Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Oyunu kurduktan sonra, masaüstündeki simgesine çift tıkladığımda oyun açılır gibi oluyor, ama oyun açılmıyor. tekrar masaüstüne geliyorum. Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar. İmzamdaki sistemi ve vista 32 bit kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: blue mc
Oyunu kurduktan sonra, masaüstündeki simgesine çift tıkladığımda oyun açılır gibi oluyor, ama oyun açılmıyor. tekrar masaüstüne geliyorum. Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar. İmzamdaki sistemi ve vista 32 bit kullanıyorum
Sorun büyük ihtimalle Crack'tendir. İnternetten sağlam bir crack bulup deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 27 Mart 2009; 23:29:52 >
quote:
Orjinalden alıntı: murat majere
oyun sırasında donma sorunu yaşıyorum. 10 sn. kadar slowmotion şeklinde geçiyo. ve sürekli tekrarlıyo bu durum. çözümü bilen ya da önerisi olan var mı?
sanırım sorunu çözdüm
http:// r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 1 5 6 8 7 2 6 3 5 / b a s k e t b a l l l s h o w . r a r . h t m l
arkadaşlar controllerdeki tuş ayarları save etmiş olan ve tuş ayarları birinci sayfadaki gibi olan birisi warsa bana save dosyasını gönderebilirmi benimki seve etmiyo da hiç bi ayarı
quote:
quote:
oyun sırasında donma sorunu yaşıyorum. 10 sn. kadar slowmotion şeklinde geçiyo. ve sürekli tekrarlıyo bu durum. çözümü bilen ya da önerisi olan var mı?
sanırım sorunu çözdüm
http:// r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 1 5 6 8 7 2 6 3 5 / b a s k e t b a l l l s h o w . r a r . h t m l
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir
malesef işe yaramamış. problem devam ediyo. yardımlara açığım
quote:
Orjinalden alıntı: aigdeli
Bu konuyu açtığın iyi oldu.Bende yardımcı olayım. Bazı arkadaşlarımızın 2.periyot sorunu vardı o sorunu çözmüş bulunuyoruz Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek Saygılar.
season veya association yapıyosun sanırım. ilk sezon ya da ass. açarken progressive fatigue diye bir seçenek var. onu ON yaparsan oyuncuların kondüsyonunu etkiliyor. eğer adamı sezonda çok yorduysan playoff ta ilk çeyrekte çok yoruluyor. bunu engellemek için oyuncularını normal sezonda mümkün olduğunca dinlendir, yavaş tempo hücumlar yap ve dakikaları özenle dağıt. fark açınca ilk 5 i dinlendir filan. ben de hornetsla sezon açmıştım ve normal sezonda david west i çok uzun süre oynatıyordum. playoffa gelince adamı doğru düzgün kullanamadan yoruluyodu. progressive fatigue i OFF yapınca normal staminalarına döndüler.
quote:
Orjinalden alıntı: digichaos
Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?
oyuncu gücü düşmesi dediğin yorulma sanırım. cpu kaç dakika oynarsan oyna süreyi 12 dakikaya oranlayarak oyuncu yorulmalarını düzenliyo. bu nedenle 4 dakika değil 2 dk. oynaman bile fayda etmez. adamları dinlendirmen lazım
Beyler bende bu oyunu bugün yükledim fakat pcim çok kasıyo ayrıca çözünürlük ayarlarınıda değiştiremiyorum.Yani sürekli 1024 de duruyo napıcam şimdi çözünürlüğüde değiştiremiyorum böylede hiç oynanmıyo pcim 1GB ram 512 ekran kartı çift çekirdek 2.4 GHz işlemci(Fazla ayrıntılı veremedim) oyunun kasması normalmi Bide tuş ayarlarında yardımcı olab,lecek biri varmı smaç felan Yardımlarınızı bekliyorum
o belki de bilgisayarında açık kalan programlar yüzünderdir, mesela illustrator, photoshop gibi cpu kullanım oranını kaplayan programlar bunu yapabiliyor. he yok diyosan massenger ı, internet explorer, firefox opera,falan kapat. oyunda kullanmadığın programları kapatmanda fayda var
kenji , real shoes yamasını indirdim . fakat sayı olunca oyun kenardan başlamıyor top sahanın içinde yuvarlanıyor nasıl düzeltirim?
BordoBereliler Cod4 Zombi Server : 87.118.126.198:28961 BordoBereliler Cod4 ESL War Server : 87.118.126.198:58580 BordoBereliler Cod4 Public Server : 87.118.126.198:28960
Bir sezon ve playoffları bitirdim. Yeni bir sezona başlayayım dedim. 12 roster dosyasını yükledim. yeni sezon başlattım.
Maç içerisinde sayı olduktan sonra başlama topu atmıyorlar. Mesela basket atıyorum sayılıyor sonra top tekrar elime geliyor tekrar atıyorum yine sayılıyor?!
Bu neden oldu acaba? Aynı sorunu yaşayanlar oldu mu?
EN ÇOK BEĞENİLEN ve KULLANIŞLI YAMALAR
6 Kasım 2008 - 21 Nisan 2009 Güncellemesi
6 Kasım 2008 - 21 Nisan 2009 tarihleri arasında yapılan takaslar , FA oyuncu alımları ve serbest kalan oyuncular Takımlarına yeni katılan oyuncuların kontrat düzenlemesi Forma numaralarının düzeltilmesi ........ ve daha fazlası ..........
merhaba, ben roster update i kurmama ve oyunda profil olarak onu seçmeme rağmen oyunda kadrolar güncellenmemiş görünüyor. ilk yüklendiği gibi duruyor kadrolar. örnegin a.iverson denver nuggets ta falan. nasıl yükleyecem oyun içinden güncel kadroları? teşekkürler.
Arkadaşlar NBA 2K9'u oynarken şöyle bir sorunum oluyor. İlk yarıyı bitiriyorum, ikinci yarı başlıyor. 1 dk falan geçince bilgisayar kendini kapatıyor. Bu olay yalnızca bu oyunu oynarken oluyor. 4 defadır aynısını yapıyor. Acaba neden yapabilir ki?
quote:
Orjinalden alıntı: ArkIn
merhaba, ben roster update i kurmama ve oyunda profil olarak onu seçmeme rağmen oyunda kadrolar güncellenmemiş görünüyor. ilk yüklendiği gibi duruyor kadrolar. örnegin a.iverson denver nuggets ta falan. nasıl yükleyecem oyun içinden güncel kadroları? teşekkürler.
Onun neden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum Shinodanın verdiği save klasörünü direkt atıyorsun galiba içine ama Roster dosyası iki tane oluyor. Eskisini sil sadece 1 tane yani Play-off roster kalsın içinde
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 730/2500 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Driving Force GT
ya benim bi sorunum daha var usbleri çıkardım oyuna giriyorum da ew sahibi takımın forması bembeyaz oluyo we seyirciler de bembeyaz oluyo... grafikleri fulledim ona rağmen öle görünüyo yardımlarınızı bekliyorum
pf ve c oynayan oyuncular cabuk yoruluyor ne tur ıdman yaptırmalıyım? kendı evımde skor tablosuna bakamıyorum.away olunca gozukuyor ama yapamadım alley op options kısmında yazmıyor?
Arkadaşlar şu smaç yarışmasında değişik smaçlar nasıl basılıyor ya ben hep aynı stil basıyorum ve eleniyorum herifler değişik tür hareketler yapıyorlar kalvye ile nasıl yapılır bunlar. gamepad var ama ayarları yapması zor uzun iş.
herkeze mrb..ben oyunu orjinal aldim ve dvd yi taktigimda oyunu steam uzerinden yukledi..tum updateleri yaptiktan sonra this game is unavailable try at another time diyo bircok kez denedim ama hep bu sorunu verdi..bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim..simdiden tesekkurler..
80s te karem abdul cabbar yok onuda bi hallediverin bu arada micheal jordan neden bu oyunlarda pek yok en son nba live 2000 de vardi galiba 2004 te gördüm gibi ama
quote:
Orjinalden alıntı: YoungAnıL
80s te karem abdul cabbar yok onuda bi hallediverin bu arada micheal jordan neden bu oyunlarda pek yok en son nba live 2000 de vardi galiba 2004 te gördüm gibi ama
M.J. var bu oyunda, 90's All-star da olması lazım.
Merhaba konu için teşekkürler.Gamepad ile ilgili bir şey öğrenmek istiyorum. http://www.vadibilisim.com/index.php?do=catalog/product&pid=1912 Buradaki gamepad ile oynuyorum nba 2k9'u.Titreşim özelliği var gözüküyor fakat oyunda hiç titreşim olmuyor.Ayar falan mı yapmam gerekiyor acaba.Faul olduğunda serbest atışta ekranı titretme falan yapılıyordu sanki ps3'te bilgisayarda bunu yapamıyor muyuz?
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Wolf14
Merhaba konu için teşekkürler.Gamepad ile ilgili bir şey öğrenmek istiyorum. http://www.vadibilisim.com/index.php?do=catalog/product&pid=1912 Buradaki gamepad ile oynuyorum nba 2k9'u.Titreşim özelliği var gözüküyor fakat oyunda hiç titreşim olmuyor.Ayar falan mı yapmam gerekiyor acaba.Faul olduğunda serbest atışta ekranı titretme falan yapılıyordu sanki ps3'te bilgisayarda bunu yapamıyor muyuz?
Bu konuda fikri olan yok mu?Kimse gamepad kullanmıyor mu?
6 Kasım 2008 - 20 Haziran 2009 Güncellemesi
6 Kasım 2008 - 20 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılan takaslar , FA oyuncu alımları ve serbest kalan oyuncular Takımlarına yeni katılan oyuncuların kontrat düzenlemesi Forma numaralarının düzeltilmesi + Yeni eklenen oyuncuların cyberfaceleri ........ ve daha fazlası ..........
11 Temmuz 2009 Güncellemesi
6 Kasım 2008 - 11 Temmuz 2009 tarihleri arasında yapılan takaslar , FA oyuncu alımları ve serbest kalan oyuncular + 60 Draft oyuncusu Takımlarına yeni katılan oyuncuların kontrat düzenlemesi Forma numaralarının bir kısmının düzeltilmesi + Yeni eklenen draft oyuncuların cyberfaceleri ........ ve daha fazlası ..........
arkadaşlar benim oyunda association mode oynuyorum trade yapmak istedim trevor ariza ile para farkı kapansın diye saçma bi adam verdim paul pierce i istedim çok kişi oldukları uyarısı geldi onlardan da daha düşük değerli bi adam aldım teklifi gönderdim sonra draft hakkı eklediler bende kabul ettim ama şimdi paul pierce trade i kabul etmiyo napmam lazım ona bi para fln verebilirmiyim gelmesi için yada napabilirim yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efurkan -- 11 Temmuz 2009; 14:05:03 >
quote:
Orjinalden alıntı: efurkan
arkadaşlar benim oyunda association mode oynuyorum trade yapmak istedim trevor ariza ile para farkı kapansın diye saçma bi adam verdim paul pierce i istedim çok kişi oldukları uyarısı geldi onlardan da daha düşük değerli bi adam aldım teklifi gönderdim sonra draft hakkı eklediler bende kabul ettim ama şimdi paul pierce trade i kabul etmiyo napmam lazım ona bi para fln verebilirmiyim gelmesi için yada napabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Başıma böyle bişey gelmedi ama bazı oyuncuların kontratında No Trade diye bi ibare var o yüzden olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: blingmh
quote:
Orjinalden alıntı: efurkan
Başıma böyle bişey gelmedi ama bazı oyuncuların kontratında No Trade diye bi ibare var o yüzden olabilir.
paul pierce ye gel edit player e tıkla,,contrat options a gelip no trade secenegını "no" yap..tekrar teklıf et,,pierce hayırlı olsun =)