NBA 2K9 - Yama,Yardım,Destek Konusu (1 AĞUSTOS ROSTER 4.SAYFA'da) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları

Michael Kenji -> NBA 2K9 - Yama,Yardım,Destek Konusu (1 AĞUSTOS ROSTER 4.SAYFA'da) (15 Mart 2009; 2:12:01)

[image]http://img517.imageshack.us/img517/2677/nba2k09logoub8.jpg[/image]

Diğer başlığımızın pekte iç açıcı durumda olmaması neticesinde yeniden toparlama karar vermiştim. Benim tarafımdan yapılan M`Shinoda Roster dahil tüm güzel ve başarılı NBA2K9 yamalarını bu başlık altında daha kolay ve test edilmiş bir şekilde bulacaksınız.

Önemli Bilgiler :

XP kullanıcılarının SAVE GAME klasörlerinin bulunduğu dizin [ C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves ]
Admin yazan kısım yerinde "Ali,Ahmet" gibi kişisel isimlerde bulunabilir. Bu bölüm eğer gözükmüyor ise , ayarlar bölümünden "gizli klasörleri göster" seçeneğine tıklayıp , saklı kalmış dosyalarımızı görebiliyoruz.

Oyundaki bir başka hata olan kenardan başlamama , scoreboard un çalışmaması ve sürenin işlememesi gibi durumlarda ; oyunun saves klasörünü silin , oyuna tekrar girin ve autosave'i kapatarak yeniden ayarlarınızı yapın. Daha sonra kullanmak istediğiniz slider ve roster dosyalarını saves dosyanıza monte ederek sorunları çözebilirsiniz.

NBA 2K9'a ait KOD Bilgileri

2K Sports team
Enter "2ksports" as a code to unlock the 2K Sports team.
NBA 2K9 development team
Enter "nba2k" as a code to unlock the NBA 2K8 development team.
Superstars team
Enter "llmohffaae" as a code to unlock the Superstars team.
Visual Concepts team
Enter "vcteam" as a code to unlock the Visual Concepts team.
ABA ball
Enter "payrespect" as a code to unlock the ABA ball.
Phoenix 09 Allstar Jersey
Enter "llaveyfonus" unlocks 2009 All-Star Jerseys

GAMEPAD TUŞ AYARLARI

[image]http://www.y4vuz.com/nba2k9control.jpg[/image]

fero01 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 2:29:15)

harikasın dostum[:'(][:'(]

Akut One -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 3:51:45)

Bu konuyu açtığın iyi oldu.Bende yardımcı olayım.
Bazı arkadaşlarımızın 2.periyot sorunu vardı o sorunu çözmüş bulunuyoruz [:)]
Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek
Saygılar.

otobar -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 4:19:44)

Ben xp sp3 kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor.Konu güzel,inşallah devamı gelir

M.Baros15 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 7:53:27)

Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland

ACND -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 8:16:56)

Ben 360 smaç basamıyorum kalvye ile olmuyor mu?[sm=alala.gif]

digichaos -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 10:11:31)

Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?

microgenius -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 10:19:15)

Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...

ramazanyurt -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 10:46:19)

upload yaptığım normal patch dosyalarını da koysaydın bari

RaMpAgE -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 11:57:54)

Harika olmuş, teşekkürler. [:'(]

-ROCKY- -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 14:25:59)

saol dostum emeğine sağlık[sm=ok.gif]

Spoon! -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 16:40:49)

Saol Dostum Çok İşime Yaradı

@h@t -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 18:21:47)

quote:

Orjinalden alıntı: M.Baros15

Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland

Takımının eksiğine göre antreman yap.Maçlarda eksik yönlerini farkedersin zaten.Birde oyuncularının yorulmaması için uygun zamanlarda antreman yap yada anteramların ağırlık seviyelerini ona göre ayarla.

Diablo -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 19:11:05)

Ellerine sağlık Emir abi, sade ve hoş. [sm=bigstar.gif]

microgenius -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 21:24:57)

quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...

bilen yok mu ya[X(]

anything -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 22:51:57)

Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (15 Mart 2009; 23:49:13)

quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek
Saygılar.

Herhalde SP3'te çalışmama sorunu sizin yazılımsal 1 problemden dolayı olmadı. Çünkü bende sp3 ve framenetwork sp paketleri ile sorunsuz kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: M.Baros15

Mesela Roy'u doğrudan dış ve iç şutlarını geliştirmek ve atletizmini arttırmak için çalıştırın. Oden'ı tamamen savunmaya odaklayın rebound ve blok ortalamaları artsın. Przyblla ile 6. adam özelliği gerçekten çok hoş bir hal alıyor. Yeri geldimi Oden'dan daha çok güvenebileceğiniz isim olabilir. LaMarcus'u David West ayarına getirmek için pota altı antremanlarına sokun.
Takımın genelinide Fast Break ve defence olarak çalıştırdınız mı takımda gelişim kendini gösterecektir. Fakat bu durumun faydalı olabilmesi için 6. adam , role player konumlarını gerçekten ince eleyip sık dokumanız gereklidir. Yoksa takım 6-7 maç yıldızlaşıp daha sonradan oyundan kopabiliyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Ben 360 smaç basamıyorum kalvye ile olmuyor mu?[sm=alala.gif]

Klavye ile oynamadığım için herhangi bir fikrim yok malesef.

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 0:04:32)

quote:

Orjinalden alıntı: anything

Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı

Coach ekranına gelip , PRATICE ve DEVELOPENT 'ti sanırm tam ismini hatırlamadım , herneyse ; buradan takıma defans , şut , 3lük , rebound gibi çalıştırmaları boş günlerde isterseniz tek tek , isterseniz takımın geneline HAFİF , ORTA , AĞIR program uygulatarak yaptırabilirsiniz.
Aynı şekilde diğer 1 ekranda ise doğrudan 1 oyuncuyu ,pota altı savunma , dışarıdan savunma , 3lük , 2 lik gibi birçok antremani kendiniz kontrol ederek oyuncunuzun ratinglerini arttırabilirsiniz.

quote:

Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 11:54:17)

PS Controller Icons Patch V.3

[image]http://img23.imageshack.us/img23/8837/24108thumb.png[/image]

[image]http://img23.imageshack.us/img23/7730/phoenixf.png[/image]

Oyundaki B1...B11 tuşlarının gözükmesi yerine, elinizde bulunan gamepadinizin tuşlarına çevirme özelliği taşıyan 1 yamadır. 3. Versiyonu ile önceki sürümlerine göre daha iyi optimize edilmiştir.

http://rapidshare.com/files/209812486/PS_Controller_Icons_Patch_Vr.3.rar

XBOX 360 Controller Icons Patch V.1

[image]http://img242.imageshack.us/img242/5390/patchprevms8.png[/image]

Oyundaki B1...B11 tuşlarının xbox360 gamepadinize uygun hale gelmesini sağlamaktadır.

http://rapidshare.com/files/209871494/XBOX_360_Controller_Icons_Patch_V.1.rar

Streetball Uniform Patch

[image]http://img19.imageshack.us/img19/5079/streetl.png[/image]

Oyundaki siyah beyaz olan ve size sıradan gelen sokak basketbolu formalarını Coca-Cola ve Sprite takımı olarak değiştirmenizi sağlayan güzel 1 yamadır. Tavsiye ederim , formaların rengi oynanış olarakda insana daha fazla zevk veriyor.

http://rapidshare.com/files/209815216/streetball_uniform_2k9.rar

Aerospace -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 12:44:24)

Şöyle sağlam bir Michael Jordan yaması yok hala [X(]

OzanSRC -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 14:11:40)

@Michael Kenji
Hocam Şu PS3 ikonlarının Xbox için olanı da var mı? Chillstream kullanıyorum da PS kolu bize ters [:D]

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 15:24:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@Michael Kenji
Hocam Şu PS3 ikonlarının Xbox için olanı da var mı? Chillstream kullanıyorum da PS kolu bize ters [:D]

http://forum.donanimhaber.com/m_30417417/mpage_1/key_//tm.htm#30442227 buyrun eklenmiştir.

halikarnas1970 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 16:23:02)

Arkadaşlar joypadle oynarken replayleri nasıl kaydediyoruz acaba?

frknerdgn -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 16:37:49)

benim oyunda bazen 1. periyodu oynayıp hangi tuşa basarsam basıyım 2. periyoda geçmiyo bazen de 2.periyodu oynayıp 3. periyoda geçmiyo bide artık save yapmıyo oyunda cannot create save on disk gibi bişey yazıyodu şimdi hatırlamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada vista kullanıyorum...

microgenius -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 17:26:47)

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

quote:

Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.

sağolasın kenji, araştırırsan sevinirim[:'(]

OzanSRC -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 17:31:37)

TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum [8D] Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya [;)]

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 17:35:13)

quote:

TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum [8D] Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya [;)]

90east kadrolarında Jordan , Pippen , Rodman gibi yıldızların olduğu roster 12 mart ta mevcut zaten.

OzanSRC -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 17:40:36)

Yok onu kastetmedim geçenlerde efsane Chicago Bulls yaması vermiştin de o da Texmodluydu yani harici takımlar bulursan demek istedim [:'(]

GoStoP -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 19:21:21)

Michael Kenji kardeş, bu oyunun resmi patchini indirebileceğim bir adres söyler misin ?

uAslAnkara -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 19:21:27)

teşekkürler güzel konu olmuş. kadroları düzenlemekten bıkmıştım sayende kurtulucaz bu dertten de [:@]

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 20:01:14)

quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

Michael Kenji kardeş, bu oyunun resmi patchini indirebileceğim bir adres söyler misin ?

özel mesaj ile yollayamadım kutunuz dolu yada kapalı.

quote:

Yok onu kastetmedim geçenlerde efsane Chicago Bulls yaması vermiştin de o da Texmodluydu yani harici takımlar bulursan demek istedim [:'(]

Baktım ama iff şeklinde boş takımların yerini almış 1 yama yok malesef.

GoStoP -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 20:26:43)

resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum.
bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.[;)]

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 20:35:33)

quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum.
bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.[;)]

gayriresmi olarak oyun elinde olanlar için ilaçlı link veremiyorum konuya çekindiğim için [sm=elvis.gif]

ACND -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (17 Mart 2009; 10:24:53)

pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?

venomtrk -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (17 Mart 2009; 11:05:04)

@Michael Kenji yamaların gayet iyi , bu sayede association mode da oynuyorum teşekkürler [:'(]

Magical Zero -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (18 Mart 2009; 23:14:58)

bench oyuncuarı bende gözükmüyor?

diciotto -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (18 Mart 2009; 23:36:04)

quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Saygılar.

Sp3 de çalışıyor bende konuda bir arkadaşınm tavsiyesi üzerine windows kullancılarına başka bir kullnıcı adı ekledim ve sorun kalktı.

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 0:18:55)

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Grafik ayarları bölümünde low yada medium gözüken detayları HIGH olarak ayarlayın.

digichaos -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 1:55:39)

quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?

yokmu bilen bunun cevabını?

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 13:23:39)

quote:

quote:

yokmu bilen bunun cevabını?

As.. Mod'ta antremanları doğru yaptırmak gerekli
ve oyuncuların 6.adam , rola player vs.. seçimlerinde düzgün ayar gerekli. Süre ile bir ilgilisi yok.

lapry -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 13:34:18)

çok güzel bir oyun bu ya PC'de oynuyorum ama klavye ile oynanmaz joystick almanız lazım.Hayatta oynadığım en zevk veren NBA oyunu

delton -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 18:13:35)

Arkadaşlar ben bu oyunu dün oynamaya başladım.Laptopta oynarken bir türlü gamepad tuş ayarlarını sabit tutturamıyorum.Control settings'de ki ayarlarda offense'ı ayarlasam bu defa defense bozuluyor,defansı ayarlasam offense bozuluyor.Birde ayarları kaydetmiyor.Bu durumu hangi yama ile düzeltebilirim? Birde b3 ,b2 gibi yazan tuşlar var.Bunlar nedir, gamepad ayarlarında önemli bir şey midir?

@h@t -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 18:17:14)

quote:

pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?

Allow Cpu Trade şeklinde bir seçenek olmalı onu no yapmalısınız.

ACND -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 19:08:48)

@h@t

Teşekkürler bir bakayım, bu arada bu oyuncu güçleri düşme sorunu benim başımada geldi koç değişimi sonrası takımın bazı koçlarını değiştirdim ve oyuncu güçleri düşmeye başladı.[sm=akuma.gif]

Magical Zero -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (19 Mart 2009; 20:03:22)

quote:

quote:

Grafik ayarları bölümünde low yada medium gözüken detayları HIGH olarak ayarlayın.

Düzeldi teşekkürler

pc de alley op u bulamadım optionsta da yazısını göremedim [sm=alala.gif]

lbj23kobe24 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (22 Mart 2009; 22:28:09)

12 mart roster yamasını vistada nasıl yapacağımı söyler misiniz??(save dosyası bulamıyorum, nereye yapacağım ve nasıl)

frknerdgn -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (23 Mart 2009; 21:22:55)

quote:

quote:

quote:

Düzeldi teşekkürler

pc de alley op u bulamadım optionsta da yazısını göremedim [sm=alala.gif]

post up tuşuyla birlikte pas tuşuna basınca oluyr

Majesteleri_84 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (23 Mart 2009; 21:42:21)

Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..

Pc'm:

Corei7 920
3gb ddr3 1600 mhz ram
1gb hd 4870 powercolor ekran karti
windows xp sp3

otobar -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (23 Mart 2009; 22:47:21)

Bende menüler yavaş normalde ama o/c yapıp yeniden girdiğimde düzeliyor.Valla anlayamadm garip xD

lbj23kobe24 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (23 Mart 2009; 22:50:15)

alley oop: potaya yönelen oyuncuya post up + pas tuşu

ancak bazı oyuncular (kobe, lebron, iggy, dwight howard vb highflyerlar) ile alley oop yapmak aşırı basitken, diğer oyuncularda örneğin david west, elton brand alley oop yapmak felaket zor.ben şu ana kadar bi kez hornetsla david west e yaptım. ama hornets olacaksan chandler-paul alley ooplarını unut.

carismaaa -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (24 Mart 2009; 2:34:59)

Arkadaşlar burda bulunan bi yamayı kurduktan önce pota altından başlamama sorunu baş gösterdi daha sonra çözünürlük gitti.şimdi şöyle bi durum var benim çöznürlük 1280x720 yaptığımda oyuncular dikine değil yassı oluyor onu gördükten sonra bu çok kötü duruyor oyuncular şişman gibi sırf bu yüzden oyunu sildim format attım şimdi yeniden kurdum ama hala eski şekline gelmiyor

lbj23kobe24 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (24 Mart 2009; 18:27:38)

quote:

Orjinalden alıntı: lbj23kobe24

12 mart roster yamasını vistada nasıl yapacağımı söyler misiniz??(save dosyası bulamıyorum, nereye yapacağım ve nasıl)

Cevabını bilen yok mu!!!!

microgenius -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (24 Mart 2009; 18:31:16)

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ama bu klasör gizli olduğu için ilk önce gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getir[:'(]

Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (25 Mart 2009; 0:00:54)

quote:

Orjinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..

Pc'm:

Corei7 920
3gb ddr3 1600 mhz ram
1gb hd 4870 powercolor ekran karti
windows xp sp3

O sorun benim arkadaşımın makinasında da yaptı , aslında ilk sefer yapmamıştı , formattan sonra dediğiniz sorun ile karşılaştık. Anlamak mümkün değil malesef.

quote:

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ama bu klasör gizli olduğu için ilk önce gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getir[:'(]

Tam onu yazıcaktım el atmışınız.

halikarnas1970 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (25 Mart 2009; 8:58:19)

Kimse joypadle oynarken replayleriin nasıl kaydedildiğini bilmiyormu???

Lty1 -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (25 Mart 2009; 18:14:48)

PS3 iconları sayesinde anlaşılabiliyor sonunda :) Bir türlü kavrayamadım B11 hangisi B4 hangisi :)

ACND -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (26 Mart 2009; 17:25:32)

Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?

@h@t -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (26 Mart 2009; 17:43:24)

quote:

Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?

Assc Modda,Assc Settings diye görüceksiniz oradan olması gerek.

ACND -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (26 Mart 2009; 20:06:46)

Assc settings' de faul ile ilgili ayar yok, sanırım artık değiştiremeyeceğim yazık oldu.[sm=dry.gif]

murat majere -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (27 Mart 2009; 14:37:52)

oyun sırasında donma sorunu yaşıyorum. 10 sn. kadar slowmotion şeklinde geçiyo. ve sürekli tekrarlıyo bu durum. çözümü bilen ya da önerisi olan var mı?

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.921875