Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Diğer başlığımızın pekte iç açıcı durumda olmaması neticesinde yeniden toparlama karar vermiştim. Benim tarafımdan yapılan M`Shinoda Roster dahil tüm güzel ve başarılı NBA2K9 yamalarını bu başlık altında daha kolay ve test edilmiş bir şekilde bulacaksınız.
Önemli Bilgiler :
XP kullanıcılarının SAVE GAME klasörlerinin bulunduğu dizin [ C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves ] Admin yazan kısım yerinde "Ali,Ahmet" gibi kişisel isimlerde bulunabilir. Bu bölüm eğer gözükmüyor ise , ayarlar bölümünden "gizli klasörleri göster" seçeneğine tıklayıp , saklı kalmış dosyalarımızı görebiliyoruz.
Oyundaki bir başka hata olan kenardan başlamama , scoreboard un çalışmaması ve sürenin işlememesi gibi durumlarda ; oyunun saves klasörünü silin , oyuna tekrar girin ve autosave'i kapatarak yeniden ayarlarınızı yapın. Daha sonra kullanmak istediğiniz slider ve roster dosyalarını saves dosyanıza monte ederek sorunları çözebilirsiniz.
NBA 2K9'a ait KOD Bilgileri
2K Sports team Enter "2ksports" as a code to unlock the 2K Sports team. NBA 2K9 development team Enter "nba2k" as a code to unlock the NBA 2K8 development team. Superstars team Enter "llmohffaae" as a code to unlock the Superstars team. Visual Concepts team Enter "vcteam" as a code to unlock the Visual Concepts team. ABA ball Enter "payrespect" as a code to unlock the ABA ball. Phoenix 09 Allstar Jersey Enter "llaveyfonus" unlocks 2009 All-Star Jerseys
GAMEPAD TUŞ AYARLARI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 1 Ağustos 2009; 13:12:27 >
Bu konuyu açtığın iyi oldu.Bende yardımcı olayım. Bazı arkadaşlarımızın 2.periyot sorunu vardı o sorunu çözmüş bulunuyoruz Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek Saygılar.
Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?
Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: M.Baros15
Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland
Takımının eksiğine göre antreman yap.Maçlarda eksik yönlerini farkedersin zaten.Birde oyuncularının yorulmaması için uygun zamanlarda antreman yap yada anteramların ağırlık seviyelerini ona göre ayarla.
»Asus Maximus Extreme ∫ İntel Q9450 ∫ MSI NX8800 GT OverClock Edition ∫ OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB ∫ Asus Pg 191 (2ms) ∫ Enermax Chakra Uber Big Tower ∫ Logitech Cordless Desktop LX 500 ∫ Western Digital Caviar Black 1 TB * Samsung HD103SJ 1 TB * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II ∫ Enermax Infiniti 650W DXX ∫ Asus 16x DRW-1608P2S ∫ Sony Dualshock 2«
quote:
Orjinalden alıntı: microgenius
Arkadaşlar oyunda topun sekince çıkarttığı ses gelmiyor, 4+1 ses sistemim var ve windows xp kullanırken ses sistemini sadece 2 hoparlör olarak gösterdiğimde sorun düzeliyordu(oyunda ses gelmeye başlıyordu), ama şuan vista kullanıyorum ve ayarlamama rağmen ses hala aynı, oyundaki diğer tüm sesler geliyor fakat top sesi gelmiyor, başka sitelerde forumlarda araştırdım ama bulamadım, yardım ederseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: aigdeli
Bu konuyu açtığın iyi oldu.Bende yardımcı olayım. Bazı arkadaşlarımızın 2.periyot sorunu vardı o sorunu çözmüş bulunuyoruz Windows Sp3'te nedense oyun çalışmıyor.Bunun şimdilik maalesef tek bir çözümü var Windows Sp2'ye geçmek Saygılar.
Herhalde SP3'te çalışmama sorunu sizin yazılımsal 1 problemden dolayı olmadı. Çünkü bende sp3 ve framenetwork sp paketleri ile sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: M.Baros15
Ben Associaton modda hangi oyunculara hangi antrenmanları uygulamalıyız diye sorucaktım takımım Portland
Mesela Roy'u doğrudan dış ve iç şutlarını geliştirmek ve atletizmini arttırmak için çalıştırın. Oden'ı tamamen savunmaya odaklayın rebound ve blok ortalamaları artsın. Przyblla ile 6. adam özelliği gerçekten çok hoş bir hal alıyor. Yeri geldimi Oden'dan daha çok güvenebileceğiniz isim olabilir. LaMarcus'u David West ayarına getirmek için pota altı antremanlarına sokun. Takımın genelinide Fast Break ve defence olarak çalıştırdınız mı takımda gelişim kendini gösterecektir. Fakat bu durumun faydalı olabilmesi için 6. adam , role player konumlarını gerçekten ince eleyip sık dokumanız gereklidir. Yoksa takım 6-7 maç yıldızlaşıp daha sonradan oyundan kopabiliyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
Ben 360 smaç basamıyorum kalvye ile olmuyor mu?
Klavye ile oynamadığım için herhangi bir fikrim yok malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 16 Mart 2009; 0:00:05 >
quote:
Orjinalden alıntı: anything
Ass. moda antreman olaylarını detaylı bir şekilde anlatacak var mı
Coach ekranına gelip , PRATICE ve DEVELOPENT 'ti sanırm tam ismini hatırlamadım , herneyse ; buradan takıma defans , şut , 3lük , rebound gibi çalıştırmaları boş günlerde isterseniz tek tek , isterseniz takımın geneline HAFİF , ORTA , AĞIR program uygulatarak yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde diğer 1 ekranda ise doğrudan 1 oyuncuyu ,pota altı savunma , dışarıdan savunma , 3lük , 2 lik gibi birçok antremani kendiniz kontrol ederek oyuncunuzun ratinglerini arttırabilirsiniz.
quote:
Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Kenji -- 15 Mart 2009; 23:59:56 >
PS Controller Icons Patch V.3
Oyundaki B1...B11 tuşlarının gözükmesi yerine, elinizde bulunan gamepadinizin tuşlarına çevirme özelliği taşıyan 1 yamadır. 3. Versiyonu ile önceki sürümlerine göre daha iyi optimize edilmiştir.
Oyundaki siyah beyaz olan ve size sıradan gelen sokak basketbolu formalarını Coca-Cola ve Sprite takımı olarak değiştirmenizi sağlayan güzel 1 yamadır. Tavsiye ederim , formaların rengi oynanış olarakda insana daha fazla zevk veriyor.
benim oyunda bazen 1. periyodu oynayıp hangi tuşa basarsam basıyım 2. periyoda geçmiyo bazen de 2.periyodu oynayıp 3. periyoda geçmiyo bide artık save yapmıyo oyunda cannot create save on disk gibi bişey yazıyodu şimdi hatırlamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz bu arada vista kullanıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efurkan -- 16 Mart 2009; 16:49:35 >
quote:
Orjinalden alıntı: Michael Kenji
quote:
Şuan için uzun uzun araştırabileceğim bir durum , hemen cevap veremeceğim , vista kurulu olan 1 arkadaşım var oda sorunlardan bahsetmişti ses ile ilgili , nasıl yapıldığını öğrenirsem yada bilgi alırsam buradan yardımcı olacağım.
TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 730/2500 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Driving Force GT
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
TEXMod'a gerek duymayan yamalara bayılıyorum Xbox kol yamasını Texmod'la açma zorunluluğundan indirmemiştim şimdi güzel oldu KENJI hocam Jordan fln ne buluosan at buraya
90east kadrolarında Jordan , Pippen , Rodman gibi yıldızların olduğu roster 12 mart ta mevcut zaten.
resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum. bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.
quote:
Orjinalden alıntı: GoStoP
resmi yama yayınlamak yasak mı ki? buradan neden linkleri yayınlamıyorsun? yanlıs anlama, meraktan soruyorum. bu arada pm im kapalıymıs bende yeni farkettim.
gayriresmi olarak oyun elinde olanlar için ilaçlı link veremiyorum konuya çekindiğim için
pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?
quote:
Orjinalden alıntı: aigdeli
Sp3 de çalışıyor bende konuda bir arkadaşınm tavsiyesi üzerine windows kullancılarına başka bir kullnıcı adı ekledim ve sorun kalktı.
quote:
Orjinalden alıntı: digichaos
Şu oyuncu güçlerinin düşme olayını biri açıklayabilirmi.ben 4 dakika oynuyorum periyot başına tam süre vermeme rağmen oyuncu güçleri düşüyor.Acaba 12 dakika üzerindenmi hesaplıyor cpu ?
quote:
quote:
yokmu bilen bunun cevabını?
As.. Mod'ta antremanları doğru yaptırmak gerekli ve oyuncuların 6.adam , rola player vs.. seçimlerinde düzgün ayar gerekli. Süre ile bir ilgilisi yok.
Arkadaşlar ben bu oyunu dün oynamaya başladım.Laptopta oynarken bir türlü gamepad tuş ayarlarını sabit tutturamıyorum.Control settings'de ki ayarlarda offense'ı ayarlasam bu defa defense bozuluyor,defansı ayarlasam offense bozuluyor.Birde ayarları kaydetmiyor.Bu durumu hangi yama ile düzeltebilirim? Birde b3 ,b2 gibi yazan tuşlar var.Bunlar nedir, gamepad ayarlarında önemli bir şey midir?
quote:
pc benim haberim olmadan kafasına göre çaylak oyuncu alıp veriyor süper bi çaylak elime geçti bunu kaybetmek istemiyorum nasıl önleyebilirim habersiz oyuncularımı satmamasını?
Allow Cpu Trade şeklinde bir seçenek olmalı onu no yapmalısınız.
»Asus Maximus Extreme ∫ İntel Q9450 ∫ MSI NX8800 GT OverClock Edition ∫ OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB ∫ Asus Pg 191 (2ms) ∫ Enermax Chakra Uber Big Tower ∫ Logitech Cordless Desktop LX 500 ∫ Western Digital Caviar Black 1 TB * Samsung HD103SJ 1 TB * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II ∫ Enermax Infiniti 650W DXX ∫ Asus 16x DRW-1608P2S ∫ Sony Dualshock 2«
@h@t
Teşekkürler bir bakayım, bu arada bu oyuncu güçleri düşme sorunu benim başımada geldi koç değişimi sonrası takımın bazı koçlarını değiştirdim ve oyuncu güçleri düşmeye başladı.
Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..
Pc'm:
Corei7 920 3gb ddr3 1600 mhz ram 1gb hd 4870 powercolor ekran karti windows xp sp3
alley oop: potaya yönelen oyuncuya post up + pas tuşu
ancak bazı oyuncular (kobe, lebron, iggy, dwight howard vb highflyerlar) ile alley oop yapmak aşırı basitken, diğer oyuncularda örneğin david west, elton brand alley oop yapmak felaket zor.ben şu ana kadar bi kez hornetsla david west e yaptım. ama hornets olacaksan chandler-paul alley ooplarını unut.
Arkadaşlar burda bulunan bi yamayı kurduktan önce pota altından başlamama sorunu baş gösterdi daha sonra çözünürlük gitti.şimdi şöyle bi durum var benim çöznürlük 1280x720 yaptığımda oyuncular dikine değil yassı oluyor onu gördükten sonra bu çok kötü duruyor oyuncular şişman gibi sırf bu yüzden oyunu sildim format attım şimdi yeniden kurdum ama hala eski şekline gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismaaa -- 24 Mart 2009; 2:59:28 >
quote:
Orjinalden alıntı: Majesteleri_84
Arkadaşlar bende de menüler aşırı yavaş.. Oyuna girince sorun yok ama .. İnternette arattım bir çok kişide bu sorun var ama daha çözümünü bulanı görmedim..
Pc'm:
Corei7 920 3gb ddr3 1600 mhz ram 1gb hd 4870 powercolor ekran karti windows xp sp3
O sorun benim arkadaşımın makinasında da yaptı , aslında ilk sefer yapmamıştı , formattan sonra dediğiniz sorun ile karşılaştık. Anlamak mümkün değil malesef.
quote:
C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ama bu klasör gizli olduğu için ilk önce gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getir
Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?
quote:
Ass mod'a başlarken faul atışları kapatmışım nasıl oldu bilmiyorum şimdi oyunda faul olmuyor haliyle serbest atış diye bir şey de yok nasıl açabilirim var mı bir yolu?
Assc Modda,Assc Settings diye görüceksiniz oradan olması gerek.
oyun sırasında donma sorunu yaşıyorum. 10 sn. kadar slowmotion şeklinde geçiyo. ve sürekli tekrarlıyo bu durum. çözümü bilen ya da önerisi olan var mı?