|
Michael Kenji -> Cevap: NBA 2K9 - Yamalar , Yardım ve Destek Konusu (16 Mart 2009; 0:04:32)
|
quote:
Orjinalden alıntı: anything Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı Coach ekranına gelip , PRATICE ve DEVELOPENT 'ti sanırm tam ismini hatırlamadım , herneyse ; buradan takıma defans , şut , 3lük , rebound gibi çalıştırmaları boş günlerde isterseniz tek tek , isterseniz takımın geneline HAFİF , ORTA , AĞIR program uygulatarak yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde diğer 1 ekranda ise doğrudan 1 oyuncuyu ,pota altı savunma , dışarıdan savunma , 3lük , 2 lik gibi birçok antremani kendiniz kontrol ederek oyuncunuzun ratinglerini arttırabilirsiniz. quote:
Orjinalden alıntı: microgenius Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim... Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.
|
|
|
|