Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: theboss78
quote:
Orjinalden alıntı: blingmh
quote:
Orjinalden alıntı: efurkan
arkadaşlar benim oyunda association mode oynuyorum trade yapmak istedim trevor ariza ile para farkı kapansın diye saçma bi adam verdim paul pierce i istedim çok kişi oldukları uyarısı geldi onlardan da daha düşük değerli bi adam aldım teklifi gönderdim sonra draft hakkı eklediler bende kabul ettim ama şimdi paul pierce trade i kabul etmiyo napmam lazım ona bi para fln verebilirmiyim gelmesi için yada napabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Başıma böyle bişey gelmedi ama bazı oyuncuların kontratında No Trade diye bi ibare var o yüzden olabilir.
paul pierce ye gel edit player e tıkla,,contrat options a gelip no trade secenegını "no" yap..tekrar teklıf et,,pierce hayırlı olsun =)
@Michael Kenji
Yamalar çok iyi 2009-2010 sezonu için son çıkan roster yamasıyla oynamak istiyorum, son çıkardığın yamayı ilk sayfaya ekleyebilirsen karışıklık olmaz aradıklarımızı ilk sayfada bulabiliriz
EN ÇOK BEĞENİLEN ve KULLANIŞLI YAMALAR
1 Ağustos 2009 Güncellemesi
6 Kasım 2008 - 1 Ağustos 2009 tarihleri arasında yapılan takaslar , FA oyuncu alımları ve serbest kalan oyuncular + 60 Draft oyuncusu Takımlarına yeni katılan oyuncuların kontrat düzenlemesi Forma numaralarının bilinen oyunculardaki düzenlemeleri + Yeni çaylak Cyberfacesleri eklenmiştir. + Savunmanın daha iyi yapıldığı gameslider eklenmiştir. ........ ve daha fazlası ..........
1 Ağustos Roster + Cyberfaces + Portreler'in DAHİL OLDUĞU KADRO YAMASI İÇİN
benim yardıma ihtiyacım olacaktı.Defans yapamıyorum oyunda.Adamlar pota altına rahatça gelip turnikeyi bırakıyorlar.Blok yapmaya çalışıyorum o zamanda hemen faul oluyor.Fakat ben içeri katetmeye çalıştığımda adamlar direk blok koyup alıyorlar topu.Birisi bana yardımcı olabilir mi ?
Oyundayken masaüstüne atıyor ve kapanıyor oyun.
Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum ama şimdi böyle olmaya başladı, maça bile giremiyorum, bazen menüde, bazen takımları seçerken oyun kapanıyor, masaüstüne atıyor.
DirectX en son sürüm yüklü, ekran kartı driver'ı da öyle.
yardımınıza ihtiyacım var sistemim core 2 duo 2.33 işlemci 2gb ddr2 ram 512 mb ddr3 8600gt geforce ekran kartı 200gb hdd xp 2k9'u ultra high'da oynarken de low da oynarken de çok kasıyor ne yapabilirim?
arkadaşlar merhaba,bnde laptopuma bu oyunu yükledim,ekran kartı nvidia gt130m,oyunun kontrolleriyle başım dertte,doğru düzgün savunma yapamıyorum,klavye için ideal kontrolleri yazar mısınız? 2 tuşa birden basıp yapacağım kontroller nedir,smaç çeşitleri özellikle,şimdiden çok teşekkür ederim :)
ya benim oyunla ilgili bi sorunum var . Normal maça girdiğimde sayı olduğunda maç kenardan başlamıyor devam ediyor . ama assocation mod da aynı sorun yok gayet normal oynayabiliyorum
ya arkadaşlar ben bu oyunu oynuyodum ama sonra bilg e format atmam gerekti şimdi yeniden kurdum oyunu bilgisayara eskiden olan yamaları yükledim real shoes la roster yamasını roster yaması çalıştı ama real shoes patch de bi saçmalık var mesela boston celtics deki adamlardan ayakkabısı kırmızı olan var kobe nin ayakkabısı adidas olmuş sonra açık mavi olmuş saçma bi durum var yani eskiden real shoes patch i yüklediğimde oyunda olandan çok daha farklı ayakkabılar gelmişti mesela shaq ın ayakkabısı fln eklenmişti ayakkabıların içine ama şimdi böle oldu eski işletim sistemimde şimdiki de vista neden olabilir bi yardım edebilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknerdgn -- 8 Eylül 2009; 20:31:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: Lty1
Oyundayken masaüstüne atıyor ve kapanıyor oyun.
Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum ama şimdi böyle olmaya başladı, maça bile giremiyorum, bazen menüde, bazen takımları seçerken oyun kapanıyor, masaüstüne atıyor.
DirectX en son sürüm yüklü, ekran kartı driver'ı da öyle.
Yok mu bunun bir çözümü
AYNI SORUN BENDEDE VAR yokmu bir çözümünü bilen????
Asus P5QC/Intel Quad Q8400 2.66GHz/200 GB Seagate SATA/320GB WD Ex HD/2x2 Kingston 1333 Mhz DDR3/Sapphire 256MB/256Bit HD 3850/Creative Audigy 2 PLATINUM/ASUS DRW 1608P2 DVD-Writer/Feel Hurricane I Hard Case/Coolmaster 600W PSU/Samsung 997MB 19" CRT/M-Audio Firewire 410/KRK Rokit 6 Powered Monitor/Rode NT2-A Mic/M-Audio Axiom 49 Midi Keyboard/AKG Headphones
Arkadaşlar ne olur bir bilen yardım etsin çıldırmak üzereyim saçmasapan yerlerde bi anda masaüstüne atıyor!!!!
Özellikle birçok yol denedim en son Savelerimi sildim kendi yeni yarattı ve en başta quick Game modunda takım değiştirdiğimde oyundan attı,,,alakalı birşey geliyormu aklınıza arkadaşlar lütfeeen:????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 16 Eylül 2009; 4:40:44 >
Asus P5QC/Intel Quad Q8400 2.66GHz/200 GB Seagate SATA/320GB WD Ex HD/2x2 Kingston 1333 Mhz DDR3/Sapphire 256MB/256Bit HD 3850/Creative Audigy 2 PLATINUM/ASUS DRW 1608P2 DVD-Writer/Feel Hurricane I Hard Case/Coolmaster 600W PSU/Samsung 997MB 19" CRT/M-Audio Firewire 410/KRK Rokit 6 Powered Monitor/Rode NT2-A Mic/M-Audio Axiom 49 Midi Keyboard/AKG Headphones
Oyunu bilgisayarıma ilk defa kurdum. Malum c...k işlemini yapıp masa üstündeki simgesine tıklayınca oyuna giremiyorum. Çok kısa (0.5 - 1 sn) siyah ekran çıkıyor, tekrar masaüstü gözüküyor. Farklı c...k denedim yine olmadı. Oyunu kaldırıp tekrar kurdum, yine aynı, sistemimde yeterli oyun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 20 Eylül 2009; 17:57:12 >