Donanim Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Forum kuralları | Reklam ver
NBA 2K9 - Yama,Yardım,Destek Konusu (1 AĞUSTOS ROSTER 4.SAYFA'da)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Michael Kenji

15 Mart 2009; 2:12:01  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Diğer başlığımızın pekte iç açıcı durumda olmaması neticesinde yeniden toparlama karar vermiştim. Benim tarafımdan yapılan M`Shinoda Roster dahil tüm güzel ve başarılı NBA2K9 yamalarını bu başlık altında daha kolay ve test edilmiş bir şekilde bulacaksınız.

Önemli Bilgiler :

XP kullanıcılarının SAVE GAME klasörlerinin bulunduğu dizin [ C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves ]
Admin yazan kısım yerinde "Ali,Ahmet" gibi kişisel isimlerde bulunabilir. Bu bölüm eğer gözükmüyor ise , ayarlar bölümünden "gizli klasörleri göster" seçeneğine tıklayıp , saklı kalmış dosyalarımızı görebiliyoruz.

Oyundaki bir başka hata olan kenardan başlamama , scoreboard un çalışmaması ve sürenin işlememesi gibi durumlarda ; oyunun saves klasörünü silin , oyuna tekrar girin ve autosave'i kapatarak yeniden ayarlarınızı yapın. Daha sonra kullanmak istediğiniz slider ve roster dosyalarını saves dosyanıza monte ederek sorunları çözebilirsiniz.

NBA 2K9'a ait KOD Bilgileri

2K Sports team
Enter "2ksports" as a code to unlock the 2K Sports team.
NBA 2K9 development team
Enter "nba2k" as a code to unlock the NBA 2K8 development team.
Superstars team
Enter "llmohffaae" as a code to unlock the Superstars team.
Visual Concepts team
Enter "vcteam" as a code to unlock the Visual Concepts team.
ABA ball
Enter "payrespect" as a code to unlock the ABA ball.
Phoenix 09 Allstar Jersey
Enter "llaveyfonus" unlocks 2009 All-Star Jerseys

GAMEPAD TUŞ AYARLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 1 Ağustos 2009; 13:12:27 >

fero01

15 Mart 2009; 2:29:15  

harikasın dostum

Q6600(3.0) 3 GB DDR2(800MHZ)RAM MSI 8800GT OVERCLOCK EDİTİON(700/1700/1000) ASUS P5K-C ANAKART 160GB SAMSUNG HARDDİSK 19 İNÇ LG FLATRON 430W FEEL KASA
Akut One

15 Mart 2009; 3:51:45  

Bu konuyu açtığın iyi oldu.Bende yardımcı olayım.
Bazı arkadaşlarımızın 2.periyot sorunu vardı o sorunu çözmüş bulunuyoruz
Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek
Saygılar.

otobar

15 Mart 2009; 4:19:44  

Ben xp sp3 kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor.Konu güzel,inşallah devamı gelir
M.Baros15

15 Mart 2009; 7:53:27  

Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland

ACND

15 Mart 2009; 8:16:56  

Ben 360 smaç basamıyorum kalvye ile olmuyor mu?

1 Aylık Rapidşhare Hesabı 13 TL
digichaos

15 Mart 2009; 10:11:31  

Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?

microgenius

15 Mart 2009; 10:19:15  

Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...

Be the change you want to see in the world...
ramazanyurt

15 Mart 2009; 10:46:19  

upload yaptığım normal patch dosyalarını da koysaydın bari

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 1 GB HD5850/ Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Creative X-fi Titanium Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless / Nzxt Sentry LX / Ext. 3.5 TB HDD
RaMpAgE

15 Mart 2009; 11:57:54  

Harika olmuş, teşekkürler.

-ROCKY-
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.
  15 Mart 2009; 14:25:59  

saol dostum emeğine sağlık
Spoon!

15 Mart 2009; 16:40:49  

Saol Dostum Çok İşime Yaradı

DH 13 Eylül Gazileri
@h@t

15 Mart 2009; 18:21:47  

quote:

Orjinalden alıntı: M.Baros15

Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland

Takımının eksiğine göre antreman yap.Maçlarda eksik yönlerini farkedersin zaten.Birde oyuncularının yorulmaması için uygun zamanlarda antreman yap yada anteramların ağırlık seviyelerini ona göre ayarla.

»Asus Maximus Extreme İntel Q9450 MSI NX8800 GT OverClock Edition OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB Asus Pg 191 (2ms) Enermax Chakra Uber Big Tower Logitech Cordless Desktop LX 500 Western Digital Caviar Black 1 TB * Samsung HD103SJ 1 TB * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II Enermax Infiniti 650W DXX Asus 16x DRW-1608P2S Sony Dualshock 2«
Diablo

15 Mart 2009; 19:11:05  

Ellerine sağlık Emir abi, sade ve hoş.

Eski kullanıcı adı: DiabloXT
AMD Phenom II X3 720 @X4 @3300MHz | Gigabyte MA790GP-DS4H 790GX | Sapphire 512MB HD4850 Vapor-X | 2x 2GB Patriot Viper 800MHz 4-4-4-12
Tagan 2ForceII 800W | 2x 250GB Seagate RAID0 + 500GB WD Caviar Black | Thermaltake Armor+ MX | Benq 22" Full HD
Steelseries 5H v2 USB | Razer Deathadder 3G Blue | Razer Mantis Speed Pad | Microsoft Digital Media Klavye

Steam / xFire ID : diabloxtu

microgenius

15 Mart 2009; 21:24:57  

quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...

bilen yok mu ya

anything

15 Mart 2009; 22:51:57  

Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı

Michael Kenji

15 Mart 2009; 23:49:13  

quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek
Saygılar.

Herhalde SP3'te çalışmama sorunu sizin yazılımsal 1 problemden dolayı olmadı. Çünkü bende sp3 ve framenetwork sp paketleri ile sorunsuz kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: M.Baros15

Mesela Roy'u doğrudan dış ve iç şutlarını geliştirmek ve atletizmini arttırmak için çalıştırın. Oden'ı tamamen savunmaya odaklayın rebound ve blok ortalamaları artsın. Przyblla ile 6. adam özelliği gerçekten çok hoş bir hal alıyor. Yeri geldimi Oden'dan daha çok güvenebileceğiniz isim olabilir. LaMarcus'u David West ayarına getirmek için pota altı antremanlarına sokun.
Takımın genelinide Fast Break ve defence olarak çalıştırdınız mı takımda gelişim kendini gösterecektir. Fakat bu durumun faydalı olabilmesi için 6. adam , role player konumlarını gerçekten ince eleyip sık dokumanız gereklidir. Yoksa takım 6-7 maç yıldızlaşıp daha sonradan oyundan kopabiliyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Ben 360 smaç basamıyorum kalvye ile olmuyor mu?

Klavye ile oynamadığım için herhangi bir fikrim yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 16 Mart 2009; 0:00:05 >

Michael Kenji

16 Mart 2009; 0:04:32  

quote:

Orjinalden alıntı: anything

Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı

Coach ekranına gelip , PRATICE ve DEVELOPENT 'ti sanırm tam ismini hatırlamadım , herneyse ; buradan takıma defans , şut , 3lük , rebound gibi çalıştırmaları boş günlerde isterseniz tek tek , isterseniz takımın geneline HAFİF , ORTA , AĞIR program uygulatarak yaptırabilirsiniz.
Aynı şekilde diğer 1 ekranda ise doğrudan 1 oyuncuyu ,pota altı savunma , dışarıdan savunma , 3lük , 2 lik gibi birçok antremani kendiniz kontrol ederek oyuncunuzun ratinglerini arttırabilirsiniz.

quote:

Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 15 Mart 2009; 23:59:56 >

Michael Kenji

16 Mart 2009; 11:54:17  

PS Controller Icons Patch V.3

Oyundaki B1...B11 tuşlarının gözükmesi yerine, elinizde bulunan gamepadinizin tuşlarına çevirme özelliği taşıyan 1 yamadır. 3. Versiyonu ile önceki sürümlerine göre daha iyi optimize edilmiştir.

http://rapidshare.com/files/209812486/PS_Controller_Icons_Patch_Vr.3.rar

XBOX 360 Controller Icons Patch V.1

Oyundaki B1...B11 tuşlarının xbox360 gamepadinize uygun hale gelmesini sağlamaktadır.

http://rapidshare.com/files/209871494/XBOX_360_Controller_Icons_Patch_V.1.rar

Streetball Uniform Patch

Oyundaki siyah beyaz olan ve size sıradan gelen sokak basketbolu formalarını Coca-Cola ve Sprite takımı olarak değiştirmenizi sağlayan güzel 1 yamadır. Tavsiye ederim , formaların rengi oynanış olarakda insana daha fazla zevk veriyor.

http://rapidshare.com/files/209815216/streetball_uniform_2k9.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 16 Mart 2009; 15:17:21 >

Aerospace

16 Mart 2009; 12:44:24  

Şöyle sağlam bir Michael Jordan yaması yok hala
OzanSRC

16 Mart 2009; 14:11:40  

@Michael Kenji
Hocam Şu PS3 ikonlarının Xbox için olanı da var mı? Chillstream kullanıyorum da PS kolu bize ters

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 730/2500 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Driving Force GT
Michael Kenji

16 Mart 2009; 15:24:13  

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@Michael Kenji
Hocam Şu PS3 ikonlarının Xbox için olanı da var mı? Chillstream kullanıyorum da PS kolu bize ters

http://forum.donanimhaber.com/m_30417417/mpage_1/key_//tm.htm#30442227 buyrun eklenmiştir.

halikarnas1970

16 Mart 2009; 16:23:02  

Arkadaşlar joypadle oynarken replayleri nasıl kaydediyoruz acaba?

frknerdgn

16 Mart 2009; 16:37:49  

benim oyunda bazen 1. periyodu oynayıp hangi tuşa basarsam basıyım 2. periyoda geçmiyo bazen de 2.periyodu oynayıp 3. periyoda geçmiyo bide artık save yapmıyo oyunda cannot create save on disk gibi bişey yazıyodu şimdi hatırlamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada vista kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efurkan -- 16 Mart 2009; 16:49:35 >
microgenius

16 Mart 2009; 17:26:47  

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

quote:

Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.

sağolasın kenji, araştırırsan sevinirim

OzanSRC

16 Mart 2009; 17:31:37  

TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 730/2500 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

Michael Kenji

16 Mart 2009; 17:35:13  

quote:

TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya

90east kadrolarında Jordan , Pippen , Rodman gibi yıldızların olduğu roster 12 mart ta mevcut zaten.

OzanSRC

16 Mart 2009; 17:40:36  

Yok onu kastetmedim geçenlerde efsane Chicago Bulls yaması vermiştin de o da Texmodluydu yani harici takımlar bulursan demek istedim

I'm A PC GAMER

GoStoP

16 Mart 2009; 19:21:21  

Michael Kenji kardeş, bu oyunun resmi patchini indirebileceğim bir adres söyler misin ?

uAslAnkara

16 Mart 2009; 19:21:27  

teşekkürler güzel konu olmuş. kadroları düzenlemekten bıkmıştım sayende kurtulucaz bu dertten de

● Sabri Sarıoğlu ●
Michael Kenji

16 Mart 2009; 20:01:14  

quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

Michael Kenji kardeş, bu oyunun resmi patchini indirebileceğim bir adres söyler misin ?

özel mesaj ile yollayamadım kutunuz dolu yada kapalı.

quote:

Yok onu kastetmedim geçenlerde efsane Chicago Bulls yaması vermiştin de o da Texmodluydu yani harici takımlar bulursan demek istedim

Baktım ama iff şeklinde boş takımların yerini almış 1 yama yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 16 Mart 2009; 19:57:11 >

GoStoP

16 Mart 2009; 20:26:43  

resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum.
bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.

Michael Kenji

16 Mart 2009; 20:35:33  

quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum.
bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.

gayriresmi olarak oyun elinde olanlar için ilaçlı link veremiyorum konuya çekindiğim için

ACND

17 Mart 2009; 10:24:53  

pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?

venomtrk

17 Mart 2009; 11:05:04  

@Michael Kenji yamaların gayet iyi , bu sayede association mode da oynuyorum teşekkürler

Magical Zero

18 Mart 2009; 23:14:58  

bench oyuncuarı bende gözükmüyor?

Bruce Lee Fan Club
diciotto

18 Mart 2009; 23:36:04  

quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Saygılar.

Sp3 de çalışıyor bende konuda bir arkadaşınm tavsiyesi üzerine windows kullancılarına başka bir kullnıcı adı ekledim ve sorun kalktı.

Michael Kenji

19 Mart 2009; 0:18:55  

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Grafik ayarları bölümünde low yada medium gözüken detayları HIGH olarak ayarlayın.

digichaos

19 Mart 2009; 1:55:39  

quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?

yokmu bilen bunun cevabını?

Michael Kenji

19 Mart 2009; 13:23:39  

quote:

quote:

yokmu bilen bunun cevabını?

As.. Mod'ta antremanları doğru yaptırmak gerekli
ve oyuncuların 6.adam , rola player vs.. seçimlerinde düzgün ayar gerekli. Süre ile bir ilgilisi yok.

lapry

19 Mart 2009; 13:34:18  

çok güzel bir oyun bu ya PC'de oynuyorum ama klavye ile oynanmaz joystick almanız lazım.Hayatta oynadığım en zevk veren NBA oyunu

Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ HIS Ice-q4 turbo 4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
delton

19 Mart 2009; 18:13:35  

Arkadaşlar ben bu oyunu dün oynamaya başladım.Laptopta oynarken bir türlü gamepad tuş ayarlarını sabit tutturamıyorum.Control settings'de ki ayarlarda offense'ı ayarlasam bu defa defense bozuluyor,defansı ayarlasam offense bozuluyor.Birde ayarları kaydetmiyor.Bu durumu hangi yama ile düzeltebilirim? Birde b3 ,b2 gibi yazan tuşlar var.Bunlar nedir, gamepad ayarlarında önemli bir şey midir?

@h@t

19 Mart 2009; 18:17:14  

quote:

pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?

Allow Cpu Trade şeklinde bir seçenek olmalı onu no yapmalısınız.

»Asus Maximus Extreme İntel Q9450 MSI NX8800 GT OverClock Edition OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB Asus Pg 191 (2ms) Enermax Chakra Uber Big Tower Logitech Cordless Desktop LX 500 Western Digital Caviar Black 1 TB * Samsung HD103SJ 1 TB * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II Enermax Infiniti 650W DXX Asus 16x DRW-1608P2S Sony Dualshock 2«
ACND

19 Mart 2009; 19:08:48  

@h@t

Teşekkürler bir bakayım, bu arada bu oyuncu güçleri düşme sorunu benim başımada geldi koç değişimi sonrası takımın bazı koçlarını değiştirdim ve oyuncu güçleri düşmeye başladı.

Magical Zero

19 Mart 2009; 20:03:22  

quote:

quote:

Grafik ayarları bölümünde low yada medium gözüken detayları HIGH olarak ayarlayın.

Düzeldi teşekkürler

pc de alley op u bulamadım optionsta da yazısını göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magical Zero -- 19 Mart 2009; 23:00:51 >

Bruce Lee Fan Club
lbj23kobe24

22 Mart 2009; 22:28:09  

12 mart roster yamasını vistada nasıl yapacağımı söyler misiniz??(save dosyası bulamıyorum, nereye yapacağım ve nasıl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lbj23kobe24 -- 22 Mart 2009; 22:24:11 >

Sapo
frknerdgn

23 Mart 2009; 21:22:55  

quote:

quote:

quote:

Düzeldi teşekkürler

pc de alley op u bulamadım optionsta da yazısını göremedim

post up tuşuyla birlikte pas tuşuna basınca oluyr
Majesteleri_84

23 Mart 2009; 21:42:21  

Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..

Pc'm:

Corei7 920
3gb ddr3 1600 mhz ram
1gb hd 4870 powercolor ekran karti
windows xp sp3
otobar

23 Mart 2009; 22:47:21  

Bende menüler yavaş normalde ama o/c yapıp yeniden girdiğimde düzeliyor.Valla anlayamadm garip xD
lbj23kobe24

23 Mart 2009; 22:50:15  

alley oop: potaya yönelen oyuncuya post up + pas tuşu

ancak bazı oyuncular (kobe, lebron, iggy, dwight howard vb highflyerlar) ile alley oop yapmak aşırı basitken, diğer oyuncularda örneğin david west, elton brand alley oop yapmak felaket zor.ben şu ana kadar bi kez hornetsla david west e yaptım. ama hornets olacaksan chandler-paul alley ooplarını unut.

Sapo
carismaaa

24 Mart 2009; 2:34:59  

Arkadaşlar burda bulunan bi yamayı kurduktan önce pota altından başlamama sorunu baş gösterdi daha sonra çözünürlük gitti.şimdi şöyle bi durum var benim çöznürlük 1280x720 yaptığımda oyuncular dikine değil yassı oluyor onu gördükten sonra bu çok kötü duruyor oyuncular şişman gibi sırf bu yüzden oyunu sildim format attım şimdi yeniden kurdum ama hala eski şekline gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismaaa -- 24 Mart 2009; 2:59:28 >

lbj23kobe24

24 Mart 2009; 18:27:38  

quote:

Orjinalden alıntı: lbj23kobe24

12 mart roster yamasını vistada nasıl yapacağımı söyler misiniz??(save dosyası bulamıyorum, nereye yapacağım ve nasıl)

Cevabını bilen yok mu!!!!

Sapo
microgenius

24 Mart 2009; 18:31:16  

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ama bu klasör gizli olduğu için ilk önce gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getir

Michael Kenji

25 Mart 2009; 0:00:54  

quote:

Orjinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..

Pc'm:

Corei7 920
3gb ddr3 1600 mhz ram
1gb hd 4870 powercolor ekran karti
windows xp sp3

O sorun benim arkadaşımın makinasında da yaptı , aslında ilk sefer yapmamıştı , formattan sonra dediğiniz sorun ile karşılaştık. Anlamak mümkün değil malesef.

quote:

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ama bu klasör gizli olduğu için ilk önce gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getir

Tam onu yazıcaktım el atmışınız.

halikarnas1970

25 Mart 2009; 8:58:19  

Kimse joypadle oynarken replayleriin nasıl kaydedildiğini bilmiyormu???

Lty1

25 Mart 2009; 18:14:48  

PS3 iconları sayesinde anlaşılabiliyor sonunda :) Bir türlü kavrayamadım B11 hangisi B4 hangisi :)

ACND

26 Mart 2009; 17:25:32  

Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?

@h@t

26 Mart 2009; 17:43:24  

quote:

Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?

Assc Modda,Assc Settings diye görüceksiniz oradan olması gerek.

ACND

26 Mart 2009; 20:06:46  

Assc settings' de faul ile ilgili ayar yok, sanırım artık değiştiremeyeceğim yazık oldu.

murat majere

27 Mart 2009; 14:37:52  

oyun sırasında donma sorunu yaşıyorum. 10 sn. kadar slowmotion şeklinde geçiyo. ve sürekli tekrarlıyo bu durum. çözümü bilen ya da önerisi olan var mı?

Sayfa:   [1] 2 3   sonraki >   >>
Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Brütal Legend
Metal çağına headbang yapmaya gidiyoruz.
Sapphire HD 5850
Orta üst seviyede yeni performans kralı DX11 destekli HD 5850!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız