alırım bari böyle pijamalı falan olmaz zaten. Bu arada yama çıkmış, oynayabilenler yükleyip de başlasın. Ben son iki oyundur oyunun default haliyle çok ilerlememeye çalışıyorum. İlk yamalar büyük hataları gideriyor çünkü.
!!! ÖNEMLİ UYARI !!!
Sevgili Oyun Bölümü Sakinleri;
Forumumuzda günden güne kopya oyun korumalarının kırılması ve yasal olmayan versiyonların/içeriklerin/sitelerin reklamları üzerine bir çok konu açılıyor, mesaj atılıyor. Bunun yasak olduğunu kurallarda açık açık söylememize rağmen birçok kişinin bu uyarıyı dikkate almadığını gördük.
Bu sebepten dolay artık her türlü koruma kırma hakkında açılan konular ve cevaplar (ki sadece ima etmeniz de buna dahildir) silinecektir, gerektiğinde de cezai işlemler uygulanacaktır. Bunlara her türlü yasal olmayan içeriklerin ve sitelerin reklamlarının yapılması da dahildir.
Bu tür konularda "ilaç" gibi imalarda bulunmanız ya da "cr*ck" gibi sansür uygulamanız sizi korumayacaktır. Aynı şekilde illegal içerik dağıtan torrent vs. sitelerinin isimlerini de **** kullanarak ya da kısaltarak sansürlemeniz de gerekli yaptırımlar karşısında sizleri korumayacaktır.
Kullandığınız program yasal olsa bile bu programı yasal olmayan şeyler için kullandığınızda ve bunu doğrudan forumda anlatma veya sorma durumunda forum kurallarını çiğnemiş sayılırsınız.
Bu tür paylaşımların Donanım Haber Forumları üzerinden yapılmasını yönetim olarak istemiyoruz. Böyle paylaşımları ısrarla yapmak isteyenler, başka forumlara göz atsınlar.
Bu forumda genel olarak oyunların tartışılmasını isterken bu tür konuların forumu kirlettiğini gördüğümüz için artık bu duruma daha fazla dikkat edeceğimizi bilmenizi isteriz.
Daha düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber çalışmalıyız.
Orijinalden alıntı: deluyum
Yalnız beni ciddi anlamda tırsıtan bişey var....bazı fm sitelerinin forumlarına giriyorumda, oyunun orjinalini son 1 gündür edinip siteye ss ekleyenden gördüğüm kadarıyla neredeyse herkes yenilgi dahi almadan sezonun ilk yarısına gelmiş....yönettikleri başaltı takımlarla bile büyük takımlara tarihi farklar atmış herkes...oyun kolay olmuş zannedersem...acaip canım sıkıldı... [/quot
evet ne diyosunuz gençler...sizin oyunlarda da böylemidir ?