Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
ilk izlenimlerim teması çok güzel olmuş.ingiltere liginden arsenali seçtim. ancak futbolcu profillerinde düzelme olacaktır.baştan söyleyim. fm 2009 ile neredeyse aynı profile sahip oyuncular. wilshire,walcott,vermealen de durum böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: budak_1903
ilk izlenimlerim teması çok güzel olmuş.ingiltere liginden arsenali seçtim. ancak futbolcu profillerinde düzelme olacaktır.baştan söyleyim. fm 2009 ile neredeyse aynı profile sahip oyuncular. wilshire,walcott,vermealen de durum böyle.
Ben daha indirmedimde Türk oyuncuların profilide mi aynı bilgi verirmisin acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: legolas165
Bende çıktığını ekşi sözlükten öğrendim hemen indiyorum. Pek fazla merak etmiyorum açıkçası, FM yapımcıları zaten yanlış yapmaz :)
Yorumumun arkasında olduğumu FM sayesinde tekrar dile getiriyorum. Gerçekten yine beklentileri karşılayacak bir oyun yapmışlar. Henüz demo olmasına rağmen oldukçta tatmin edici bir oyun olmuş. Tema bakımından da hoş bir seçim yapmışlar. Teşekkürler Sport Interactive :)
quote:
Orijinalden alıntı: hulusi
steam ne oluyor.. steam ilemi yoksa pc olanı mı indireceğiz?
Türkçe varmı??
indirenler paylaşırsa iyi olur...
ayrıca yukardaki problemim devam ediyor..
Arkadaşım o sorun sende var sanırım sadece. Ben de o linkten indirdim,hiçbir sorun çıkmadı yükleniyor şuan. Sen indirirken bir hata meydana gelmiş olabilir.
Pc olanı indirdim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuts55 -- 14 Ekim 2009; 20:36:34 >
türk takımlarının tüm oyuncuları daha yok ben gs ve beşiktaş kadrolarına baktım. matteo ferrari oldukça iyi olmuş. servet de fena olmamış. arda 2009 daki gibi. türk wonderkid olarak necip var. sabri ise olduğundan güçlü olmuş. long shot 13 .
bunun haricinde birçok profil fm 2009 daki gibi. anladığım kadarıyla demo da böyle olacak oyunun kendi sürümünde daha güncel olur.
bu arada oyunun başlangıcında nihat kahveci askerde gözüküyor ki oyun hakkında bilgi edinmiş olun
Bence en büyük artısı oyunun s ve ş harflerinin veya ı ve i harflerinin aynı sonuca cıkması olmuş nitekim semih şentürk yazınca cıkmıyordu onceden artık semih şentürk de yazsan semıh senturk de yazsan cıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: psiko53
Bence en büyük artısı oyunun s ve ş harflerinin veya ı ve i harflerinin aynı sonuca cıkması olmuş nitekim semih şentürk yazınca cıkmıyordu onceden artık semih şentürk de yazsan semıh senturk de yazsan cıkıyor.
oyun bence aynı olmuş. elle tutulur bi yenilik göremedim. istatistiki veriler biraz ön planda tutulmuş, taktikte de çektiğimiz okların yerini support attack defend gibi kelimeler almış o kadar. dediğim gibi 2009 dan farkı yok.
burdan indirdim.. açmak için dosyayı.. ne gerekli ..
lütfen yardım
Aynen aynı sorun bendede var
Bu Linkten indirdim sorun yok 1 maç yapabildim tema biraz göz yorucu gibi arka fonu aşırı beyaz ama fena değil kullanışlı gibi duruyor ama alışmak lazım 3D gelişme var fena değil yarın detaylı inceleyeceğim.
FM2010 bence sınıfı geçti FM09'a oranla bilgisayarı daha az kasıyor ayrıca 3D özelliği baya bir geliştirilmiş. Gol atarken filelerin hareketlendiğini görebiliyorsunuz Lakin oyun Türkçe olmadığından bir kaç ay yama bekleyeceğiz oynamak için
quote:
Orijinalden alıntı: erenulasdurlu
Özellikle Türkiye database sorunu her sene yaşanıyor.Ya Türkiye için görevlendirilen ekipte iş yok ya da Sigames'de bir sorun var...
Oyunun en iyi araştırmasını yapan 4-5 ülkeden biridir Türkiye. Oyuncuların değerlerinin yüksek olduğuna bakmamak lazım, o oyuncuyu o fiyata satabiliyor muyuz ona bakalım. Mesela Bjkdeki Necip 2.5Milyon Euro, Emre Colak 1.5 milyon Euro o fiyata onları satılığa koysak alan çıkar mı ? Çıkması çok zor.
FM serilerinin en güzeli olmuş diyebilirim. Henüz 2-3 maç ettim, taktik sistemi çok iyi. Biraz daha alışında daha da zevkli hale gelecektir oyun.
Orijinalden alıntı: ABOOO
erenulasdurlu ve LsR oyunu oynadığınızda bile emin değilim, neden kötüleme ihtiyacı hissettiğinizin gerçek sebebini açıklayın da rahatlasın herkes :)
Yıllardır Fm oynayan birisi olarak oyunu neden kötüleyebilirim ki ? Sadece mantıksız bi durum var diyorum..
Yukarda örnek de var kaleci Aykut görüyosunuz Barça falan peşinden koşuyo adamın şaka gibi.
Sadece demodaki garip mantıksız hataları söylüyorum ben oyunu kötülemiyorum.. Sonucta demo ama bu kadar saçma olamazdı ama elbette bunlar full versiyon ve çıkacak patch ile illa ki düzelecektir..